Na legalu to chyba wszędzie jest. Na Polonii też.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 14 mar 2019, 0:14
fillion
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 14 mar 2019, 7:50
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 mar 2019, 8:03
Tymczasem pragmatyczny rzekomo Valverde ogranicza sobie pole manewru w ataku olewając Malcoma, który jest jaki jest, ma ograniczenia, ale można go użyć tak by był pożyteczny(patrz pierwszy mecz 1/2 CdR)Ousmane Dembele ponownie zakończył mecz z dolegliwościami. Tym razem prawie na pewno doszło do naruszenia włókien w nodze. Jutro Francuz przejdzie badania medyczne. [Mundo Deportivo]
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 14 mar 2019, 9:11
h1893230

grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 mar 2019, 10:36
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 mar 2019, 10:42
Pff... wchodząc w linka spodziewałem się pogryzienia kogoś. Albo przynajmniej symulki
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 14 mar 2019, 11:30
h1893230
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 14 mar 2019, 23:13
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 15 mar 2019, 10:27
Ciekawie się robi, z jednej strony
Z drugiej, Dembele odmówił zejścia z boiska, gdy sztab i inni zawodnicy odstrzeli jego problem, stwierdził, że da radęW Barcelonie istnieją podejrzenia, że klubowi lekarze dopuścili się zaniedbania i zbyt wcześnie dali pozwolenie na grę Ousmane'owi Dembélé. Władze Barçy były przekonane, że Francuz nie zagra w meczu z Lyonem. [Sport]
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 15 mar 2019, 11:18
o lol. dlatego ze podal dwa razy celnie pilke do najblizszego wystarczy zeby napisac tyle przymiotnikow? w czym sie ta kreatywnosc objawiala bo ja tam nie widzialem nic szczegolnego. w podobny wieku - a nawet mlodszy- przyjechal kiedys chocby kondogbia z sevillą i robil taka rozpierduche ze doslownie spadlem z fotela, a ten srodowy pseudowysetpik ndombele mozna uznac przy tamtym pokazie jedynie za żart. nie ma w tym pilkarzu nic szczegolnego. takich jak on sa na pęczki (wtym sezonie chocby canales czy lo celso na camp nou, to byl pradziwy szoł a nie jakis ndombele).moody90 pisze: a ja wyjatkowo po meczu barcy wspomne o graczu przeciwnika. od dawna jestem fanem ndombele, wczoraj, choc wynik na to kompletnie nie wskazuje, znow pokazal klase. unikalne polaczenie kilku rzadko laczacych sie ze soba cech - sila tura, fantastyczne wyszkolenie techniczne, kreatywnosc.
h1893230

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 mar 2019, 11:27
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 mar 2019, 19:10
te przymiotniki nie odnosza sie stricte do meczu z barca, tylko ogolu. oczywiscie wbrew temu co piszesz nawet w meczu z nami pokazal mnostwo jakosci (masz skrot jego wystepu na yt), z latwoscia pare razy zabieral pilke messiemu, zakladal sombrera arthurowi, rakitic i busquets momentami wygladali jak przedszkolaki przy licealiscie, kiedy probowali go atakowac pressingiem. gosc jest niesamowicie silny, szybki a przy tym swietnie wyszkolony - moze nie kazdy zwraca uwage na takie male rzeczy, ale ja tak - znakomicie chroni pilke, na luzie gra z rywalem na plecach, ma swietne przyjecia kierunkowe, a do tego ma strasznie 'szybkie nogi', potrafi przyjebac dryblingiem, ktorego neymar by sie nie powstydzil. tak jak napisalem - bardzo rzadka kombinacja cech, canales czy lo celso to bardzo fajne zawodniki, ale calkiem inna bajka, oni sa klasycznymi ofensywnymi pomocnikami, ktorych (lepszych lub gorszych) na rynku jest wieluh1893230 pisze:o lol. dlatego ze podal dwa razy celnie pilke do najblizszego wystarczy zeby napisac tyle przymiotnikow? w czym sie ta kreatywnosc objawiala bo ja tam nie widzialem nic szczegolnego. w podobny wieku - a nawet mlodszy- przyjechal kiedys chocby kondogbia z sevillą i robil taka rozpierduche ze doslownie spadlem z fotela, a ten srodowy pseudowysetpik ndombele mozna uznac przy tamtym pokazie jedynie za żart. nie ma w tym pilkarzu nic szczegolnego. takich jak on sa na pęczki (wtym sezonie chocby canales czy lo celso na camp nou, to byl pradziwy szoł a nie jakis ndombele).moody90 pisze: a ja wyjatkowo po meczu barcy wspomne o graczu przeciwnika. od dawna jestem fanem ndombele, wczoraj, choc wynik na to kompletnie nie wskazuje, znow pokazal klase. unikalne polaczenie kilku rzadko laczacych sie ze soba cech - sila tura, fantastyczne wyszkolenie techniczne, kreatywnosc.
moody
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio