8:30-Puyol delikatnie smyra mnie po pośladkach.Wcześniej nie był gejem tylko pedofilem,ale przywiozłem z Holandii nowe obyczaje i teraz wszyscy piłkarze barcy to homoseksualiści.
9:06-próbowałem spać ale przeszkodziły mi 2 rzeczy-język napalonego Deco w moim uchu i smród...trudny do opisania,przewlekły odór-co to może być?! Aa,juz wiem...to Motta. Znowu skubaniec nie umył nóg i mu spod paznokcia jedzie...
11:26-za pół godziny mamy trening,trener Riijkard wstał z klęczek,wytarł usta i kazał mi otworzyć klatke w której trzymamy Eto'o.
13:30-koniec treningu.Trener był ze mnie bardzo zadowolony,w nagrode pozwoli mi siedziec na kolanach w najbliższym sparingu.Coś mi sie zdaje że będe wiecznym rezerwowym...
Na pożegnanie Laporta klepnął mnie w pupe.Kurde-zapomniałem że od wczorajszego wieczora cały czas mam język Puyola w odbycie
21:37-Oleguer i Larsson palą w kominku własnymi nogami.Co kto lubi...
22:06-Właśnie dowiedziałem sie jaka jest największa fantazja seksualna naszego swieżego mięska,czyli Messiego.Otóż uwielbia on gdy podczas stosunku partner wyzywa go od głupków.Jest to rodzaj masochizmu powodujacy nagłą euforie u niego.Messi odkrył swą skłonność do tego zboczenia podczas kontaktów z Ronaldinho.
23:54-ide spać,jutro ciężki dzien.Ścielę sobie łóżko i wyrzucam Puyola i Maxi Lopeza za drzwi.Dobranoc!Jutro kolejny odcinek.