Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2017, 15:22
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2017, 18:20
przeczytaj pogrubione słowa;) niektórym tzn chodziło o pozostałą dwójkę;)
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 maja 2017, 20:14

Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 maja 2017, 20:50
Rozumiem, że chcesz się jedynie skompromitować przywołując dorobek strzelecki zawodników, którzy zdecydowaną(!) większość meczów rozegrali na skrzydle? Przy zakupie dwóch napastników, jeśli nawet założymy, że trzymamy się Twojej zasady o sprowadzaniu jedynie wielkich nazwisk, Anglik spada na trzeciego napastnika w hierarchii. Raz, że zasługuje na więcej, dwa - to najlepsza droga do tego, żeby zmarnować jego talent.Loczek pisze: Rozumiem, że 8 bramek Martiala i 11 Rashforda w połączeniu z fenomenalnym Rooneyem, który strzelił dokładnie tyle bramek co Pogba, jest dobrym wynikiem i tylko jeden napastnik więcej będzie antidotum? Red85, zawsze ceniłem Twoje wypowiedzi, ale to kompromitacja. Chyba, że pomyliłem tematy i nie piszemy o odrodzeniu United, tylko o max 5 pozycji, to tak, masz rację.
Zawodnika na pozycję nr 6, typowego następce Carrasa.
I jak będą grać drugie, czy trzecie skrzypce to nigdy nie wejdą na taki poziom. Talent mają z pewnością nie mniejszy niż wyżej wymienieni.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 11 maja 2017, 23:10
maxskr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 maja 2017, 23:17
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 12 maja 2017, 23:40
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 13 maja 2017, 6:42
Dlatego cieszy informacja, że James jest po słowie i może do nas dołączy. Tak, wiem, lepiej wychowanków, bla bla bla
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 maja 2017, 8:07
Aspirujesz do roli trolla tego tematu?Loczek pisze:Dlatego cieszy informacja, że James jest po słowie i może do nas dołączy. Tak, wiem, lepiej wychowanków, bla bla bla. Chelsea ma majstra, my mamy nadzieję, że kolejny Rashford gdzieś tam czeka, by się pokazać.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maxskr » 13 maja 2017, 9:10
Właściwie red odpowiedział za mnie. Co do Jamesa mam mieszane odczucia, nie wiem czy akurat taki zawodnik jest nam w tej chwili potrzebny.
maxskr

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 13 maja 2017, 11:34
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 maja 2017, 11:53
Proszę o wyjaśnienie co przemawia za tym transferem? Przecież my występujących na tej pozycji np. Matę oraz Lingarda odsyłamy na skrzydło, bo w naszym systemie nie za bardzo jest miejsce na gracza o takiej charakterystyce. Szczególnie jeśli chcemy wykorzystać w pełni potencjał Pogby i dać mu nieco więcej swobody.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 13 maja 2017, 12:11
Lingard na "10"?red85 pisze: Proszę o wyjaśnienie co przemawia za tym transferem? Przecież my występujących na tej pozycji np. Matę oraz Lingarda odsyłamy na skrzydło, bo w naszym systemie nie za bardzo jest miejsce na gracza o takiej charakterystyce. Szczególnie jeśli chcemy wykorzystać w pełni potencjał Pogby i dać mu nieco więcej swobody.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 maja 2017, 12:45
Naturalna pozycja Lingarda to 10-tka. U nas bardzo rzadko tam grywa, ale podobnie jest z Matą, który przecież skalą talentu bije Anglika na głowę. Jeśli więc Mata ma stać się tylko i wyłącznie rezerwowym i w jego miejsce ma być ściągniety James to oznacza jedno - Kolumbijczyk będzie występował na skrzydle. Czyli sytuacja, o której pisałem wcześniej - sprowadzamy gwiazdę na pozycję, na której sama nie czuje się najlepiej, zgodnie z filozofią "kupmy gwiazdę bo jest dostępna".Carbon pisze: Toż to on odkąd sięgam pamięcią, to grał u nas na prawej stronie. Mata jako jedyny jest gotowy u nas grać na wysokim poziomie jako "10", ale trzeba też przyznać, że w niektórych meczach znikał na tej pozycji. I wydaje mi się, że Mourinho będzie z niego powoli robił rezerwowego, stąd starania o Jamesa.
A ja muszę wspominać o roli Rooneya w zepsole? hmm? On przecież regularnie grzeje ławę! Nawet w derbach prędzej wprowadzono na plac TFM niż Angola.
red85
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio