Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 13:22
Eyesmon
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 13:40
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 13:53
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 13:57
Za bardzo się wczuwasz w jakieś clickbaity. Wystarczy szukać w internecie tego co się chce, olewac takie badziewie i świat rst piękniejszy.
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 14:35
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » wczoraj, 15:49
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » wczoraj, 18:17
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » wczoraj, 18:32
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 19:19
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » dzisiaj, 10:12
8 lat temu @Kluchman pierwszy raz uświadomił mnie w temacie migreny z aurą. Od tamtej pory miałam je jeszcze kilka razy – 4 może 5 – ale w piątek pojawił się nowy objaw. Pierwszy raz po epizodzie z niedowidzeniem dostałam jakiejś afazji i nie mogłam się wysłowić, potem doszło do tego, że mówiłam w zdaniu 2-3 słowa prawidłowo, a reszta to był bełkot.Kluchman pisze: ↑13 lut 2018, 9:35Brzmi jak opis migreny z aurą wzrokową. Mam takie atrakcje od kilkunastu lat.futbolowa pisze: Słuchajcie,
mam taki ból głowy, jakiego jeszcze nigdy w życiu nie miałam. Po prostu kosmos. Zaczęło się wczoraj wieczorem od tego, że przed oczami zaczęłam widzieć jakąś pikselozę - w jednym miejscu pola widzenia pojawił się pasek, który jakby rozmywał rzeczywistość. Ilekroć widziałam coś jasnego - myślałam, że oślepnę. W końcu dołączył do tego taki ból głowy, jakiego nie znałam. Położyłam się spać przed 22 licząc na to, że mi przejdzie i pikseloza rzeczywiście sobie poszła, ale głowa i kark nawalają mnie dalej. Mam wrażenie, jakby mi miało łeb rozerwać.
Mam nadzieję, że to wina tego, że wczoraj straciłam sporo krwi i dzisiaj wszystko wróci do normy, bo tak się nie da funkcjonować.
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » dzisiaj, 11:03
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » dzisiaj, 11:39
j1mmy
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio