Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 14:07
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 14:12
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 14:13
Tak długo? może z 2 lata go kojarzę.
Serio tak deklarował?
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 14:17
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 14:29
Tak (:League pisze: ↑wczoraj, 14:13Konfitura to Polak. Nie lubię goscia mimo że oglądałem może kilka odcinków ale on jeszcze ok. Ten samochodoza to jest gorszego kalibru influencer. Konfitura coś tam działa w kierunku by ludzie nie jeżdzili po chodnikach a ten drugi to dla wyświetleń karętkę na sygnale nagra taki typ.Tak długo? może z 2 lata go kojarzę.Serio tak deklarował?
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 14:35
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » wczoraj, 14:37
Oglądałem to i aż się śmiałem pod nosem. To jest czysty populizm, generalnie często słyszę, że Konfa jest brunatna i skrajnie populistyczna. Potem ogląda człowiek te wypowiedzi polityków i baaaaaaaardzo często gęsto politycy Konfederacji jako jedyni chcą/ potrafią rozmawiać merytorycznie. Zdaje sobie sprawę, że będąc w opozycji i mając 10% poparcia można mówić dużo, ale na tle np przywołanego Zgorzelskiego ich politycy wypadają skrajnie dobrze. Generalnie PSL to jest tak obrzydliwy twór, że obrzydza mnie prawie tak bardzo jak czerwony Czarzasty jako marszałek sejmu.Chlopaczek pisze: ↑wczoraj, 13:32Siedzi sobie 6 facetow i niemal wszyscy nie maja absolutnie zadnego problemu z tym ze mezczyzni w Polsce musza pracowac dluzej niz kobiety. To nie jest dyskryminacja.
Matrixxx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » wczoraj, 14:50
A konfitura w czym tak jest wyszkolony wojskowo, że w jego przypadku komentujesz o wyjechaniu na front, a w swoim 'ja to nie, ja sie nie przydam'?
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 14:56
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » wczoraj, 15:05
ryba_82
League
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 16:45
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 16:52
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 16:57
Ty za to wyganiasz na front wszystkich jak leci a samemu deklarujesz ucieczkę tłumacząc się że się nie nadajesz a wysyłasz ludzi którzy także nigdy w wojsku nie byli i się nie nadają a potem kwitujesz to durnymi tekstami o kredkach na chodniku które używają dzieci z gimnazy samemu będąc starym. Żal.pl
League
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio