Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 63

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 gru 2011, 22:28

Nie ma sie co licytowac, to był bład sędziego z golem Naniego ale pamietaj że Bale w 1 połowie wyjechał za linie i sedzia tego nie widział a syatuacje była przednia. Sedzia pomogl troche na Fulham a dziej okropnie przeszkodził.Dodam od siebie ze Foy w meczu MU-Crystal tez szalał :lol: kiedy nie wywalił Fabio.

Tak emdzej zgadzam sie.Zreszta ostatnio dziwne w prem sa karne.O karnym Newclastle z MU nawet pisac nie bede bo to było drukarstwo ale pad Larssona z Wolves :lol: pięknie podyktowany przez Dowda oraz ten dzisiejszy Modrica... nie wiem ja bym nie gwizdał.Sędziowanie spada na psy tyle powiem.Do czasu kiedy sędziowie beda bezkarni beda takie kwatki

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 104

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 11 gru 2011, 22:36

Można mówić, że nawet Colina się mylił, ale co do sędziów macie rację.Widać takie patologie nie tylko w Polsce, a teoretycznie najlepsi sędziowie świata również mają "słabszy dzień".Problem w tym, że dzień zmienia się w tydzień, tydzień w miesiąc,miesiąc w rok.Trzeba mieć jedynie nadzieję, że takie kwiatki będą coraz rzadsze, choć w 100% wyeliminować się ich nie da nawet za pomocą powtórek.

Lukassch
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 12 gru 2011, 11:01

Musi być balans, w meczu z Fulham mieliśmy tyle szczęścia, że w którymś spotkaniu pech też był konieczny :) .

Z tego co pamiętam to rok temu na Brittania Stadium sędzia nie uznał prawidłowo zdobytej bramki dla Stoke; oprócz tego w pierwszej połowie byli dużo lepsi. Summa summarum należało im się :). Trzecie miejsce i tak dalej nasze.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 sty 2012, 21:39

Moze mi ktos ogarniety powiedziec cos o Jake'u Livermore ?

Beda z niego ludzie ? Jakie sa jego mocne strony ?

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 16 sty 2012, 22:01

Doktor czego dokładnie oczekujesz?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 sty 2012, 22:07

No chcialbym wiedziec czy chlopak ma przyszlosc i jak obecnie prezentuje sie jego sytuacja w Spursach.

Mocne strony tez by sie przydaly :wink:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 16 sty 2012, 22:22

Zacznijmy od tego, że w Twojej skali talentów dałbym mu 8/10.
Zacznijmy od tego, że jest to klasyczny rozgrywający i na tej pozycji czuje się zdecydowanie najlepiej.Podstawowym, a co dopiero kluczowym zawodnikiem drużyny nazwać go nie mogę.Na swojej pozycji przegrywa walkę z Modricem i Parkerem, lecz to nic dziwnego po podstawowi środkowi są znakomici.W drużynie ma mniej więcej podobną rolę do rówieśnika Sandro.Co do pozytywnych cech to na pewno rozgrywanie piłki i podania.Zadziwia dokladnoscia.Bardzo dobrze gra glowa,jest dosc wytrzymaly i twardy,duzo pracuje na boisku,zwinny, a przy tym nielatwo go przewrocic.Trzeba przyznac, ze wiazemy z nim duze nadzieje i liczymy na to, ze na dlugo bedzie mozgiem druzyny Spurs.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 sty 2012, 22:24

Dzieki wielkie Hyypius. Co do oceny to dam mu 7 albo 8. Jeszcze nad tym pomysle.

Lukassch
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 25 sty 2012, 0:04

Jeszcze mnie boli po meczu z City... Centymetry od zwycięstwa.... :suicide:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sty 2012, 16:02

wczoraj jak na haxie pisałem, to niektórzy nie wiedzieli wiele na ten temat, wiec wrzucam kilka informacji z procesu Redknappa:
„Piszę na poziomie dwulatka, nie umiem literować wyrazów, a moimi finansami zajmuje się sowicie opłacany księgowy” – tak przedstawił swoje kompetencje Harry. „Kompletnie nie znam się na komputerze, nie wiem czym jest e-mail, nigdy w życiu nie wysyłałem faksu, ani nawet smsa. Nie umiałbym nawet wypełnić składu do protokołu meczowego. Potwierdzi to każdy pracownik klubu” – kontynuował Redknapp.

„Jako że nie piszę, więc nie robię notatek, jestem przez to chyba najbardziej niezorganizowaną osobą na świecie.”
:lol:

http://spursmania.org/index/news/2197/S ... y_8217_ego

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 1:22

Hyypia, jak nastrój przed dzisiejszym spotkaniem?

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 06 lut 2012, 1:44

Dosyć pozytywne.W końcu grają moje dwie ulubione zagraniczne drużyny.Spodziewam się wyrównanego pojedynku.Ostatnio trochę zaniedbałem oglądanie Liverpoolu, lecz wiem, że to drużyna nieprzewidywalna.Z tego co piszecie to Carroll ostatnio się przebudził, ale specjalnie się go nie boję :P Pamiętam oczywiście wpierdol na Lane, ale jak już pisałem The Reds potrafią zaskoczyć.Jeśli się nie mylę to Suarez dzisiaj wraca?Ja bym to tak ustawił
Friedel;BAE,Kaboul,King,Walker;Parker,Modric;Bale,VdV(mam nadzieję),Krancjar(oby Lennon mógł grać);Adebayor(Defoe)

Jakim składem wyjdzie Liverpool?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 06 lut 2012, 11:42

Występy van der Vaarta, Defoe, Adebayora i Lennona nie stoją przypadkiem pod znakiem zapytania?

Jakim składem? Nie mam pojęcia. Pewniaki to gry to Reina, Enrique, Agger, Skrtel, Johnson, Spearing, Gerrard, Suarez. Ja bym do tego dorzucił Adama, Bellamy'ego i raczej Kuyta. Ale tak jak powiedziałem - nie wiem, co wymyślił Dalglish.

Lukassch
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 06 lut 2012, 13:54

Za SkySports: "Jermain Defoe (hamstring) is unlikely to play, Rafael van der Vaart is struggling with a calf problem and Emmanuel Adebayor hobbled off during Tuesday's win over Wigan with a hamstring complaint.

Aaron Lennon (hamstring) is extremely doubtful, William Gallas (calf) and Tom Huddlestone (ankle) are unavailable, but Kyle Walker (groin) and Ledley King (knee) should be fit."

Okaże się że Saha będzie musiał grać :lol:

Awatar użytkownika
Hyypia
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 06 lut 2012, 16:21

Stoją, lecz wyraziłem nadzieję, że zagrają, bo bez nich będzie lipa i liczenie na Bale'a.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”