Post Wyświetl pojedynczy post autor: postcard » 03 wrz 2005, 23:15
postcard

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:15
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 03 wrz 2005, 23:16
No faktycznie może Franek nie powinien wejść ale Rasiak na bank musiałbyć zmieniony. Od ok. 80 minuty słaniał się na nogach i kompletnie nie angażował się w gre.Emerald pisze:no i tutaj troche sie nasze zdania rozmijaja. Ja tam uwazam ze franek jest lepszy od Rasiaka, ale na tak grajaca Austrie to by chyba zaduzo nie pomogl. Ledwo by dostal pilke a juz by mu ktos buta zawiesil, albo przewrocil. A w koncowce to trzeba sie bylo bronic i o wpuszczeniu Franka chyba niemoglo byc mowy. (...)Dosmen pisze:Mam żal do Janasa, że nie wpuścił Franka za Rasialdo w ostatnich minutach
Dosmen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 wrz 2005, 23:16
chodzi mi o sytuacje, co Rasiak dostał od kogoś pilke (chyba zurawski) i pozniej byl spalony...moze Zuraw tez jakis pilek nie opanowywal, ale tego nie bylo tak widac i nie razilo tak w oczy a tu dostal pilke, mial moze z min na opanowanie jej i nic, chlopak sie pogubil, pilka mu w ogole gdzies odlecialaCorinthians pisze:Rasiak nie mial jakis okazji do zdobycia goli z glowki. Podania na glowke do niego byly nie za dokladne i ciezko bylo z nich cos ustrzelic. O ile sobie dobrze przypominam to Rasiak zagral pilke do Zurawia, kiedy ten wyszedl na sam na sam. Wiele napstnikow potrafi byc niewidocznych i przesadzic o losach meczu. Takich jakos nikt na forum nie krytykujeforzaROSSONERI pisze:no niestety musze sie przyczepić. fakt, ta asysa była piękna, może nawet celowa, ale cała reszta w jego wykonaniu to pożal sie Boże...rozumiem, że ,można nie umieć drblować jak Ronaldinho, ale przepraszam, żeby nie umieć prościutkiego podania opanować??(chodzi mi o to co dostał piłke od Zurawia chya i byl sam na sam z bramkarzem. na jego szczescie byl spalony.). ktoś tam pisał, że dobrze gra głową, ale też były chyba z trzy sytuacje, co dostał fajnie na głowke, a odbił gdzieś 20 m nad bramkaKrzysztof Jarzyna pisze:- niech ktos sie sprobuje przyczepic do Rasiaka,.on chyba w ogole wali ta glowa i kopie na oslep...nie wiem jak te akcje wygladaly w telewizji, ale mysmy to tak z trybun widzieli. takze zdania o nim nie zmienie, asysta byla piekna i mu za nia bardzo dziekuje, ale mam nadzieje, ze z Walia zagra Franek czy chociazby Oli..co do "Rzxasy sie wypowiadac chyba nie musze, bo wszyscy sa zgodni
Rasiak walnie przyczynil sie do zwyciestwa. Co wy od niego jeszcze chcecie? Zeby sie bez przerwy wracal na obrone, a za 5 sekund, ma byc pod bramka rywali. Po chwili przedrybolowac 3 przeciwnkow na raz i strzelic w okienko? Zurawski tez nie przyjal kilku prostych podan, i jakos go nikt nie krytykuje.
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 wrz 2005, 23:18
Zgadzam się. Strzały Linza były dzieciowate i bramkarz takiej klasy jak Boruc przynajmniej jeden z nich powinien obronić. Przy drugim golu chyba za daleko wyszedł z bramki. Linz miał ogromne szczęcie, bo na pewno nie strzelił tak jak chciał (chyba Boruc też spodziewał się innego strzału). Ale tak to Boruc był w bramce i na przedpolu bardzo pewny. łapał piłki i piąstkował, ale trudnych sytuacji nie miał (właściwie miał dwie sytuacje sam na sam do obronienia, ale nasptnicy austrii też nie trafiali dobrze w piłke).pippen pisze:niestety zawidół mnie Boruc, niby nic nie zawalił , ale nic nie wybronił i taki mecz na 5 w skali od 1-10 wiec supełnie pzreciętnie.
moze z Walią się wykaze
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 wrz 2005, 23:21
no mnie sie wydaje ze dwie, ale ta druga to w wiekszej mierze dzieki Zurawiowi wiec mozna bylo dobrego zagrania Rasiaka niezauwazyc.forzaROSSONERI pisze:tak poza tymi paroma szczegolami to nic do niego nie mam, bo w koncu mamy jedna bramke na koncie dzieki niemu
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:22
Ty chyba nie ten mecz oglądałes co trzebacloner pisze:Oto moje oceny : (w skali 1-10)
Artur Boruc - 7 - mogl troche lepiej sie zachowac przy bramkach
Marcin Baszczyński - 7,5 - calkiem dobrze, jednak kilka malych bledow popelnil
Tomasz Kłos - 6 - sporo bledow, jak na srodkowego obroncy - za duzo![]()
Jacek Bąk - 7,5 - najlepszy z naszej obrony, ale i tak nie bez bledow
Tomasz Rząsa - 5,5 - niestety nie pokazal nic wielkiego, sporo bledow, do wymiany przed Walia
Euzebiusz Smolarek - 8 - naprawde dobry mecz, kilka dryblingow, no i gol
Radosław Sobolewski - 7 - niezle spotkanie, ale te strzaly z odleglosci (oh my god)
Mirosław Szymkowiak - 7,5 - dobry mecz, dzielnie radzil sobie z Austriakami, oby tak dalej
Kamil Kosowski - 8 - nadzwyczaj dobry mecz, po transferze uwierzyl w siebie chybano i gol
Grzegorz Rasiak - 8 - dobry mecz mojego ulubiencanie mial zbyt wiele okazji, ale robil co mogl, no i zaliczyl asyste przy golu Kosowskiego
Maciej Żurawski - 8 - rowniez niezle spotkanie, jednakze tak jak Rasiak niczym nie zachwycil, wazne ze strzelil gola (na raty, ale jednak)
Sebastian Mila - hmm, to on wogole gral ??
Arkadiusz Radomski - wielkie szczescie, ze sie pojawil w 2.polowie, dzieki niemu utrzymalismy wynik w ostatnich sekundach meczu
Michał Żewłakow - rowniez nic nie wniosl, no ale gral krotko
zawodnik meczu - kibice- kibicowali, gwizdali, zachowywali sie tak jak powinni
![]()
w meczu z Walia - do wymiany na pewno Rzasa, no i ja jako odwazny selekcjoner wymieniam srodek obronyzamiast Klos wrzucam Jopa
pozdro
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 wrz 2005, 23:24
Corinthians pisze:pippen napisał:
niestety zawidół mnie Boruc, niby nic nie zawalił , ale nic nie wybronił i taki mecz na 5 w skali od 1-10 wiec supełnie pzreciętnie.
moze z Walią się wykaze
Zgadzam się. Strzały Linza były dzieciowate i bramkarz takiej klasy jak Boruc przynajmniej jeden z nich powinien obronić. Przy drugim golu chyba za daleko wyszedł z bramki. Linz miał ogromne szczęcie, bo na pewno nie strzelił tak jak chciał (chyba Boruc też spodziewał się innego strzału). Ale tak to Boruc był w bramce i na przedpolu bardzo pewny. łapał piłki i piąstkował, ale trudnych sytuacji nie miał (właściwie miał dwie sytuacje sam na sam do obronienia, ale nasptnicy austrii też nie trafiali dobrze w piłke).
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 wrz 2005, 23:25
racja, zupełnie o tym zapomniałamEmerald pisze:no mnie sie wydaje ze dwie, ale ta druga to w wiekszej mierze dzieki Zurawiowi wiec mozna bylo dobrego zagrania Rasiaka niezauwazyc.forzaROSSONERI pisze:tak poza tymi paroma szczegolami to nic do niego nie mam, bo w koncu mamy jedna bramke na koncie dzieki niemu
forzaROSSONERI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2005, 23:26
hehe, ogladalem ten sam meczpippen pisze:Ty chyba nie ten mecz oglądałes co trzeba
Boruc to zasłużył na 5 ew. 5.5
Sobolewski na 8 napewno Rasiak na 6.5 reszta ewnetualnie moze zostać
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:27
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2005, 23:27
Jaaa, nie rozumiem czego wy chcecie od Rasiaka. Strzelil dwie bramki Izraelowi - to z bliska, do pustej bramki itd, teraz mial asyste (a nawet mozna powiedziec ze 2) dalej zle. walczyl, przepychal sie a Austriakami, ktorzy chwilami wygladali jakby dyscypliny pomylili, wygrywal gorne pilki, a tu dalej cos nie pasuje.forzaROSSONERI pisze:no niestety musze sie przyczepić. fakt, ta asysa była piękna, może nawet celowa, ale cała reszta w jego wykonaniu to pożal sie Boże...rozumiem, że ,można nie umieć drblować jak Ronaldinho, ale przepraszam, żeby nie umieć prościutkiego podania opanować??(chodzi mi o to co dostał piłke od Zurawia chya i byl sam na sam z bramkarzem. na jego szczescie byl spalony.). ktoś tam pisał, że dobrze gra głową, ale też były chyba z trzy sytuacje, co dostał fajnie na głowke, a odbił gdzieś 20 m nad bramka
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 23:30
i włąsnie podejrzewam że to wszystkim przeszkadza,Krzysztof Jarzyna pisze:o z tego ze mu sie pilka zaplatala pod nogami?
pippen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 23:30
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 wrz 2005, 23:32
forzaROSSONERI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio