VS 
GRAN DERBY 22-10-2006 Estadio Santiago Bernabeu
[/size]
Chyba juz pora na ten temat
Wiec tradycyjnie zapraszam do dyskusji oraz glosowania w ankiecie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 13 paź 2006, 15:23
VS 
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2006, 15:30
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 paź 2006, 20:24
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 paź 2006, 20:51
rkoeman pisze: nawet Derby Italii (ktorego juz nigdy nie bedzie) nie wzbudzalo nawet polowy takich emocji jak swieta wojna w hiszpanii
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 13 paź 2006, 21:06
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wichniar » 13 paź 2006, 21:39
wichniar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 13 paź 2006, 22:31
taaaaaaaaaaaaaak, a Real jest w wyśmienitej formiewichniar pisze:Przy obecnej nie najlepszej formie Barcelony , Real jest w stanie wygrac
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 paź 2006, 22:35
rkoeman pisze:traktuja to z humorem i nie nakrecaja sie tak jak katalonczycy i hiszpanie. znam malzenstwo wlochow z ktorych jedno kibicuje milanowi a drugie interowi. zupelnie inaczej to traktuja. tak samo zupelnie inaczej zachowuja sie sami wlosi ktorych nie raz widzialem w pubie champions.
rkoeman pisze: pozbawione klimatu, dobrej gry i ciekawej oprawy
Oglądalność napewno nie jest gorsza od "Gran" derby.rkoeman pisze:sprawdz tez ile osobo poza wlochami oglada wymienione spotkania
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 13 paź 2006, 22:35
Tak bo Real gra pilke nie z tej Ziemiwichniar pisze:Przy obecnej nie najlepszej formie Barcelony , Real jest w stanie wygrac
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 paź 2006, 22:37
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 paź 2006, 23:12
Jesli Barca jest w nie najlepszej formie to w jakiej jest Real. Tak naprawde Real jedynie moze zanudzic na smierc Crackow z Katalonii i to jest własnie jedyny na dzien dzisiejszy plus na korzysc Madrytu.Przy obecnej nie najlepszej formie Barcelony , Real jest w stanie wygrac
Derby Mediolanu.
Nie wiem po co zachoczono o ten temat. Jednak jesli juz zaistniało jakies porownanie, to trzeba sie na ten temat wypowiedziec.Oczywiście nie wspominam o absurdzie jakoby Derby Mediolanu były traktowane z humorem. To wojna o miasto, dwóch silnych ekip.
ALe tylko w Italii.Oglądalność napewno nie jest gorsza od "Gran" derby.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 13 paź 2006, 23:29
Reyes zagraMessi E2 Ronaldinho pisze:Nie wiem jak tam w Realu z kontuzjami, u nas napewno nie zagra Czarna Perła, a w Realu z dego co wiem Cicinho i chyba Salgado, wiec lewa zostaje odkryta wiec wszystko wskazuje, ze Roni bedzie miał miejsce do popisu. Nie wiem takze jak wyglada sytuacja z Reyesem, bo jego nieobecnosc to taki plus na korzysc Realu jak brak w naszej ekipie Eto'o na dzien dzisiejszy.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 paź 2006, 23:38
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 paź 2006, 23:50
Po przeczytaniu tego fragmentu nasuwaja mi się wnioski. Pierwszy jest taki, że z osoba która prezentuje tak ubogi stan wiedzy na pewne tematy nie warto wdawać sie w polemike. Niestety nie wytrzymałem. Szkoda, że twoja pamięc jest taka krótka, bo Gran Derby już wiele widziało od strony zachowania kibiców. Druga konkluzja płynaca z tego żałosnego fragmentu to, że kompleksy, sterotypy i uogólnienia uposledzaja umiejętność myślenia u niektórych domoroslych kibicow. Takim samym uogólnieniem jest slogan, że kibice calcio są frustratami. Okazuje się, że nie tylko. Błagam Cie nawet nie odpisuj. Szkoda twojego czasu.Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie wiem po co zachoczono o ten temat. Jednak jesli juz zaistniało jakies porownanie, to trzeba sie na ten temat wypowiedziec.
rkoeman ma w wiekszosci racje. Derby Mediolanu to derby dwoch druzyn z ktorych jedna jest wielka a druga mysli, ze takowa jest.
Dla mnie Derby Mediolanu maja porzadny klimat raz na 5 spotkan, ogolnie wieje nuda z trybun i znudzeniem. Oczywiscie nieraz pokaza sie kibice Interu, rzuca jakas rac, cos tam pokrzycza z cyklu tom rasisty czy poudaja zwierzeta, ogolnie cyrk...
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 paź 2006, 16:09
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio