Dziennik Van Bommela

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
juvemaster
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Dziennik Van Bommela

Post Wyświetl pojedynczy post autor: juvemaster » 25 lip 2005, 10:39

Dziennik Van Bommela,dzień 5-ty:

8:30-Puyol delikatnie smyra mnie po pośladkach.Wcześniej nie był gejem tylko pedofilem,ale przywiozłem z Holandii nowe obyczaje i teraz wszyscy piłkarze barcy to homoseksualiści.
9:06-próbowałem spać ale przeszkodziły mi 2 rzeczy-język napalonego Deco w moim uchu i smród...trudny do opisania,przewlekły odór-co to może być?! Aa,juz wiem...to Motta. Znowu skubaniec nie umył nóg i mu spod paznokcia jedzie...
11:26-za pół godziny mamy trening,trener Riijkard wstał z klęczek,wytarł usta i kazał mi otworzyć klatke w której trzymamy Eto'o.
13:30-koniec treningu.Trener był ze mnie bardzo zadowolony,w nagrode pozwoli mi siedziec na kolanach w najbliższym sparingu.Coś mi sie zdaje że będe wiecznym rezerwowym...
Na pożegnanie Laporta klepnął mnie w pupe.Kurde-zapomniałem że od wczorajszego wieczora cały czas mam język Puyola w odbycie :/ Czy ten tarzan sie w koncu uspokoi?są inni w kolejce.Tylko Ronaldinho bym nie dopuścił bo by mi zębami pupe pocharatał :///
21:37-Oleguer i Larsson palą w kominku własnymi nogami.Co kto lubi...
22:06-Właśnie dowiedziałem sie jaka jest największa fantazja seksualna naszego swieżego mięska,czyli Messiego.Otóż uwielbia on gdy podczas stosunku partner wyzywa go od głupków.Jest to rodzaj masochizmu powodujacy nagłą euforie u niego.Messi odkrył swą skłonność do tego zboczenia podczas kontaktów z Ronaldinho.
23:54-ide spać,jutro ciężki dzien.Ścielę sobie łóżko i wyrzucam Puyola i Maxi Lopeza za drzwi.Dobranoc!Jutro kolejny odcinek.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lip 2005, 10:43

a ty co? masz jakieś pragnienia odnośnie gejów ze tak to opisujesz ?
i co to za motyw Z Samuelem w klatce? pomyśl 5 razy zanim coś napiszesz

powinieneś bana dostać - nie dość ze piszesz jakieś zupełne bzdury to jeszcze obrażasz kibiców i zawodników (o działaczach nie wspominająć) klubu piłkarskiego

kakap
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakap » 25 lip 2005, 10:47

nie jestem fanem barcy ale pisanie takich rzeczy jest niedopuszczalne jest to nesmaczne a tekst z samuelem eto jest rasistowski wiec mam nadzieje ze którys moderator się tym zajmie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2005, 10:54

CO TO ZA IDIOTA ?? BOŻE CZEMU TACY LUDZIE SIĘ RODZĄ - WIDZIESZ I NIE GRZMISZ .... :(

ŁĄCZYMY SIE Z TOBA W SMUTKU I Z TWOIMI RODZICAMI :cry:

Niech ktoś tu zareaguje bo to jest przegiecie i wstyd dla tego portalu. A potem ktos dostanie wp za pisanie posta pod postem a tu takie rzeczy maja miejsce .;..

Widać Jufe ma login.A potem niech ktoś powie że połowa z nich to nie insekty :!: :!: Normalnie za taki pierwszy post ban do końca zycie .. oby do jutra :twisted:

Życze Ci by sie jakis nalapony młodzieniaszek portacił na pasach jakomś A-3. Naprawde szczerze :!: Mało piratów ?? :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 lip 2005, 11:00

Jeszcze koles bana nie dostal :?: :shock:

,a to juve z twojegoo nicka niech znika!!! ,albo won :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 lip 2005, 11:00

[quote="*_For_zaza_Milan_*"]

Widać Jufe ma login.A potem niech ktoś powie że połowa z nich to nie insekty :!: :!: Normalnie za taki pierwszy post ban do końca zycie .. oby do jutra :twisted:

z całym szacunkiem..ty też obrażasz kibiców.czy jest sens brania kibiców jednego klubu w jeden worek.Wiadomo,że jeden jest mądrzejszy,a drugi troche mniej :lol: Ale takj jest w prawie kazdej grupie spolezcnej.Równiez wsrod kibiców

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 11:05

Koles jest niewyzyty seksualnie przy czym obraza pilkarzy. Widac jaki klub reprezentuje :twisted: Ale to i tak tylko jeden z wielu ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2005, 11:11

potem niech ktoś powie że połowa z nich to nie insekty
Cris "połowa" :wink: bo tak jest połowa do jednego 'worka" a druga połowa do wora i do pieca :twisted:

POZDRO

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 25 lip 2005, 11:18

Jak nie temat NAJ to juz nie zamykaja :roll: ??

Swoja droga koles jest jakims niewyrzytym gowniarzem pewnie jescze do 6 klasy podstawowki nie chodzi precz z takim czyms :pogrzeb:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 25 lip 2005, 11:29

Co za gosc loooooooooooooooool :lol: :lol: :lol:
Trzeba miec narąbane we łbie. :roll: Ten tekst z Eto'o to juz przegięcie pały. Ale nie powiem bo troche mnie to rozwaliło :wink: :wink: :wink: :P:P

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 lip 2005, 11:38

:pogrzeb: juvemaster :pogrzeb: Niech Ci forumowa ziemia lekką będzie... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”