Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 97

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
interowiec
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: interowiec » 21 sie 2005, 14:23

kto tu dal zdjecie tego judasza vieriego???????

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 21 sie 2005, 16:02

na korzysc Interu sedzia pomylil sie tylko ten jeden raz a radczej jego asystent, natomiast na korzysc Juventusu tych pomylek bylo troche wiecej jak chocby akcja Adriano w polu karnym juz sam na sam i nie wiedziesc skad fauluje :roll: wygral ten co byl lepszy chociaz Juve tez dobrze gralo i mecz byl weyrownany. pierwsza polowa Interu 2 Juventusu dogrywka Interu

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 sie 2005, 16:08

creek pisze:na korzysc Interu sedzia pomylil sie tylko ten jeden raz a radczej jego asystent,
Raz, a dobrze, chciało by się powiedzieć.
creek pisze:natomiast na korzysc Juventusu tych pomylek bylo troche wiecej jak chocby akcja Adriano w polu karnym juz sam na sam i nie wiedziesc skad fauluje
Gadanie. To może powiesz mi czemu Cambiasso nie wyleciał w dogrywce za faul na Vieirze?
creek pisze: wygral ten co byl lepszy
Juventus nie wygrał.
creek pisze: Juve tez dobrze gralo i mecz byl weyrownany.
Tak się zastanawiam czy Ty ten mecz oglądałeś w ogóle? Z tego co piszesz to chyba nie...
creek pisze: pierwsza polowa Interu 2 Juventusu dogrywka Interu
W obu połowach Juve było lepsze. inter miał przebłyski, ale to Juve dominowało. Inter wygrał w dogrywce, bo piłkarze Juventusu nie wytrzymali tępa. Podziękuj Milanowi.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 sie 2005, 17:17

Widze , ze Juventusy jeszcze nie moga przebolec tej porazki :D :twisted: hehe tak jakby nie widzieli bledow z poprzednich sezonow juz nie powiem na czyja korzysc ...

A My pieknie zaczynamy sezon i oby tak pieknie sie zakonczyl :D 8)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8641
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 sie 2005, 18:00

FORZA INTERNAZIONALE :!:

Piekny poczatek sezonu :)
Jestem baardzo zadowolony :)
Pokonany Juventus :D

szkoda, ze meczyli sie pilkarze tak dlugo :) ale warto bylo :!:

brawo jeszcze raz :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 sie 2005, 18:33

Gratuluje Inter'owi. Zasłużone czy nie to i tak zwycięstwo ;) A co do Juventinich: sezon jest długi i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. A w czasie sezonu jest jescze dużo do wygrania.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 21 sie 2005, 19:49

Snipp buahahaha nie dobijaja mnie Inter byl wiecej przy pilce i powiedz mi jeszcze ze w dogrywce Juvventustez byl lepszy od Interu to juz cie calkiem wysmiejejedynie w 2 polowie mieli faktyczna przewage chyba tylko skroty na stronce Juventusu widziales z ich atakami to teraz tak mowisz

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 21 sie 2005, 20:17

Mi sie bardzo podaobał ten mecz wyrównany ale fajny troche mało goli ale i tak spoX .... pikny mecz Verona bramka nie największej urody ale ładnie na szybkości strzał złapał bramkarza na spalonym :D Inter będzie moim zdaniem walczył o mistrzostwo Włoch bo zasługuje na tąc walke .... tylko szkoda że nie uznali bramki strzelonej przez Juve było by ciekawiej :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 21 sie 2005, 21:05

creek pisze:Snipp buahahaha nie dobijaja mnie Inter byl wiecej przy pilce i powiedz mi jeszcze ze w dogrywce Juvventustez byl lepszy od Interu to juz cie calkiem wysmiejejedynie w 2 polowie mieli faktyczna przewage chyba tylko skroty na stronce Juventusu widziales z ich atakami to teraz tak mowisz
Ten snip to chyba z Capello bierze przykład :)
Widzi to co chce widziec - a nie chce zobaczyc najwazniejszej sprawy !!!

Jaki wynik snip ?

Kto zdobyl superpuchar - a któ musil obejsc sie ze smakiem ???

Mancini w debiutanckim sezonie 2 puchary już - moze to nie LM ani Scudetto ale początek bardzo obiecujący !!!

Forza Inter !!!

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 10:53

Cieszycie sie superpucharem ale tym wlasnie zwyciestwem Inter wyczerpal swoj zapas szczescia :D :D

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 sie 2005, 11:02

jedras pisze:Cieszycie sie superpucharem ale tym wlasnie zwyciestwem Inter wyczerpal swoj zapas szczescia :D :D
Szczęsiciem Interu tłumaczysz sobie słabą postawe swoich ulubieńców :roll: Widać że jesteś młody i nie umiesz przegrywać docenić klase rywala bądź co bądź odwiecznego rywala. Juve przegrało i taki są fakty i moim zdaniem Inter zasłużenie wygrał :roll:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 sie 2005, 11:03

jedras pisze:Cieszycie sie superpucharem ale tym wlasnie zwyciestwem Inter wyczerpal swoj zapas szczescia :D :D
A skad ty to wszystko wiesz :?:

Slyszeliscie , ze Milito jest bliski przejscia do Interu :?: Diego byl juz prawie w Saragossie , ale Inter wszedl do akcji i podobno w niedlugim czasie ma stac sie Nerazzurrim

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 22 sie 2005, 11:07

Rossi pisze:
Szczęsiciem Interu tłumaczysz sobie słabą postawe swoich ulubieńców :roll: Widać że jesteś młody i nie umiesz przegrywać docenić klase rywala bądź co bądź odwiecznego rywala. Juve przegrało i taki są fakty i moim zdaniem Inter zasłużenie wygrał :roll:
Fani Juve płaczą tylko że sedzia nie uznal im gola ze spalonego ....
A nie pamiętają jak Adriano strzelil piękną bramkę głową ktorej sedzia nie uznal po rzekomym faulu Adriano na Cannavaro ....
Ale swoją drogą Adriano dał niezłą lekcje futbolu wczoraj dla Cannavaro :)
Taki był mądry w wypowiedziach a jak przyszło co do czego to Adi robil z nim co chcial :)
W koncu decydujący gol padl po tym jak Adriano kręcił Cannavaro i wylozyl elegancko Veronowi piłeczkę ....
Dobra go kara spotkała za wypowiedzi przeciwki Interowi jak odszedł od Juve ....

Oby tak dalej !!!!

Teraz czas na rewanż z Schakhtarem !!!

Awatar użytkownika
jedras
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jedras » 22 sie 2005, 11:11

dobry jurasek tak masz cos jeszcze do powiedzenia no prosze pochwal sie , wyzal sie :cry: widzisz wzruszyla mnier twoja wypowiedz :cry: ja caly czas placze bo sedzia nam gola nie uznal :cry:

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 22 sie 2005, 11:29

jedras pisze:dobry jurasek tak masz cos jeszcze do powiedzenia no prosze pochwal sie , wyzal sie :cry: widzisz wzruszyla mnier twoja wypowiedz :cry: ja caly czas placze bo sedzia nam gola nie uznal :cry:
Buhahaha !!!
Synku - czy ja pisałem do Ciebie ?
Przeciez ty masz 14 lat :) Więć nikt Twoich wypowiedzi nie traktuje na poważnie :) 14 lat ... piękny wiek :) Ja już więcej lat kibicuje Interowi niz ty jestes na swiecie - więc jesli musisz się juz wypowiadac to napisz coś mądrego - o ile potrafisz ... a jeśli nie to pisz najwyzej w dziale o Juve :)
Ja szanuje Juve juz to kilkakrotnie pisałem - są mistrzem - i za to ich szanuje - lecz od 3 lat z nami nie mogą wygrac wiec mamy jakby na nich patent - w tamtym sezonie była tylko jedna druzyna która w bezposrednich pojedynkach lepsza od Interu - i był to Milan - wiec jeszcze wiekszy ból :/
Ale w tym sezonie juz bedzie jeszcze lepiej chociaz nie mozna zeszlego sezonu uznawac za stracony .... jest puchar Włoch , teraz superpuchar ....
Druzyna sie skonsolidowała - jest dobra atmosfera .....
Są juz pierwsze trofea pod wodza nowego , mlodego trenera ....
Nowi zawodnicy - z światowej czołówki ... Pizarro, Samuel, Figo, Julio Cesar ....

Czyli zapodiwada sie bardzo ciekawy sezon - będziemy walczyc o Scudetto z Milanem i Juve .... tak więc będzie sie działo .... oj będzie :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”