Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6222
Kibicuję: 4rsenal

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: sickstick » 01 kwie 2019, 9:53

Witam :witam:

Po prawie 10 latach przebywania w tej wspaniałej społeczności postanowiłem wreszcie pożegnać się z forum. Nie było łatwo, bo wasze opinie są dla mnie często azymutem obierania życiowych postaw, wasze poczucie humoru daje mi uśmiech na resztę dnia, a wasze sexowne foteczki (głównie clonera) są dla mnie ołtarzem stylu, ale w życiu każdego mężczyzny przychodzi w końcu taki moment w którym musi odessać się od piersi matki i spróbować ruszyć w samotną wędrówkę. Nie odchodzę bez powodu, obniżający się poziom dyskusji i mało długich postów których i tak nie czytałem sprawił że poczułem się w waszym towarzystwie jak w przedszkolu, poszerzająca się tępa ingerencja kilku szkodników których nie będę wymieniał z nazwy jak piotrcies czy Delpiero zrobiła z forum miejsce do podśmiechujek zamiast do elokwencji, a stronnicza moderacja stara się układać dyskusje pod swoje tezy niczym Gazeta Wyborcza. To wszystko sprawiło że forum nie jest już miejsce odpowiadającym poziomem mojemu poziomowi. W związku z tym mówię wam YO i już nie będę z wami więcej pisał.

YO.

Wróć do „Hyde Park”