Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 23:01
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 12 mar 2013, 23:02
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 12 mar 2013, 23:03
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 mar 2013, 23:03
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 12 mar 2013, 23:03
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 mar 2013, 23:03
Własnie tego się najbardziej obawiałem, gdy przechodziła mi myśl przed meczem, że Barca może awansować. Kto ma paść?BarcaQzYN pisze:Na kolana !
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 12 mar 2013, 23:06
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 mar 2013, 23:06
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 mar 2013, 23:07
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 mar 2013, 23:07
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 12 mar 2013, 23:08
Ja o żadnej rewolucji nie mówiłem.cru pisze:Skoncz z tym 'na kolana' bo troche to slabo brzmi po niedawnym dwukrotnym oklepie od Realu i tekstach o koniecznej rewolucji w lato.
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 mar 2013, 23:08
Krzysio w formieKrzysztof Stanowski @K_Stanowski
Dla tych, którzy kpili z Messiego po pierwszym meczu - to jest dobry dzień, by spalić się ze wstydu. Najlepszy mecz Barcy od 5:0 z Realem!
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 mar 2013, 23:14
Doktor! Bo Ty już taka świnia jesteś! Ja tam się ze zwycięstw Atleti cieszę (chyba, że grają z Barcą albo Juve, albo mnie wkurzyłeś ostatnio) a Ty z porażek BarcyDr.Football1 pisze:Tylko czemu ja taki wkur...y jestem ?!
Nie wiem czy to do mnie bo nie tyle wychwalałem co powiedziałem, że mi się podobał (w sensie piłkarskim) - szybki, ma ciąg na bramkę. Wporzo.Nie pamiętam kto tam wychwalał Abate, ale wystarczylo na typka spojrzeć już na samym początku i widać było, że jest obsrany.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 mar 2013, 23:19
To jak dzis zagral Milan? Pod kogo? Przyjechaly koszulki, a pilkarze zostali na San Siro? Milan nie zrobil dzis nawet centymetrowego kroczku do awansu i to mnie irytuje, bo ogladajac to druzyne w Serie A wiem, że stać ja na wiecej. Nawet moge powiedzieć, że mecz dzis Rossonerim nie wyszedl, co sie moze przeciez zdarzyć każdemu, ale nie ma usprawiedliwienia dla druzyny grajacej bez walki i jaj. Gdyby mój Juventus z takim nastawieniem zagral dzis w miejsce Milanu bylbym niesamowicie wkurwiony i nie szukalbym tlumaczen w mlodej, budowanej na przyszlosc druzynie.mete pisze:Barcelona zagrała dzisiaj dobrze pod rywala.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 12 mar 2013, 23:21
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio