Złote Usta - Strona 11

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 wrz 2005, 21:06

Corinthians pisze:Otuż według mnie typowy post fana Chelsea wygląda tak:

Ja kibicuje Chelsea od 4 lat. Na pewno nie dlatego, że przejął ją Abramoiwcz.

Typowy post fana Barcy:
Ronaldinho jest najlpeszy!!! Braca jest najlpesza!!! Rozwalimy Real!!!

Realu:
Kupno Robinho to świetny zakup!!! Teraz mistrzostwo jest nasze!!!!

Interu:
Wygraliśmy 3-2 z rumuńskim czwartoligowcem! To dobry znak! Myśle, że w tym sezonie zdobędziemy scudetto...

Milanu:
Kupiliśmy nowego zawodnika. Ma 35 lat, ale może się przydać.

Juventusu:
Milan jest lepszy od Juve? Ha ha! A kto zdobył scudetto w tym sezonie?!

Bayernu:
Makaay będzie królem strzelców, a Bayern wygra Bundesligę.

Borussi D.
Może jednak Borussia wejdzie do Europejskich Pucharów a nawet powalczy o mistrzostwo?

Arsenalu:
W tym roku powinniśmy wygrać Lige Mistrzów.

Manchesteru:
Roooooooney!!!!!!!!!!!!!!!!
dla mnie zaden z tych tekstow nie jest nawet odrobine smieszny.... totalnie zaden... jezeli to waqs smieszy to widze w was totalna zalosc... zalosc!

zenada... cieszcie sie...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 wrz 2005, 21:09

zawdi pisze: dla mnie zaden z tych tekstow nie jest nawet odrobine smieszny.... totalnie zaden... jezeli to waqs smieszy to widze w was totalna zalosc... zalosc!

zenada... cieszcie sie...
musisz sie zastanowic dlaczego tak jest :!:
najprawdopodobniej to cos z Toba jest nie tak :D

bo wiekszosc komentow Corinthiansa byla naprawde mocna :!:

p.s. - i nie bede z Toba polemizowac, po prostu nie ma sensu polemizowac z kibicem Barcy :!:

pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 wrz 2005, 21:12

zawdi tu chodzi o ironie. I czy nie wydają Ci się te teksty dziwnie prawdziwe. Tu chodziło o ukazanie tak jakby życia jednosezonowego kibica. W dodatku wszystko zrobione bardzo ładnie i nie głupio. Nie mówię, że to musi wszystkich śmieszyć, ale i tak brawa dla autora ;)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 wrz 2005, 21:57

cloner pisze:nie ma sensu polemizowac z kibicem Barcy :!:
nie denerwuj mnie!

bagg - chyba jestes jeszzce za mlody by mnie uczyc co jest ironia. bez kitu, mensa reprezent. tlumacz mi jeszcze, bo jestem tepy...

papeć

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 06 wrz 2005, 22:05

zawdi pisze: bagg - chyba jestes jeszzce za mlody by mnie uczyc co jest ironia. bez kitu, mensa reprezent. tlumacz mi jeszcze, bo jestem tepy.

:roll: jeśli wiek rozmówcy ma dla Ciebie znaczenie to :roll: zgadzam sięz cloner'em nie ma co z Tobą wymieniać zdań bo ta konwersacja po prostu nie będzie miała sensu :roll: ale nie dlatego, że jesteś kibicem Barcy, ale dlatego, że nie masz szacunku dla innych osób. No, ale cóż w każdym domu wychowanie jest inne :roll:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 06 wrz 2005, 22:15

bagg pisze: :roll: jeśli wiek rozmówcy ma dla Ciebie znaczenie to :roll: zgadzam sięz cloner'em nie ma co z Tobą wymieniać zdań bo ta konwersacja po prostu nie będzie miała sensu :roll: ale nie dlatego, że jesteś kibicem Barcy, ale dlatego, że nie masz szacunku dla innych osób. No, ale cóż w każdym domu wychowanie jest inne :roll:
stary, masz 13 lat! czego ty ode mie oczekujesz? ze bede cie nanczyl? ze bede ci cos tlumaczyl? ze bede cie traktowal jak trownego sobie? zastanow sie! mam znajomego fasjnego chlopczyka (lat 3) i moge ewentualnie dla niego czas poswiecic, ale dla ciebie.... pomysl!

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 06 wrz 2005, 22:25

wlasnie o to chodzi panie zawdi! ze masz go traktowac jak rownego sobie! bp myslenie typu "jestem od Ciebie straszy to mam cie gdzies" to myslenie czlowieka typu dres czyli "mam bejzbola, dresy, cztery paski to ci wpierdol sprawie"

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 wrz 2005, 22:31

Sergeboy pisze:myslenie typu "jestem od Ciebie straszy to mam cie gdzies" to myslenie czlowieka typu dres czyli "mam bejzbola, dresy, cztery paski to ci wpierdol sprawie"
:rotfl:

Jeżeli już chcecie 'polemizować' z zawdim (w tym wypadku jednak pewnie nie będzie takiej możliwości nawet) to starajcie się chociaż pisać coś rozsądnego bo takie teksty jak ten powyżej to skłaniają raczej do opuszczenia tematu. Zawdi będzie miał tylko większą polewkę niż zwykle.

Co nie oznacza oczywiście, że popieram w jakikolwiek sposób zawdiego :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 07 wrz 2005, 2:39

Sergeboy pisze:wlasnie o to chodzi panie zawdi! ze masz go traktowac jak rownego sobie! bp myslenie typu "jestem od Ciebie straszy to mam cie gdzies" to myslenie czlowieka typu dres czyli "mam bejzbola, dresy, cztery paski to ci wpierdol sprawie"
dzieki niggaz, zawsze byles dobrym adwokatem..., ale nie potrzebuje, bez kitu.

teraz do ciebie ziom, czytaj glosno, bys to slyszal, bo wygladasz na kolesia, ktory musi cos slyszec (najlepiej 3 razy), by skumac.
13 lat, kumasz?, 13 lat. kumasz? jezeli jeszcze nie kumasz to powtorz 3 razy...
twoje porownanie jest bezsensowne... zastanow sie nad tym...
jerstem starszy, mam 22 lata, a nie 13. jezeli dla ciebie bnie ma roznicy, to nie mam co ci tlumaczyc, bo i tak ie slumasz.

jezeli przeczytales to wszystko i chcesz odpisac... to dobrze sie zastanow. jezeli przeczytales i nie kumasz mimo ze zastosowales do moich rad... to mi przykro, bez kitu, bedzie mi przykro, zem jestes tej samej naropdowosci
Niggaz pisze:Jeżeli już chcecie 'polemizować' z zawdim (w tym wypadku jednak pewnie nie będzie takiej możliwości nawet) to starajcie się chociaż pisać coś rozsądnego bo takie teksty jak ten powyżej to skłaniają raczej do opuszczenia tematu. Zawdi będzie miał tylko większą polewkę niż zwykle.
stary, ale mi poslodziles, az nie wiem jak sie zachowac. jakby to zrobila jakas fajna sucz to bym wiedzial, ale teraz nie wiem. nie przesadzaj... jakbys mnie poznal osobiscie to wiedzialbys, ze jestem zajebisty, ale nie az tak, zebym zaslugiwal na taki slod. ale spoko, dzieki ziom

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 wrz 2005, 14:56

zawdi pisze:dzieki niggaz, zawsze byles dobrym adwokatem..., ale nie potrzebuje, bez kitu.
zawdi pisze:stary, ale mi poslodziles, az nie wiem jak sie zachowac. jakby to zrobila jakas fajna sucz to bym wiedzial, ale teraz nie wiem. nie przesadzaj... jakbys mnie poznal osobiscie to wiedzialbys, ze jestem zajebisty, ale nie az tak, zebym zaslugiwal na taki slod. ale spoko, dzieki ziom
hmmmmmmm :roll:
Chyba nie będziesz zawiedziony jak napiszę, iż nie miałem zamiaru tym postem słodzić Tobie tylko przestrzec innych. Zabrałem głos z tego względu, że wyszczególniony przeze mnie cytat sergeboya rozśmieszył mnie (chociaż jest żałosny w zasadzie) a żeby nie było, że moja odpowiedź składała się tylko z emoty to dopisałem kilka zdań. Miały one być raczej wskazówką i poradą dla innych a nie 'komplementem' pod Twoim adresem ale mniejsza o to.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 wrz 2005, 20:28

Widocznie Twoje posty zostaly uznane za malo wartosciowe i niezbvyt ciekawe. musialy rowniez zostac uznane przez ktoregos z nas za nic nie wnoszace do tematu. jezeli Twoje posty beda wartosciowe to ranga zniknie, ale wszystko z czasem...
artur.makaveli pisze: A co mam zrobic zeby moje posty byly wartościowe????
:rotfl2: :rotfl:
komentarz zbędny :lol:

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 09 wrz 2005, 13:16

sci pisze:inny rodzaj filmów rzeczesz,hmm to może jakiś melodramat o zapaśnikach gejach,którzy walczą ze sobą w finale IO a ich walka przeistacza się ku uciesze widowni w ostry hardcoreowy sex?? :roll:

Mój komentarz :arrow: :rotfl2:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 wrz 2005, 13:19

Niggaz pisze:Dosmen napisał:
Ale trzeba umieć grać piłkę, żeby podjąć trafne rozwiązanie.
----
Bo Rasiak nie potrafi grać w piłkę a Tottenham zatrudnił go jako stolarza [*]
stolarz.. heh :lol:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 wrz 2005, 16:20

Mazi : R jak Rasiak
dokładnie.. odmienna sytuacja jest z Frankiem i to o 360 stopni:)
odmienna sytuacja....360 stopni :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 wrz 2005, 16:24

piwus pisze:Ja się dziwię, że Ty się dziwisz. To, ze nie odpowiadam na privy i nie mam czasu odpowiedzieć RoRo czy dostanie gwiazdeczki pod nickiem, nie znaczy, ze nie odwalam, co do mnie należy
:lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”