Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 mar 2019, 22:34
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 mar 2019, 23:27
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 31 mar 2019, 23:53
BeBaD
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 01 kwie 2019, 9:53
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 01 kwie 2019, 10:04
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 kwie 2019, 10:13
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 01 kwie 2019, 10:16
lol, nareszciesickstick pisze: ↑01 kwie 2019, 9:53Witam![]()
Po prawie 10 latach przebywania w tej wspaniałej społeczności postanowiłem wreszcie pożegnać się z forum. Nie było łatwo, bo wasze opinie są dla mnie często azymutem obierania życiowych postaw, wasze poczucie humoru daje mi uśmiech na resztę dnia, a wasze sexowne foteczki (głównie clonera) są dla mnie ołtarzem stylu, ale w życiu każdego mężczyzny przychodzi w końcu taki moment w którym musi odessać się od piersi matki i spróbować ruszyć w samotną wędrówkę. Nie odchodzę bez powodu, obniżający się poziom dyskusji i mało długich postówktórych i tak nie czytałemsprawił że poczułem się w waszym towarzystwie jak w przedszkolu, poszerzająca się tępa ingerencja kilku szkodników których nie będę wymieniał z nazwy jak piotrcies czy Delpiero zrobiła z forum miejsce do podśmiechujek zamiast do elokwencji, a stronnicza moderacja stara się układać dyskusje pod swoje tezy niczym Gazeta Wyborcza. To wszystko sprawiło że forum nie jest już miejsce odpowiadającym poziomem mojemu poziomowi. W związku z tym mówię wam YO i już nie będę z wami więcej pisał.
YO.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 kwie 2019, 10:17
piotrcies
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 kwie 2019, 10:21
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 01 kwie 2019, 10:46
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 01 kwie 2019, 17:21
Trzymaj się. Jako że i tak grzebię przy bazie to od razu skasuję twoje konto.sickstick pisze: ↑01 kwie 2019, 9:53Witam![]()
Po prawie 10 latach przebywania w tej wspaniałej społeczności postanowiłem wreszcie pożegnać się z forum. Nie było łatwo, bo wasze opinie są dla mnie często azymutem obierania życiowych postaw, wasze poczucie humoru daje mi uśmiech na resztę dnia, a wasze sexowne foteczki (głównie clonera) są dla mnie ołtarzem stylu, ale w życiu każdego mężczyzny przychodzi w końcu taki moment w którym musi odessać się od piersi matki i spróbować ruszyć w samotną wędrówkę. Nie odchodzę bez powodu, obniżający się poziom dyskusji i mało długich postówktórych i tak nie czytałemsprawił że poczułem się w waszym towarzystwie jak w przedszkolu, poszerzająca się tępa ingerencja kilku szkodników których nie będę wymieniał z nazwy jak piotrcies czy Delpiero zrobiła z forum miejsce do podśmiechujek zamiast do elokwencji, a stronnicza moderacja stara się układać dyskusje pod swoje tezy niczym Gazeta Wyborcza. To wszystko sprawiło że forum nie jest już miejsce odpowiadającym poziomem mojemu poziomowi. W związku z tym mówię wam YO i już nie będę z wami więcej pisał.
YO.
czubatka
BeBaD
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio