Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 28 gru 2015, 23:26
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 gru 2015, 23:29
Młodzi jesteśmy, przyjdzie jeszcze czas na spędzanie sylwestra tylko i wyłącznie z dziewczynąlukas_k pisze:No, a ja się wkręciłem do tej "zajebistej dziewczyny" na Sylwestra, będziemy u niej w domu tylko we dwoje, może być ciekawieTrzymać kciuki!
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 gru 2015, 23:40

cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 28 gru 2015, 23:42
"Świętujemy", że "artyści" dostają kupę kasy za nic.janop pisze:Sylwester to chyba najbardziej naciągana okazja do imprezowania.
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 gru 2015, 23:43
Też prawda. Nigdy nie lubiłam tej spiny. Ludzie już we wrześniu zaczynają wypytywać: "a co będziesz robić w sylwestra?", tylko po to, żeby się własnymi "wielkimi planami" podzielić, ewentualnie trują dupę, żeby urządzić coś "historycznie wielkiego". Ostatniego dnia w Biedronce kolejki na całą długość sklepu, bo przecież trzeba zrobić zapasy jak na atak zombie. Potem popijawa, wkurwianie zwierząt sztucznymi ogniami i syf pod blokiem przez miesiąc. Nie, dziękijanop pisze:Sylwester to chyba najbardziej naciągana okazja do imprezowania.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 29 gru 2015, 0:32
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 29 gru 2015, 0:34
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 29 gru 2015, 0:35
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 29 gru 2015, 0:36
Nolukas_k pisze:No, a ja się wkręciłem do tej "zajebistej dziewczyny" na Sylwestra, będziemy u niej w domu tylko we dwoje, może być ciekawieTrzymać kciuki!
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2015, 8:52
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 29 gru 2015, 9:17
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 gru 2015, 9:17
Teraz będzie masowo usuwany z kategorii "kogo Ci najbardziej brakuje"fieldy pisze:ktoś się tam zastanawiał, czy emdżej żyje i jak sobie radzi, bo dawno nie był. Otóż... rozmawiałem z nim wczoraj, stwierdził że nie ma chęci i motywacji by tu zaglądać. Tak że żyje, więc luz. jedynie za wami nie tęskni
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 gru 2015, 10:21
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 gru 2015, 10:30
pamiętaj o III aksjolukas_k pisze:No, a ja się wkręciłem do tej "zajebistej dziewczyny" na Sylwestra, będziemy u niej w domu tylko we dwoje, może być ciekawieTrzymać kciuki!
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 29 gru 2015, 10:38
pamiętaj o III aksjojanop pisze:"500 dni miłości" i wino polecamU mnie zadziałało. Za dwa miesiące piąta rocznica. Chyba w końcu się oświadczę z tej okazji.
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio