Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 107

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 29 wrz 2005, 9:07

Jeśli będzie komplet (czego teraz większość kibiców sie spodziewa :)) to będzie zajefajne. Mam nadzieje, będzie doping jakiego jeszcze na Wiśle nie widziano :). Według mnie szanse jak najbardziej jeszcze są, oby zagrali tak jak z Lechem. Obrońcy wyprzedzali portugalczyków, tak jak to robili z PAO u siebie :), agresywnie, Sobol i Cantoro muszą wziąć na siebie ciężar gry. Nie spodziewam sie żeby Paweł Brożek nie wybiegł od pierwszej minuty na to spotkanie. Jak było widać współpraca z Kryszałowiczem idzie w coraz lepszym kierunku, także może być dobrze :). Kibice pewnie dodadzą energii zespołowi i mam nadzieje, że uda sie wyeliminować Victorie :).

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 29 wrz 2005, 9:48

trzeba byc realistą, wisła juz odpadła i taka jest prawda :P dzisiaj moze wtgrac ale wątpie zeby wygrała 3-0 lub wyzej :!:
Prawda jest taka ze jak jest słaby trener to efekty w pucharach są zaraz widoczne :!:

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 wrz 2005, 10:27

Eeee tam. Co prawda podobno nic "dwa razy się nie zdarza" czy też "w marcu jak w garncu" (ale to chyba nie dotyczy dzisiejszego problemu) ale przeież ta Vitoria to zespół dużo gorszy od Panathinaikosu Ateny, któremu Wisła na własnym stadionie potrafiła strzelić trzy bramki więc czemu nie mogłaby strzelić tyle, a może nawet więcej tym kelnerom z Portugalii? Recepta jest prosta - trzeba na nich siedzieć cały mecz i zapierniczać! Gdy troche ich się przyciśnie to oni robią głupie błędy i notują straty. Kluczem będzie nieustanny pressing. Mam nadzieje, że Wiślakom wystarczy sił na ałe spotkanie.

Mam nadzieje, że zagra dzisiaj Brożek. Wszystko rozstrzygnie się na pare godzin przed meczem. To byłaby wielka strata gdyby Paweł nie mógł zagrać. Jednak Kuźba to nie jest ten zawodnik sprzed kontuzji. Para Kryszał - Kuźba grała ze sobą bardzo mało i na pewno nie jest zgrana.

Awatar użytkownika
Wchite Star
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wchite Star » 29 wrz 2005, 13:51

Dziś odbędzie się mecz na który czekałem od dwuch tygodni

Jacek Bąk wypowiedział się o meczy tak:
- Niby 0:3 Wisły to wynik tragiczny, ale ci Portugalczycy z Vitorii Guimaraes są tak słabi, że wierzę w odrobienie strat przez krakowian. Byle tylko szybko nasi zdobyli pierwszego gola - mówi Bąk, obecnie piłkarz katarskiego Al-Rayyan.

Chciał bym żeby tak było :?

Awatar użytkownika
minako009
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: minako009 » 29 wrz 2005, 14:21

RRRRRRRRRRRozzzjedziemyyyy...

jjjjjjjjjjjjjjJJJJJJJJJJJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘęęęęęęęęęęęęęęęe

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2005, 14:58

Czekając na cud .. ale wieżąc do końca.

Zapowiada sie nie zwykle ciężka walka o być albo nie być. Kazdy mówi o szybko strzelonej bramke. Ale to nic nie gwarantuje. Ten mecz trzeba także taktycznie rozplanować. Jak sie rzuca od początku to może to być koniec.

Dwójka Sobolewski - Cantoro. Oni musza zagrać najlepiej w tym meczu. W nich upatruje "zbawców" - Brożek (oby zagrał) i Kryszał musza być max skutecznie. Ale środek pola i wspomniana dwójka w gazie =kluczem sukcesu.

Za pewne Peksa w pomocy na prawej. Chyba że Paulista jak zdrowy. Zieńczuk musi zagrać mecz życie chyba. Ostatnio w meczu z Lechem zawalil 100 % bo próbował na sile i o to siebje ... Oby defensywa była pewne i nie do przejście. Nie czarujmy sie są wstanie ich pokonacć 4;0 Wisła u siebie dwa razy lepsza. Za pewne usiąda na nich ale trzeba tez grac w głową. Kibic Białej Gwiazdy beda ich niesli dopingiem i uda się :!: Tylko oby szczęscie mieli i byli skuteczni. Czego Wam i Sobie życze jak wczoraj Chłopaczek napisał :) he

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 wrz 2005, 15:11

Kraków Wisła :!: Wyjściowa jedenastka jest dla mnie zagadką. Zapewne w bramce Majdan w obronie Baszczyński , Kłos , Głowacki (?) , Dudka. Pomoc tak jak napisał Zaza tylko z tym Penksą to nie wiem. A tak Sobol z Cantoro powinni opanować środek boiska , a Zieńczuk przełamać sie w Europejskich Pucharach. Atak : Modle się o zdrowie Brożka i o to by zagrał Penksa nie Kryszał.
Licze także na fanów. Pamietacie kibiców P'thinaikosu przed rewanżem z Wisłą :?: Oni stawili się w komplecie gdyż wieżyli w drużyne i stał się cud ... oby tak jak dziś :!:

Wisła musi wygrać także z innego aspektu. Postawiłem na nich :twisted:

JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA choć to nie LM to postarajcie się chłopaki :!:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 wrz 2005, 16:43

JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA!!!

oby to było słychać w Krakowie do białego rana:)

co do składu to tak jak przedmówca mam wątpliwości co do Głowy.. teraz nas poprostu nestac na takie cos jak karny .... ja bym zaryzykował Stolara w środku..

na prawej pomocy Penkse nawet jak będzie paulista zdrowy!!!! a brazylijczyka trzymac na końcówke..

Engel dobrze kombinuje z Penksą..(przypominam, ze to napastnik) i w razie jakby cos neisżło to szybka zmiana..)Sobol zchodzi lub którys z obrońców i włazi Kuźba.. i mamy 4 napastników.. tak, wiem ze troche dziwaczny pomysł, ale wteyd niebędzie się zatsanawiac czy głupi cyz nie, tlyko rzucić na szale wszystko co się ma najlepszego w zanadrzu...

WISŁA KRAKÓW WISŁA!!!

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 29 wrz 2005, 17:07

Według mnie jak Wisła w pierwszych 15 minutach strzeli bramkę to wygra 4-0 albo bedzie dogrywka (3-0). Jeżeli stracą pierwsi to będzie koniec marzeń o fazie grupowej :)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 wrz 2005, 18:06

jesli straca pierwsi to w takim razie wygrają 5-1:) koniec marzeń będzie już przed meczem jesi oni smai nie wierzą w awans:)

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 29 wrz 2005, 19:02

Uważąm że Wisłe stać na wyelimnowanie Vitorii ale sukces musi zrodzić się najpierw w ich głowach i muszą w niego uwierzyć...

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 29 wrz 2005, 21:24

No i po 45 minutach 0:0. Szkoda że Brożek nie wykorzystał tej sytuacji z rożnego. Według mnie przekombinował. Mógł walnąc z woleja ale nie wnikam. Grało by sie Wiśle o wiele lepiej z jedną bramką na koncie. Obrona jak narazie gra bardzo dobrze. Niestety ta Vitori też :( Za mało troche akcji skrzydłami myśle. Próbuja sie pchac caly czas środkiem Wiślacy a jak jest piłka na skrzydle to schodzą z nia do środka i się wdają w drybling i tracą piłke :? A Paulista samolub móglby cos podać. Miał 2 akcje dobre i jakby podał to by moglo coś z tego być porzytecznego poza stratą piłki... Ale WISŁA I TAK PRZEJDZIE DALEJ !!! JA W TO WIERZE !!! JAZDA JAZDA JAZDA !!! BIAŁA GWIAZDA !!! WISŁA !!! KRAKÓW !!!

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 29 wrz 2005, 21:26

Pierwsza połwa tak sobie. Widac, że Wisle nie idzie z tak słabym zespołem, zamurowali sie i wszystkie piłki - wyjazd. Ale jak padnie bramka to powinno być dobrze, oby jak najwcześniej.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8782
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 wrz 2005, 21:29

Wisla - Vitoria 0-0 :lol: :lol:

ale skonczy sie 2-2 :)
a bohaterem Guimaraes bedzie ... Saganowski :)

sami musicie przyznac, ze narazie Wisla gra piach :lol:
moze w 2.polowie sie przebudzi, ale bedzie jej naprawde ciezko :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 29 wrz 2005, 22:09

Marek Saganowski !!!!!! 1-0 dla Vitorii w 82 minucie ;]

Panie Engel, gdzie ten puchar co go pan obiecywał :| ??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”