Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 20

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 22:39

nerwówa taka że aż po osttanim gwizdku odrazu się nie cieszyłem .
uuuuuuuuuuuuuuuuffff , Kurde ten Kłos to raz na czas takie straty ma jak miał dziś równiez , W Wisle eż niearz tak poda do kogos innego
ale wszytkos w porządku świetnie graliśmy w pierwsszej połowie, tylko po co rząsa na lewej obronie.
przecież on w kązdym meczu coś zawala, czy nikt tego nie widzi?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 22:41

Wlasnie po 1 polowie myslalem ze bedzie pogrom!!! ale potem chyba wszyscy uwiezyli ze mecz jest juz wygrany i do glosu doszli austryjacy!!!
W czasie gdy Zuraw podchodzil do karnego to czulem ze nie strzeli !!! miualem racje tylko dobrze ze poszedl za pilka do konca!!!! I niech sobie daruje juz strzelanie karnych bo mozna zawalu dostac!!!
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 22:43 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 03 wrz 2005, 22:42

Meczyk -wielka nerwówa ,ale gdyby nie ta poprzeczka to czulbym sie normalnie jak po meczu Wisły z PAO. A co do pilkarzy to według mnie Rząsa powinien juz zakonczyc reprezentacyjna kariere. Czemu nie zagral Dudka ?? Baszczu nie powinien juz chyba wizac sie w akcje ofensywne . Natomiast Mila zagral dosyc Słabo. Najlepszy gracz meczu wedlug mnie to ten młody austriak co strzelil dwie bramy ... Linz ??!! <jak to sie pisze ?? >

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 wrz 2005, 22:45

Napisze to co wszyscy: Ufffffffff!!! Jestem młody, ale zawał był blisko. Na ostatnie 3 minuty zamknąłem się w pokoju i czekałem na koniec. Dawno się tak nie denerwowałem. Jak można przejść taką negatywną metamorfozę? Jaką przeszli w przerwie Polacy? Musze powiedzieć, że nawet jak Polacy przgrywają, to zostawiają nie miłe wspomnienia z meczu. To co robiła obrona (Kłos, Rząsa) przechodziło ludzkie granice. Grali tak jakby im się nie chciało.

Druga ważna informacja to porażka Czechów, która przybliża nas do Mistrzostw.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 22:45

ten Linz to mógł nie dwie ale 4 strzelić , kurde jak mogli tak dopuścić żeby sięznajdował w sytaucjach sma na sam, no jaja sie działy później
nie wiem jak to wytłumaczyć bo pierwsza połowa genialna.
Z całegho skąłdu jednak tylko Rząsa do wymiany, reszta zagrała świetnie ale ocharzn za błędy się nalezy.
No moze jeszc Rasiak coś był statyczny :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 22:46

A widac ze przed ROLANDEM LINZem wielka kariera!!!! Bardzo dobry mlody napastnik !!!!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 22:47

jeszce raz powiem Kłos i Rząsa tak zagrali że można było stracićzdrowie, Kłos to standrad bo w Wiśle średnio co drugi mecz zawala bramkę.
a Rząsa w kazdym meczu reperzentacji coś psuje
ale cała reszta jest świetnie zgrana i to jest duzy plus

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 03 wrz 2005, 22:48

pippen pisze:Z całegho skąłdu jednak tylko Rząsa do wymiany, reszta zagrała świetnie ale ocharzn za błędy się nalezy.

ja bym jeszcze Kłosa wyrzucił co ten kolo nieraz wyprawiał :? :shock:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 03 wrz 2005, 22:49

Dobra powiem tyle - RZASA ODEJDZ... :?
Nie moge patrzec na tego czlowieka, jezeli on ma byc lewym obronca, to ja zmienie obywatelstwo :? co chwile sie gubil, juz nie mowiac o tym, ze druga bramka jego. cale szczescie, ze wygrali bo nie wiem co bym zrobil.
Bardzo dobry mecz skrzydlowych (czekam na opinie tych wszystkich, ktorzy chcieli dzisiaj Mile na lewej pomocy - jak wszedl to rownie dobrze mogli grac w 10), Smolarek potwierdzil, ze na niego trzeba stawiac, Kosowski jakby wstapili w niego nowe sily po tym transferze - biegal, walczyl (wracal sie!! :shock: ) i nawet bramke strzelil. tylko, ze dalej wyglada jakby bieganie sprawialo mu bol :lol:
Dobry mecz napastnikow - niech ktos sie sprobuje przyczepic do Rasiaka, Zuraw - wiadomo - o klase przewyzszal obroncow Austriackich.
Nieco slabsza gra srodkowych pomocnikow Szymkowiak - Sobolewski, przez co w drugiej polowie calkowicie oddana inicjatywa.
Obrona - chwilami katastrofa, ale to po czesci wina oddania pola w srodkowej linii, jednak jak napisalem na poczatku, to co robil Rzasa wola o pomste do nieba.

Ps. z taka gra w obronie z Walia bedzie ciezko.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 22:52 przez Krzysztof Jarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 wrz 2005, 22:49

czeher pisze:A widac ze przed ROLANDEM LINZem wielka kariera!!!! Bardzo dobry mlody napastnik !!!!
Zbyt pochopnie go oceniasz. Oba gole to prezenty od polskich obrońców, którzy wyczyniali Bóg wie co. Jego strzały były farfoclowate i niedokładne. Chłopak miał szczęście po prostu. Oprócz tych dwóch goli i kilku niewykorzystanych sytuacji nic nie pokazał wielkiego. Żadnego dryblingu, ładnego strzału. Dla mnie to on może być tylko średniakiem w niemieckiej Bundeslidze.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 22:49

pippen napisal
No moze jeszc Rasiak coś był statyczny
czyli zgadzasz sie ze mna ze to KLODA ktora jednak dobrze gra glowa ale to jego jedynie plus lecz raczej DUZY plus !!!
Dlatego mysle ze to WP nalezy uniewaznic bo inaczej nie da sie go nazywac!!!!

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 22:51

Rasiaka wzięli na wyspy bo tam sięgra na jednego napastnika.

no dzis Rasiak asyste piękną zaliczył , ale nie raz naparwde za wolno wcyhodził do piłek

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 wrz 2005, 22:53

Krzysztof Jarzyna pisze: Nieco slabsza gra srodkowych pomocnikow Szymkowiak - Radomski,
na srodku pomocy gral .... Sobolewski :twisted:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 wrz 2005, 22:53

Corinthians ale ja go oceniam nie tylko po tym meczu ale rowniez po wystepach w klubie!!! ma chlopak nosa do zdobywania bramek

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 22:56

świetny mecz Sobolweskiego i w dodoatku nie dostał kartki widać oleju się do głowy nalało :) pracował chłopak w pomocy aż miło było popatrzeć :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”