Najśmieszniejsze rzeczy jakie widzieliście na meczu.

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Najśmieszniejsze rzeczy jakie widzieliście na meczu.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 17:46

Napiszcie jakie śmieszne rzeczy widzieliście gdy oglądaliście mecz w TV lub sami siedzieliście na trybunach.
Niedawno w meczu Brazylia - Peru na murawie ciągle chodziły jakieś ptaki, które przeszkadzały piłkarzom.

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 30 mar 2005, 17:47

Albo ostatnio na meczu Polacy vs Azerowie :lol: jak się sędzina pośliznął... :lol:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 30 mar 2005, 18:12

Eh, temat nie zostanie przetrawiony przez społeczeństwo, bo komu się chce czytać co mnie akurat rozbawiło? Ale ok, jak chcecie to napisze.
Mam w domu kasetę na ktorej nagrane jest jak w lidze arabskiej sedzia pokazal czerwona kartke i szejk kazal wbiec na boisko swoim gorylom i pobic sedziego. A ten przez siatkke uciekl z boiska i siuup do lasu.

Druga sytuacja to w lidze argentyjskiej - siatka na bramkach nie byla przymocowana, pilkarz uderzyl w boczna siatke, a pilka znalazla sie w bramce. I sedzia gola uznal.

Trzecia - sedzia pokazal czerwona kartke, podbiegl do niego pilkarz i zaczal go butować. Zaraz podbieglo dwoch bocznych i techniczny i skopali za to zawodnika.

Czwarta - zawodnik dostal czerwona kartke. Sedzia pokazal ja, a ten podbiegl do sedziego, wyrwal mu ją i chcial podrzeć :lol:

Awatar użytkownika
Cristiano7
Skład C
Skład C
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cristiano7 » 30 mar 2005, 18:18

na jakims meczu nie pamiętam jakim . jakis pilkarz wyciągnąl sedziemu czerwoną kartke i pokazał zawodnikowi z druzyny przeciwnej :]

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 30 mar 2005, 18:31

Kiedys kumpel kolezanki siostry ojca kuzyna stryja ze strony matki widzial jak na boisko wbiegly przepiekne jednorozce, z pieknymi grzywami tanczac rege podeszly do sedziego ktory wczesniej jedzac jogurt nie dojrzal faulu w wyniku ktorego trafilo do szpitala kilku kibicow. Rozowo-fioletowy jednorozec kopnal lekko sedziego w reke i odpadla mu glowa. Natychmiast zeszly sie gapie gdy wybuchla wielka bomba rozpryskowa kaleczac ludzi na okolo. Co dziwne najbardzie pakaleczeni byli tylko troche poobijani...szklo w oku, reka w ***** itp. Ambitny temat takie opowiesci zapewne sie jeszcze powtorza. :twisted:

Awatar użytkownika
17_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 17_7 » 30 mar 2005, 18:44

mi sie przypomina jak bodajze Materazzi zabral kartke sedziemu :P

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 mar 2005, 20:05

Jimmy - Barcelona Fan :)

Atak pszcżół w mecuz pucharu Afryki i setki innych, piorun itp - mam wszystkie te klipy

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 mar 2005, 20:08

Ja pamietam jak na meczu Brazylii wbiegl jakis pies :D To bylo chyba na Copa America .... Nie ogli go wypedzic, a on taki przestaszony ... :D:D:D

PS. Bunch to z atakiem pszczół to chyba nie takie smieszne bo jakby cie taki roj uzarł to bys inaczej myslal :D:D:D pozdro

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 30 mar 2005, 21:31

Ja pamietam jak na meczu Brazylii wbiegl jakis pies

Ja też oglądałem ten mecz to był chyba mecz Argentyna - Urugwaj co?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 22:11

BUNCH pisze:Jimmy - Barcelona Fan :)

Atak pszcżół w mecuz pucharu Afryki i setki innych, piorun itp - mam wszystkie te klipy
Jeśli to Cie śmieszy to nie chce wiedzieć co Cie smuci :?

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 30 mar 2005, 23:08

Tomusmc pisze:

Słuchaj, odczep się delikatnie mówiąc, bo cuzepiłes sie mnie jak rzep psiego ogona. Nie dośc, ze komentujesz bezsensownie moje wypowiedzi, to jeszcze dajesz mi ostrzeżenia praktycznie za nic złego.
Może nie? Dam przykład:

Za post na: http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... start=1245, mianowicie:
Ktoś napisał jeden post, że "Założyłem alias i nie wiem co dalej" - ani do tematu, ani do rozmowy, napisałem więc, iż cieszę sie razem z nim, a moderator dał mi ostrzeżenie, tu tak jest.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 mar 2005, 23:22

BUNCH pisze:
Tomusmc pisze:

Słuchaj, odczep się delikatnie mówiąc, bo cuzepiłes sie mnie jak rzep psiego ogona. Nie dośc, ze komentujesz bezsensownie moje wypowiedzi, to jeszcze dajesz mi ostrzeżenia praktycznie za nic złego.
Może nie? Dam przykład:

Ktoś napisał jeden post, że "Założyłem alias i nie wiem co dalej" - ani do tematu, ani do rozmowy, napisałem więc, iż cieszę sie razem z nim, a moderator dał mi ostrzeżenie, tu tak jest.
a ty sie troche za bardzo nei rozochociles ?!?!?! ja sie wcale tomusowi nie dziwie :? :twisted: :twisted: :twisted: ale zeby oczywiscie nie bylo calkiem off topic : mnie bardzo rozbawilo jak na euro wskoczyl do bramki Jimmy hehehe, szkoda tylko ze obrazil figo, ale sytuacja byla bardzo zabawna :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 mar 2005, 23:30

BUNCH pisze:
Tomusmc pisze:

Może nie? Dam przykład:

Chłopie wcale się Ciebie nie uczepiłem. Teraz skomentowałem Twojego posta bo te sytuacje wcale nie wydawały mi się śmieszne tylko bardziej tragiczne. Przecież tam mogli poginąć ludzie. Pozatym jeśli chodzi o WP to dałem je Ci jak najbardziej słusznie. Pierwsze ostrzeżenie dostałeś za post o treści "?", a drugi za głupiego posta w stylu "cieszę się razem z Tobą" co nie jest postem wprowadzonym do tematu rozmowy. Pamiętam, że dałem Ci je bez wahania. Nie jestem namolnym moderatorem, który mści się niewiadomo za co. Poprostu pilnuje aby był porządek i nie czepiam się tutaj nikogo, a tym bardziej Ciebie. Pozdro

Co do tematu to rozśmiesza mnie ten anglik, który wbiega nago na boisko i coś reklamuje :D pełno zabawnych filmików mam na kompie w stylu, że sędzia pokazuje czerwoną kartkę po czym się odwaca i....upada potykając się o własne nogi :P

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 31 mar 2005, 0:19

hehe ja też mam kasete: "Gafy piłkarskie" czy coś takiego... i tam jest pare motywów fajnych...
np.
:arrow: bramkarz wykopuje piłke i trafia nią w biegnącego (odwroconego tyłem) sędziego (w głowe)... piłka leciała na prawde szybko... sedzia upadł, a że było mokro to przejechał jeszcze kawałek na brzuchu po murawie... fajnie to wyglądało :D
:arrow: albo jak bramkarz strzela gola wykopując piłke spod własnej bramki... kilka takich sytuacji widziałem :D
:arrow: i jeszcze jedna godna uwagi... jak piłkarz ograł obrońców, bramkarza i strzelił do pustej bramki z kilku metrów... już się cieszył, a piłka zatrzymała się na wodzie kilka centymetrow przed linią bramkową... ale miał mine :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”