Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 17:46
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 17:47
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 mar 2005, 18:12
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano7 » 30 mar 2005, 18:18
Cristiano7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 mar 2005, 18:31
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 30 mar 2005, 18:44
17_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 mar 2005, 20:05
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 20:08
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 21:31
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 22:11
Jeśli to Cie śmieszy to nie chce wiedzieć co Cie smuciBUNCH pisze:Jimmy - Barcelona Fan
Atak pszcżół w mecuz pucharu Afryki i setki innych, piorun itp - mam wszystkie te klipy
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 mar 2005, 23:08
Słuchaj, odczep się delikatnie mówiąc, bo cuzepiłes sie mnie jak rzep psiego ogona. Nie dośc, ze komentujesz bezsensownie moje wypowiedzi, to jeszcze dajesz mi ostrzeżenia praktycznie za nic złego.Tomusmc pisze:Jeśli to Cie śmieszy to nie chce wiedzieć co Cie smuciBUNCH pisze:Jimmy - Barcelona Fan
Atak pszcżół w mecuz pucharu Afryki i setki innych, piorun itp - mam wszystkie te klipy
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 mar 2005, 23:22
a ty sie troche za bardzo nei rozochociles ?!?!?! ja sie wcale tomusowi nie dziwieBUNCH pisze:Słuchaj, odczep się delikatnie mówiąc, bo cuzepiłes sie mnie jak rzep psiego ogona. Nie dośc, ze komentujesz bezsensownie moje wypowiedzi, to jeszcze dajesz mi ostrzeżenia praktycznie za nic złego.Tomusmc pisze:Jeśli to Cie śmieszy to nie chce wiedzieć co Cie smuciBUNCH pisze:Jimmy - Barcelona Fan
Może nie? Dam przykład:
Za post na: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1245, mianowicie:
Ktoś napisał jeden post, że "Założyłem alias i nie wiem co dalej" - ani do tematu, ani do rozmowy, napisałem więc, iż cieszę sie razem z nim, a moderator dał mi ostrzeżenie, tu tak jest.
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 23:30
Chłopie wcale się Ciebie nie uczepiłem. Teraz skomentowałem Twojego posta bo te sytuacje wcale nie wydawały mi się śmieszne tylko bardziej tragiczne. Przecież tam mogli poginąć ludzie. Pozatym jeśli chodzi o WP to dałem je Ci jak najbardziej słusznie. Pierwsze ostrzeżenie dostałeś za post o treści "?", a drugi za głupiego posta w stylu "cieszę się razem z Tobą" co nie jest postem wprowadzonym do tematu rozmowy. Pamiętam, że dałem Ci je bez wahania. Nie jestem namolnym moderatorem, który mści się niewiadomo za co. Poprostu pilnuje aby był porządek i nie czepiam się tutaj nikogo, a tym bardziej Ciebie. PozdroBUNCH pisze:Słuchaj, odczep się delikatnie mówiąc, bo cuzepiłes sie mnie jak rzep psiego ogona. Nie dośc, ze komentujesz bezsensownie moje wypowiedzi, to jeszcze dajesz mi ostrzeżenia praktycznie za nic złego.Tomusmc pisze:Jeśli to Cie śmieszy to nie chce wiedzieć co Cie smuciBUNCH pisze:Jimmy - Barcelona Fan
Może nie? Dam przykład:
Za post na: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1245, mianowicie:
Ktoś napisał jeden post, że "Założyłem alias i nie wiem co dalej" - ani do tematu, ani do rozmowy, napisałem więc, iż cieszę sie razem z nim, a moderator dał mi ostrzeżenie, tu tak jest.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 mar 2005, 0:19
maestro
Handsome Boy
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio