Wrogowie i kumple na forum - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 02 sty 2005, 19:19

kostek pisze:Kolejno chesteros Pasztet Lakier olek j ostrzeżenia za posty nie na temat.
ups.. 8)

a oprucz tych co wymieniłem to przypuszczam że fajnymi osobami w rzeczywistym świecie są beckhs, Dorian, Chłopaczek, W_w, Poko, Lakier :wink: być może Axel :P

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 02 sty 2005, 20:53

Kumplem napewno Pasztet :wink: , spoko jest też Bobohawk, Poko.
Wrogów chyba nie mam, wiadomo małe zatargi zawsze gdzieś będą :twisted:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2005, 21:35

olek j pisze:Kumplem napewno Pasztet :wink: , spoko jest też Bobohawk, Poko.
Wrogów chyba nie mam, wiadomo małe zatargi zawsze gdzieś będą :twisted:
O prosze wreszcie ktos mnie wymienil :D Czuje sie wyrozniony. Ja ogolnie wszystkich lubie :) Jak narazie nie mailem z nikim konfliktow)obym nadal ich nie mial :wink: ) Najbardziej lubie ciebie olek j, Paszteta, beckhsa no i moze jeszcze ktos, poniewaz piszecie ciekawie i madrze :D

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 02 sty 2005, 23:05

Pasztet pisze:
kostek pisze:Kolejno chesteros Pasztet Lakier olek j ostrzeżenia za posty nie na temat.
ups.. 8)

a oprucz tych co wymieniłem to przypuszczam że fajnymi osobami w rzeczywistym świecie są beckhs, Dorian, Chłopaczek, W_w, Poko, Lakier :wink: być może Axel :P
Masz rację. Rzeczywiście jestem bardzo fajny w rzeczywistości, tak samo zresztą jak i na forum. A że mnie wszyscy mają za dziwaka - cóż. Ich wybór. Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 02 sty 2005, 23:15

Ja lubie: W_w, kuba, kostek, Poko, olek j, qczak, Rebuzz, Kaczormistrz, Tomusmc oraz Axel Hammond gdyż uważam że przyda się taka kontrowersyjna osoba w naszym gronie :P
A co do nielubianych osób to narazie się z nikim nie kłóciłem no może dwa zdania z (już nie pamiętam) Lazio albo Lazioman o FM -a :)
Ale to nawet nie była kłótnia tylko taka wymina zdań.
Pozdro for all

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 02 sty 2005, 23:25

Axel Hammond pisze:Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.
Sam chcial zeby go zabili wiec gorzej by bylo gdyby uznali ze ma racje i zostawili go w spokoju.Wtedy caly plan zbawienia by sie poszedl kochac a krzyz nie bylby dla wiekszosc ludzi symbolem odkupienia i wielkiego poswiecenia tylko symbolem cierpienia i kary za zbrodnie.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 03 sty 2005, 0:26

Chlopaczek pisze:
Axel Hammond pisze:Pana Jezusa też ukrzyżowali, a Galileusza chcieli spalić na stosie. A dziś wiemy że to oni mieli rację.
Sam chcial zeby go zabili wiec gorzej by bylo gdyby uznali ze ma racje i zostawili go w spokoju.Wtedy caly plan zbawienia by sie poszedl kochac a krzyz nie bylby dla wiekszosc ludzi symbolem odkupienia i wielkiego poswiecenia tylko symbolem cierpienia i kary za zbrodnie.
Ja w przeciwieństwie do niego nie chcę, by mnie zabili ani ukrzyżowali. Choć niewątpliwie rację mam nader często. rzekłbym nawet, że zawsze.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 03 sty 2005, 0:31

Jestem genialny i idealny, kto się nie zgadza to zazdrości.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 03 sty 2005, 0:43

Axel Hammond pisze:
Chlopaczek pisze:
Ja w przeciwieństwie do niego nie chcę, by mnie zabili ani ukrzyżowali. Choć niewątpliwie rację mam nader często. rzekłbym nawet, że zawsze.
Lepiej jednak wyluzuj Adrianku bo niewielu osobom podoba sie to ze roscisz sobie prawo do nieomylnosci.Ukrzyzowanie Ci nie grozi ale argumenty sily (ze tak to okresle) zastosowane przez niezadowolonych Twoimi radykalnymi pogladami ludzi moga bolesnie do Ciebie kiedys trafic.Czasami jestes smieszny a czasami przypominasz pieniaczy i nedznych prowokatorow rodem z onetu ale jak powiedzialem czubki (bez obrazy to raczej pozytywne okreslenie w tym przypadku chociaz oczywiscie masz prawo odebrac to jak chcesz) tez sa tutaj potrzebni.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 03 sty 2005, 14:20

Chlopaczek pisze:czubki tez sa tutaj potrzebni

Dokładnie. Nic dodać nic ująć. A swoją drogą to ja już przyzwyczaiłem się do ?Alex Ammanda? ale na dłuższą metę może być męczący :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 14:26

Kotek pisze:

Dokładnie. Nic dodać nic ująć. A swoją drogą to ja już przyzwyczaiłem się do ?Alex Ammanda? ale na dłuższą metę może być męczący :wink:

mnie ten gosc momentami rozsmiesza ale czasem brrrrr :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 03 sty 2005, 15:29

smitu pisze:
Kotek pisze:

eee..tam co Wy od Niego chcecie. Spoko gość zawsze wymienia swoje poglądy na dany temat a nie tak jak inni ktos coś napisze a oni od razu tak samo że sie zgadzają itp. (nie mówie że ja tak nie robię) zawsze ma swoje zdanie i to mu się chwali :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 03 sty 2005, 15:47

Pasztet pisze:
smitu pisze:
Kotek pisze:

eee..tam co Wy od Niego chcecie. Spoko gość zawsze wymienia swoje poglądy na dany temat a nie tak jak inni ktos coś napisze a oni od razu tak samo że sie zgadzają itp. (nie mówie że ja tak nie robię) zawsze ma swoje zdanie i to mu się chwali :wink:
ale czasem zdanie tego goscia irracjonalnie idiotyczne !! pisze ze nienawidzi wszystkich klubow, nikomu nie kibicuje, uwielbia metalowe spawane bramki, uwaza sie chyba za nieomylnego boga albo cos w tym stylu, dlatego czasem mnie wkurza :d ale tak ogolnie niech sobie egzystuje tylko bez przesady, z reszta i tak go nie wywala 8)

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 15:51

Qrczak pisze:Ja lubie: , Rebuzz,
dziekuje :wink:

a co do wrogow to niemam zadnego ... pojawil sie taki jeden ale on nie jest wrogiem co raczej hmmm moge nazwac go "tchórzem" hmm . :? .. ale to niewazne bo i tak go to wszystko bedzie "smieszyc" ..

ps. a co do tej nazwy "tchórz" to jak ktos nie wie o co chodzi to po prostu tak nazywam goscia ktory nawet niema zamiaru nic wytlumaczyc , tylko ze wszystkiego sie wysmiewac... :D nicka nie podam bo nie potrzebne mi PW .... (od pewnego nachalnego moderatora ) hehe....
a napewno bym dostal je bo to przeciez "obraza by byla" ... no ale dobra..... zainteresowani wiedza o kogo chodzi... a jak nie to wystarczy przeszukac pewne tematy :wink:

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 03 sty 2005, 15:52

Qrczak pisze:Ja lubie: , Rebuzz,
dziekuje :wink:

a co do wrogow to niemam zadnego ... pojawil sie taki jeden ale on nie jest wrogiem co raczej hmmm moge nazwac go "tchórzem" hmm . :? .. ale to niewazne bo i tak go to wszystko bedzie "smieszyc" ..

ps. a co do tej nazwy "tchórz" to jak ktos nie wie o co chodzi to po prostu tak nazywam goscia ktory nawet niema zamiaru nic wytlumaczyc , tylko ze wszystkiego sie wysmiewac... :D nicka nie podam bo nie potrzebne mi PW .... (od pewnego nachalnego moderatora ) hehe....
a napewno bym dostal je bo to przeciez "obraza by byla" ... no ale dobra..... zainteresowani wiedza o kogo chodzi... a jak nie to wystarczy przeszukac pewne tematy :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”