Po prostu lenie.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 19 mar 2020, 20:35
1600gilardino11 pisze: ↑19 mar 2020, 20:08pytanie za 100 punktów. ile testów robi się w polsce dziennie ?? jest jakaś statystyka?
Dzisiaj w Republice Irlandi ogłosili że podnieśli ilość testów do 15 tysięcy na dobę. to chyba sporo patrząc na to że jest ich około 5 milionów.
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 19 mar 2020, 20:37
Tak.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 mar 2020, 20:38
Jeśli pewna nowinka technologiczna nie jest ci potrzebna do szczęścia, to z niej nie musisz korzystać - tak jak ludzi wychowanych na czytaniu książek nie ciągnie do komputera. Ty sam wysyłasz smsy zamiast korzystać z messengera czy whastuppa, więc w oczach wielu można by cię nazwać leniwym lub zacofanym.
sickstick
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 mar 2020, 20:40
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 19 mar 2020, 20:45
orzeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 mar 2020, 20:49
Dokładnie to samo mówią ludzie 50+ nt komputera, że gry i internety to tylko marne zastępstwo książek, tv i prawdziwego życia. Każdy kto zatrzymał się na pewnym poziomie rozwoju technologicznego przestawia ten poziom jako słuszny i najlepszy, bagatelizując przy tym możliwości jakie daje wyższy poziom. Nie zamierzam stawać po ich stronie, bo w czasie studiów sam byłem pierwszy od obśmiewania 'zacofanych' wykładowców, ale należy ich zrozumieć. W twoim wieku technologia sama cię dogoni - przypomnę że jeszcze 2 lata temu byłeś pierwszy od obśmiewania memów, a dziś jesteś jednym z aktywniejszych memiarzy na forum. Jak już cię dogoni messenger w telefonie to sam zrozumiesz że to nie dublowanie smsów, ale ich mocno rozszerzona wersja.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 mar 2020, 20:54
Jakie [k****] gry i internety? Nie porównuj też messengera i mojego widzimisię do pracowników szkolnictwa. Są debilami? Chyba nie No to niech wezmą i się trochę podszkolą, skoro im to potrzebne do pracy. Mnie messenger do pracy nie jest potrzebny.
Bo na więcej mi się nie chce już pisać. A wklejam najczęściej to, co kumple mi na grupie podeślą
Rozszerzona wersja o co? o lajki? Dopóki mi google chrome nie zamknie możliwości wysyłania wiadomości priv przez przeglądarkę i adres facebook.com, tak dlugo messengera instalować nie będę, bo nie widzę potrzeby. Pracuję przed laptopem, w domu mam PC włączony praktycznie zawsze gdy jestem w domu, messenger uważam na razie za zbędny bajer.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 mar 2020, 20:56
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 mar 2020, 20:59
Ty to umiesz czytać
Więc nigdzie latać nie muszę. A w gdy mam wolne to mam wolne. Pisałem już w domku, telefon gdzieś leży wyciszony, nie rzucam się jak pojebany na każdą wiadomość, spoglądam na fona co godzinę-dwie czy nie ma jakichś nieodebranych połączeń. Tyle.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 mar 2020, 21:00
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 mar 2020, 21:02
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 mar 2020, 21:02
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 mar 2020, 21:02
sickstick
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl