Największy wschodzący talent w piłce nożnej

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kto jest największym talentem w piłce noznej??

Samir Nasri
8
16%
Alexandre Pato
7
14%
Freddy Adu
3
6%
Roston Drenthe
1
2%
Gio Dos Santos
10
20%
Bojan Krikic
8
16%
Ever Banega
3
6%
Sergio Aguero
11
22%
Awatar użytkownika
rafinho93
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0

Największy wschodzący talent w piłce nożnej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rafinho93 » 05 sie 2007, 13:47

Kto jest tym do ktorego niedlugo bedzie nalezec cały świat?? Wymiencie swoich zawodników ja zaczynam od Samira Nasriego, który uważany jest za następce Zinedina Zidane, urodził się w Marsylii i jest synem arabiskich imigrantów a urodziny obchodzi 3 dni po Zizou. Ale pod wzgledem piłkarskim Nasri już przerósł Zidane, bo popularny Francuz debiutował w reprezentacji w wieku 22 lat, a Nasri już w wieku 19 biegał pierwszy raz z kogutem na piersi. Także w juniorskiej piłce Zidane nie osiągnął tyle co Nasri, bo Nasri poprowadził reprezentacje do ME U-17 w 2004, a on sam został uznany MVP turnieju.Niebawem zadebiutował w Olympiue Marsylia, a do tej pory rozegrał 92 spotknia i strzelił tylko 5 goli, ale to sie może zmienić, bo po odejściu Riberiego to on jest najwiekszą nadzieją tego klubu i całej Francji, także będzie miał wolne pole do popisu.

Wszyscy mają nadzieje ze Samir zrobi jeszcze wiekszą karierę od Zidane

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 sie 2007, 13:55

Freddy Adu - ostatnia nadzieja jankesów. Odkąd ma 13 lat jest megatalentem, pozyskiwał już go Milan (chyba 3 razy), Manchester i wiele innych klubów jednak okazało się, że młody zawodnik wymaga za dużo kieszonkowego. Jest zajebistym zawodnikiem. Potrafi kręcic rulety i robi flip-flopa główką, a poza tym jest szybki jak torpeda. Myślę, że już jest supergwiazdą.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 sie 2007, 14:22

Krikic?? nie znam??

jako kibic Milanu nie zaglosuje na Pato bo jest wielkim talentem ale podoba mi sie gra Evera Banegi.przypomina mi swoja gra Pirlo.chciaalbym go zobaczyc w przyszlosci w Milanie jezeli dalej bedzie sie rozwijal

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 05 sie 2007, 15:15

Wszyscy Ci zawodnicy mogą być tak samo wielkimi gwiazdami ale moga też okazać się nie spełnionymi graczami jak chociażby Denilson. Największe szanse na bycie przyszłymi gwiazdami mają IMO Adu, Krkić, Dos Santos, Aguero i Nasri. Adu an ostatnich młodzieżowych MŚ pokazał klasę, i mimo ze pierwszy mecz z Korę mu nie wyszedł, to juz mecz przeciwko Polakom zagrał bardzo dobry. Krkić w przyszłości może stać się typowym egzekutorem. Już w tym wieku jest zabierany na wszystkie imprezy młodzieżowe, a w klubie bije rekordy co do do strzelonych goli w poszczególnych kategoriach. Dos Santos i Aguero tez pokazali się z dobrej strony na ostatnim młodzieżowym turnieju, i obydwaj zostali wybrani do trójki najlepszych graczy turnieju. Aguero poprowadził Argentyne do ostatecznego triumfu, był ewidentnym motorem napędowym zepsołu :wink: Nasri to ma być nowy Zidane, ale drugiego Zidane'a juz nie bedzie :lol: Z tego co wime to Nasri oprócz zadebiutowania w reprezentacji, to zdążył juz chyba strzelić w niej gola.

Ogólnie to wszystko zależy od ich menadżeró, bo nie ma co odrazu iść do najwiekszych klubów europejskich, lepiej jest ogrywać się najpierw w sredniakach. IMO takim dobrym ruchem jestm przejście Adu do Benfici :)

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 05 sie 2007, 15:39

Skoro widzę że są tu same komercyjne talenty, to dlaczego nie ma Giuseppe Rossi`ego :?:
Natomiast jeżeli nie chcemy jechać komercją (czego się tutaj chyba nie da), to gdzie jest najlepszy gracz ME U-17 (2005) - Andrea Russotto? (Jeden z najbardziej utalentowanych piłkarzy młodego pokolenia we Włoszech. Wychowanek Lazio, od 2 sezonów występuje w Treviso. W ostatnim był wyróżniającym się graczem, nie tylko swojej drużyny ale i całej (drugiej) ligi. Piłkarz ten posiada wspaniałą technikę, często wchodzi w drybling, mówi się że ma być nowym Baggio)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 sie 2007, 15:43

'Del Piero' pisze:Natomiast jeżeli nie chcemy jechać komercją (czego się tutaj chyba nie da), to gdzie jest najlepszy gracz ME U-17 (2005) - Andrea Russotto? (Jeden z najbardziej utalentowanych piłkarzy młodego pokolenia we Włoszech. Wychowanek Lazio, od 2 sezonów występuje w Treviso. W ostatnim był wyróżniającym się graczem, nie tylko swojej drużyny ale i całej (drugiej) ligi. Piłkarz ten posiada wspaniałą technikę, często wchodzi w drybling, mówi się że ma być nowym Baggio)
No dobra, ale umie jakieś sztuczki?

Awatar użytkownika
Baszczu_Inter
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baszczu_Inter » 10 sie 2007, 0:21

Dziś Royston Drenthe podpisał kontrakt z Realem Madryt... Zobaczymy czy będzie grał na miarę talentu i godnie zastąpi R.Carlosa na lewej obronie Królewskich.

Holender naprawdę dobrze prezentował się na ME U-21 i wróżę mu sporą karierę. Może wyrośnie w końcu godny następca Gio...

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 sie 2007, 0:23

Nie żebym się czepiał, ale w ankiecie brakuje mi jedengo nazwiska- Toni Kroos :wink:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 10 sie 2007, 0:49

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 sie 2007, 10:42

A gdzie jest Carlos Vela? Gdzie Fran Merida? Przecież Ci piłkarze są na razie na bardzo dobrej drodze do zrobienia ogromnej kariery...

illes
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: illes » 10 sie 2007, 11:47

Piłkarzy których określa sie jako wielki talent jest wielu, ciezko było by ich wszystkich wymienić. Takimi piłkarzami sa na przykład nie wymienieni tutaj Zarate, Villaluz, Granero, Niguez, Moralez, Altidore, Esparza, Walcott, Iago Falque, Laudrup itd itd.
A jesli chodzi o ankiete to zagłosowałem na Giovaniego bo jest to piłkarz który imponuje mi i zachwyca mnie juz od kilka lat. Chociaz najchetniej oddałbym dwa głosy, swój drugi oddałbym na Banege, tego piłkarza widziałem dwa razy przed mistrzostwami u-20 i specjelnie na niego uwagi nie zwróciłem, ale to co on wyprawiał na ostatnich mistrzostwach to naprawde czapki z głów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”