Na początku udało im się zakryć Hiszpana.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 cze 2011, 18:22

Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 18:32
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 cze 2011, 18:37
Przecież to Rooney po przeszczepie włosów.Dr.Football1 pisze:Co to za laseczka tam stoi ?
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 27 cze 2011, 18:39
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 27 cze 2011, 18:42
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 cze 2011, 18:43
Jak sucharDaaaamian pisze:Przecież to Rooney po przeszczepie włosów.
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 18:50
Dobrego fryzjera maPrzecież to Rooney po przeszczepie włosów.
Kwestia kilku dni.Kiedy w koncu info o transferze Davida pojdzie oficjalnie?nie rozumiem,na co czekaja.numer z przescieradlem
MU i Wy macie genialnych bramkarzy na dluuuugie lata,choc Diably maja tego lepszegoBramkarz absolutnie na lata. Już jestem ciekawy jak się zaprezentuje w swoim pierwszym sezonie w Anglii.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 27 cze 2011, 18:54
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 19:06
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 cze 2011, 19:14
Oj Duchu, idź lepiej Modę na Sukces z babcią oglądaj.Duch pisze:Jak suchar
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 27 cze 2011, 19:21
ja tez widzialem. chocby z herculesem czy realem w copa. dal taki popis, ze gdyby byl bramkarzem wielkiego klubu to prasa nie zostawilaby na nim suchej nitki. ale ze gral "zaledwie" w atletico, to i malo ludzi to widzialo. dla mnie bramkarz przereklamowany, mial niezla jesien, ale wiosna mocna cienizna. napisalem juz gdzies, stawiam ze za rok odejdzie na wypozyczenie do west bromwicz. najwyzej bede sypal glowe popiolem.Dr.Football1 pisze:Nie Pawelku. Twardo stapam po ziemi i wiem na co jest tego chlopaka stac.
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 27 cze 2011, 19:25
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 27 cze 2011, 19:28
to jest KLUCZ. de gea jest niezly na lini, ale na przedpolu... to jest niemal dramat. nawet wystarczylo poogladac obecne under21, nie widzialem chyba ZADNEGO- doslownie ZADNEGO wyjscia davida do pilke bitych z wolnych czy roznych. nie wiem jak on ma grac w anglii, zobaczymy.Toudinho pisze:Czasem błyśnie na linii dobrymi warunkami i refleksem...a tak to nic poza.
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 cze 2011, 19:31
Taaa,w West Bromwich to moze grac cienias Valdes,a nie talent pokroju Davida. Nie sluchajcie tego pseudo-fachowca. Gdyby choc troche znal sie na pilce to wiedzialby,ze obrona Atletico nie byla taka slaba od dziesiatek lat,a srodek pomocy wcale nie wygladal lepiej. De Gea uratowal w tym sezonie Atleti tyle punktow,ze az by mnie glowa rozbolala zebym zaczal liczyc.ja tez widzialem. chocby z herculesem czy realem w copa. dal taki popis, ze gdyby byl bramkarzem wielkiego klubu to prasa nie zostawilaby na nim suchej nitki. ale ze gral "zaledwie" w atletico, to i malo ludzi to widzialo. dla mnie bramkarz przereklamowany, mial niezla jesien, ale wiosna mocna cienizna. napisalem juz gdzies, stawiam ze za rok odejdzie na wypozyczenie do west bromwicz. najwyzej bede sypal glowe popiolem.
Brak slow.ale De Gea chyba jeszcze nie wygrał nigdy meczu Atletico
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 27 cze 2011, 21:02
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio