No dla Ciebie to jest chore a komu byś kibicował gdyby Inter grał z (nie wiem komu kibicujesz) np. Wisłą ???internista1908 pisze:Znam kolesia podobnego do Ibrahimovicia18 tylko ze on jest za Milanem. Fanatyk zaślepiony w swoja druzyne bezgranicznie. Twierdzi ze w meczu kazdej polskiej drużyny z Milanem bylby za rossonerimi. A gdzie patriotyzm, chęc aby polskie kluby cos znaczyły w europejskiej pilce? Nie rozumiem go i pewnie nigdy nie zrozumiem. Jego zachowanie jest dla mnie chore...
Ty jesteś za polakami , no bo przecież patriotyzm i takie tam , no i wisła odpada i co wtedy ? Kibicujesz Interowi - no bo przecież to jest twój ulubiony zagraniczny klub. To to jest według Ciebire patriotyzm ? Kibicowanie drużynie która pokonała polską drużynę??? No to w takim razie nie rozumiem ?? To inter czy Wisła w końcu???
No bo według Ciebie to jest tak kibicowanie wiśle-patriotyzm póżniej Interowi- chory fanatyk
od początku Interowi - też chory fanatyk
Ja jako kibic Juve wiem że nawet jeśli Juve przyjechałoby na mecz z Legią to i tak byłbym za klubem z Delle Alpi. O wiele bardziej mnie ucieszy zdobyte z dużym wysiłkiem Scudetto niż mistrzostwo polski.
"Fanatycy" zakochują się w zagranicznych klubach ponieważ w terażniejszych czasach to tam grają piłkarscy mistrzowie a nie w polskich klubach. Nawet jeśli by się znalazł jakiś cudowny gracz który ściągnąłby uwagę kibiców na klub w którym by występował to co by się z nim stało???
Oczywiście i tak zostałby sprzedany
Dla mnie taką gwiazdą jest Alex Del Piero.