Legia dała i daje mi dużo radości. emocji
Jakim zespołom Wy kibicujecie jak do tego doszło , od kiedy????
Pozdrawim wszytskich kibiców zespołów z polskiej ligi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 06 maja 2004, 12:48
pippen
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cherryman » 06 maja 2004, 14:30
cherryman
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jip » 06 maja 2004, 14:57
Jip
Pawel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 06 maja 2004, 15:19
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adingh » 06 maja 2004, 16:10
adingh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 06 maja 2004, 17:13
Moff

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 06 maja 2004, 17:40
Jip pisze:Wisła Kraków:D pippen skoro zakochałeś sie w 95 to jest 9 lat:P a nie 10:>
[/color]
Przeczytaj uważnie u góry Jippippen pisze:Ja jestem fanem Legii od 10 lat i zakochałem się w niej jak ona grała w Lidze mistrzów w 1995 roku
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 06 maja 2004, 18:42
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 06 maja 2004, 18:48
To jak opowiesc pt. "Pamietam jak dostalem pierwszy cukierek od mojego dziadka....."Marco TS pisze:Miłosc do Wisły zaszczepił we mnie moj ojciec. Na poczatku do 4klasy podstawowki mieszkalem 30 km od Krkaowa wiec wtedy jeszcze nie bylo mi dane chodizc na Reymonta. Dopiero po przeprowadzeniu sie do Krakowa a byly to juz czasy 5 klasy podstawowki coraz bardziej czułem z e moment kiedy zjawie sie na Wisle bedzie niedlugo. I tak sie stało. Na stadionie pojawiłem sie w roku bodaj 1994 bodajze nie pamietam ale bylo to napewno po slawnych wydarzneiach z 1993 roku Wisła-Legia 0:6 p ktorym mowiono "Cała Polska widziała") Czasy 2-go ligowej Wisły nie sa mi obce mecze z Jaziorakiem Iława z Myskzowem i inne na wieki zapadna w pamieci. Na Reymonta przezylo sie ciezke czasy i tak 1996 nastały lepsze czasy dla Wisły. Wtedy mialem juz te 14 lat iodwiedzanie stadionu Reymonta stało sie nałogiem [ zaznaczam z enie ejstem kibicem Wisły czasów tele-foniki!!!] . Rok 2001 to przełom w moim zyciu kibicowskim. Powstaje IFC WIŚL@Cy ktorym celem jest poprawieniedopingu i atmosfery na Wiśle. I tak zaczałem dzialac w ruchu kibicowskim ULTRAS. i ta przygoda trwa po dzien dzisiejszy.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 06 maja 2004, 19:06
No wies ztemat byl od kiedy to staralem sie dokladnie nakrelsic co i jak i kiedy a nie pisac. Od kiedys tam od dawnaPisakk pisze:To jak opowiesc pt. "Pamietam jak dostalem pierwszy cukierek od mojego dziadka....."Marco TS pisze:Miłosc do Wisły zaszczepił we mnie moj ojciec. Na poczatku do 4klasy podstawowki mieszkalem 30 km od Krkaowa wiec wtedy jeszcze nie bylo mi dane chodizc na Reymonta. Dopiero po przeprowadzeniu sie do Krakowa a byly to juz czasy 5 klasy podstawowki coraz bardziej czułem z e moment kiedy zjawie sie na Wisle bedzie niedlugo. I tak sie stało. Na stadionie pojawiłem sie w roku bodaj 1994 bodajze nie pamietam ale bylo to napewno po slawnych wydarzneiach z 1993 roku Wisła-Legia 0:6 p ktorym mowiono "Cała Polska widziała") Czasy 2-go ligowej Wisły nie sa mi obce mecze z Jaziorakiem Iława z Myskzowem i inne na wieki zapadna w pamieci. Na Reymonta przezylo sie ciezke czasy i tak 1996 nastały lepsze czasy dla Wisły. Wtedy mialem juz te 14 lat iodwiedzanie stadionu Reymonta stało sie nałogiem [ zaznaczam z enie ejstem kibicem Wisły czasów tele-foniki!!!] . Rok 2001 to przełom w moim zyciu kibicowskim. Powstaje IFC WIŚL@Cy ktorym celem jest poprawieniedopingu i atmosfery na Wiśle. I tak zaczałem dzialac w ruchu kibicowskim ULTRAS. i ta przygoda trwa po dzien dzisiejszy.
![]()
A tak wracajac do tematu to ja kocham Wisle Krakow. Kibicuje mu juz od dawien dawna, juz sam nie pamietam od kiedy (nie zebym jakis stary byl).
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ronni » 06 maja 2004, 22:55
Piekna opowieśćMarco TS pisze:Miłosc do Wisły zaszczepił we mnie moj ojciec. Na poczatku do 4klasy podstawowki mieszkalem 30 km od Krkaowa wiec wtedy jeszcze nie bylo mi dane chodizc na Reymonta. Dopiero po przeprowadzeniu sie do Krakowa a byly to juz czasy 5 klasy podstawowki coraz bardziej czułem z e moment kiedy zjawie sie na Wisle bedzie niedlugo. I tak sie stało. Na stadionie pojawiłem sie w roku bodaj 1994 bodajze nie pamietam ale bylo to napewno po slawnych wydarzneiach z 1993 roku Wisła-Legia 0:6 p ktorym mowiono "Cała Polska widziała") Czasy 2-go ligowej Wisły nie sa mi obce mecze z Jaziorakiem Iława z Myskzowem i inne na wieki zapadna w pamieci. Na Reymonta przezylo sie ciezke czasy i tak 1996 nastały lepsze czasy dla Wisły. Wtedy mialem juz te 14 lat iodwiedzanie stadionu Reymonta stało sie nałogiem [ zaznaczam z enie ejstem kibicem Wisły czasów tele-foniki!!!] . Rok 2001 to przełom w moim zyciu kibicowskim. Powstaje IFC WIŚL@Cy ktorym celem jest poprawieniedopingu i atmosfery na Wiśle. I tak zaczałem dzialac w ruchu kibicowskim ULTRAS. i ta przygoda trwa po dzien dzisiejszy.
Ronni
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio