Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 17 gru 2004, 22:03
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 gru 2004, 22:06
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 17 gru 2004, 22:06
Oj nie zgadzam się w przypadku AimaraPawel18 pisze:W tymo poscie chcialbym abyscie wymienili pilkarzy najbardziej przereklamowanych, ktorych nazwiska znamy nie z dobrej gry ale z tego ze media kreuja ich wizerunki. Moim przykladem jest David Beckham,Javier Saviola,Pablo Aimar
olek j
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 17 gru 2004, 22:30
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 17 gru 2004, 22:38
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 gru 2004, 23:29
Zgadzam sie,jak mozna nazwac najlepszeg ozawodnika Valencii przereklamowanym???To sa wspaniali zawodnicy ktorzy sa rodem z Argentyny!!!Aimar wspaniale gra w pomocy zas Saviola wymiata w ataku.Spaliles Pawel dla mnie z tym typem.Co do realnie przereklamowanych to Beckham,Del Piero i Inzaghi ktory dla mnie jest nikim.Sickness87 pisze:Aimar i Saviola przereklamowani ?! buehehehe ! dobre sobie ! czlowieku ! Saviola to zywa legenda barcy ( jak dla mnie ) ale dobrze ze z niej odszedl..najbardziej przereklamowani...chmm...na pewno ronej, beckham ( nie wiem ale teraz juz tak na niego nie bluzgam ;] ), szymkowiak,fredy adu, giuly ( czy jak to sie tam pisze..jest dobry..ale dla mnie Maniche jest o wiele wiele lepszy ;]) korzym, diego ( tak sie dobrze zapowiadal...a teraz ? cisza ), van der vaart, i na pewno wielu wielu innych...szkoda tylko ze juz tak mlodzi zawdonicy sa tylko marionetkami pilki noznej...na pewno tymi "nominacjami" narazilem sie kilku osobom ale coz...po to jest forum zeby sie wypowiadac ;]
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 17 gru 2004, 23:33
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 18 gru 2004, 0:16
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 18 gru 2004, 0:35
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 18 gru 2004, 0:38
Tak, a ja widziałem Annę Kurnikową przez ścianę i wtedy wcale taka ładna się nie wydawała....Pawel18 pisze:a co do Aimara widzialem go w meczu z werderem to nic ciekawego nie pokazal
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 gru 2004, 0:59
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Basina » 18 gru 2004, 5:30
Basina
Post Wyświetl pojedynczy post autor: krawcu7 » 18 gru 2004, 7:33
krawcu7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 18 gru 2004, 9:00
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 18 gru 2004, 9:24
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited