ups..kostek pisze:Kolejno chesteros Pasztet Lakier olek j ostrzeżenia za posty nie na temat.
a oprucz tych co wymieniłem to przypuszczam że fajnymi osobami w rzeczywistym świecie są beckhs, Dorian, Chłopaczek, W_w, Poko, Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 19:19
ups..kostek pisze:Kolejno chesteros Pasztet Lakier olek j ostrzeżenia za posty nie na temat.
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 02 sty 2005, 20:53
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2005, 21:35
O prosze wreszcie ktos mnie wymienilolek j pisze:Kumplem napewno Pasztet, spoko jest też Bobohawk, Poko.
Wrogów chyba nie mam, wiadomo małe zatargi zawsze gdzieś będą
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 23:05
Masz rację. Rzeczywiście jestem bardzo fajny w rzeczywistości, tak samo zresztą jak i na forum. A że mnie wszyscy mają za dziwaka - cóż. Ich wybór. Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.Pasztet pisze:ups..kostek pisze:Kolejno chesteros Pasztet Lakier olek j ostrzeżenia za posty nie na temat.![]()
a oprucz tych co wymieniłem to przypuszczam że fajnymi osobami w rzeczywistym świecie są beckhs, Dorian, Chłopaczek, W_w, Poko, Lakierbyć może Axel
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 02 sty 2005, 23:15
Qrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 sty 2005, 23:25
Sam chcial zeby go zabili wiec gorzej by bylo gdyby uznali ze ma racje i zostawili go w spokoju.Wtedy caly plan zbawienia by sie poszedl kochac a krzyz nie bylby dla wiekszosc ludzi symbolem odkupienia i wielkiego poswiecenia tylko symbolem cierpienia i kary za zbrodnie.Axel Hammond pisze:Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 03 sty 2005, 0:26
Ja w przeciwieństwie do niego nie chcę, by mnie zabili ani ukrzyżowali. Choć niewątpliwie rację mam nader często. rzekłbym nawet, że zawsze.Chlopaczek pisze:Sam chcial zeby go zabili wiec gorzej by bylo gdyby uznali ze ma racje i zostawili go w spokoju.Wtedy caly plan zbawienia by sie poszedl kochac a krzyz nie bylby dla wiekszosc ludzi symbolem odkupienia i wielkiego poswiecenia tylko symbolem cierpienia i kary za zbrodnie.Axel Hammond pisze:Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 0:31
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 0:43
Lepiej jednak wyluzuj Adrianku bo niewielu osobom podoba sie to ze roscisz sobie prawo do nieomylnosci.Ukrzyzowanie Ci nie grozi ale argumenty sily (ze tak to okresle) zastosowane przez niezadowolonych Twoimi radykalnymi pogladami ludzi moga bolesnie do Ciebie kiedys trafic.Czasami jestes smieszny a czasami przypominasz pieniaczy i nedznych prowokatorow rodem z onetu ale jak powiedzialem czubki (bez obrazy to raczej pozytywne okreslenie w tym przypadku chociaz oczywiscie masz prawo odebrac to jak chcesz) tez sa tutaj potrzebni.Axel Hammond pisze:Ja w przeciwieństwie do niego nie chcę, by mnie zabili ani ukrzyżowali. Choć niewątpliwie rację mam nader często. rzekłbym nawet, że zawsze.Chlopaczek pisze:Sam chcial zeby go zabili wiec gorzej by bylo gdyby uznali ze ma racje i zostawili go w spokoju.Wtedy caly plan zbawienia by sie poszedl kochac a krzyz nie bylby dla wiekszosc ludzi symbolem odkupienia i wielkiego poswiecenia tylko symbolem cierpienia i kary za zbrodnie.Axel Hammond pisze:Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 14:20
Chlopaczek pisze:czubki tez sa tutaj potrzebni
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 14:26
Kotek pisze:Chlopaczek pisze:czubki tez sa tutaj potrzebni
Dokładnie. Nic dodać nic ująć. A swoją drogą to ja już przyzwyczaiłem się do ?Alex Ammanda? ale na dłuższą metę może być męczący
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 sty 2005, 15:29
eee..tam co Wy od Niego chcecie. Spoko gość zawsze wymienia swoje poglądy na dany temat a nie tak jak inni ktos coś napisze a oni od razu tak samo że sie zgadzają itp. (nie mówie że ja tak nie robię) zawsze ma swoje zdanie i to mu się chwalismitu pisze:Kotek pisze:Chlopaczek pisze:czubki tez sa tutaj potrzebni
Dokładnie. Nic dodać nic ująć. A swoją drogą to ja już przyzwyczaiłem się do ?Alex Ammanda? ale na dłuższą metę może być męczący
mnie ten gosc momentami rozsmiesza ale czasem brrrrr
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 15:47
ale czasem zdanie tego goscia irracjonalnie idiotyczne !! pisze ze nienawidzi wszystkich klubow, nikomu nie kibicuje, uwielbia metalowe spawane bramki, uwaza sie chyba za nieomylnego boga albo cos w tym stylu, dlatego czasem mnie wkurza :d ale tak ogolnie niech sobie egzystuje tylko bez przesady, z reszta i tak go nie wywalaPasztet pisze:eee..tam co Wy od Niego chcecie. Spoko gość zawsze wymienia swoje poglądy na dany temat a nie tak jak inni ktos coś napisze a oni od razu tak samo że sie zgadzają itp. (nie mówie że ja tak nie robię) zawsze ma swoje zdanie i to mu się chwalismitu pisze:Kotek pisze:
mnie ten gosc momentami rozsmiesza ale czasem brrrrr
smitu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 15:51
dziekujeQrczak pisze:Ja lubie: , Rebuzz,
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 15:52
dziekujeQrczak pisze:Ja lubie: , Rebuzz,
rebuzz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio