Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 13 cze 2018, 13:15
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2018, 13:23

cloner
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 cze 2018, 14:28
Myślę, że to wrażenie bierze się z tego, w jaki sposób opowiadana jest ta historia. Właściwie najważniejszych wydarzeń nie widać - poznajemy je z perspektywy czasu, gdy pojawiają się w opowieściach bohaterów. To bardzo ciekawy zabieg, bo mniej mamy wyłożone na tacy, a więcej musimy sobie dopowiedzieć.Marco Van Basten pisze: Byłem na Zimnej Wojnie i mam mieszane uczucia. Piękne zdjęcia, super klimat, urokliwa muzyka, ale cała relacja głównych bohaterów bardzo płytka i sztampowa. Przez cały film miałem wrażenie, ze główny wątek jest tłem dla ładnych obrazków i klimatu lat 50-tych. Niemniej jednak, film całościowo na poziomie.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 cze 2018, 17:53

ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 13 cze 2018, 20:18
Jeśli Zimna wojna stoi na podobnym poziomie co Ida to musi być chyba naprawdę przeciętnym filmem, bo dla mnie takim właśnie była Ida. Ciężko zrozumieć mi zachwyty niektórych osob wysypujące się nad tą produkcja.futbolowa pisze: Piękny! Nie umiałam przemóc się do "Idy", ale teraz chyba to zrobię, skoro mówią, że jest równie dobra.
Delpiero14
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 cze 2018, 21:02

futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 18 cze 2018, 21:07
Od 3 dni próbuję oglądnąć ten film po kawałku. Słaby i mało wciągający. I brakuje cyckow w nim.ozob pisze:
Mozna obejrzec. Sama Lara tez na plus. 5/10
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 18 cze 2018, 21:11
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 cze 2018, 8:31
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 25 cze 2018, 23:54
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 04 lip 2018, 14:10

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 lip 2018, 12:37
Tom Six zapewne przejdzie do historii kina. Nie jako najlepszy reżyser, twórca największego blockubustera, czy osoba, która zarobiła na swojej marce miliardy dolarów, ale za sprawą serii horrorów zatytułowanych „Ludzka stonoga”. Dla tych, którzy ostatnie 9 lat przeleżeli w bryle lodu, lub udali się na Księżyc, przypominamy, że tytuł należy interpretować dosłownie, nawet bardziej niż dosłownie. Tytułowy stwór to organizm złożony z ciągu ludzi, łączonych za pomocą sytemu usta-odbyt. Czy może być coś bardziej obrzydliwego? No dobra, scena gwałtu na niemowlaku z „Srpskiego filmu” przebija tę ideę, ale to inny kaliber. Okazuje się, że Six zamierza powołać kolejny film, który również ma wywoływać kontrowersje. Mowa o produkcji zatytułowanej „Onania Club”.
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 17 lip 2018, 12:44
Baby w średnim wieku onanizujące się przy filmach z 11/9. Jakoś nie robi to na mnie wielkiego wrażenia. Na razie przynajmniej.
Delpiero14
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio