W jaki sposób? Czy to, że wypowiadam się często w nieco inny sposób od pozostałych, często ironizuję i lubię się śmiać świadczy o lansowaniu się? No chyba, że nie trafiłem z tymi motywami. W takim razie wyjaśnij ocb.lukazwp pisze:widze ze ty tutaj za bardzo na gwiazdke sie lansujesz
Za eksperta się nie uważam bo znam bardzo wiele osób, które wiedzą na ten temat dużo więcej niż ja, ale z drugiej strony znam swoją wartość i wiem, że pewną wiedzę na temat Barcelony (i nie tylko) posiadam. Zdanie które pogrubiłem jest totalną głupotą. Krytykuję tylko tych, którzy swoimi wypowiedziami ośmieszają się. Potrafię zrozumieć, że ktoś się danym zagadnieniem nie interesuje i może na ten temat wiedzieć mało, ale w takim razie dlaczego stara się pisać o czymś o czym ma małe pojęcie? Jeżeli nie możemy być pewni swoich racji (bo nie jesteśmy dobrze zorientowani w temacie) to pisząc dajmy chociaż do zrozumienia innym, że możemy się mylić, że tak nam się przynajmniej wydaje itd. Co innego gdy fan Bayernu wpadnie gdzieś i zacznie pisać, że Borowski mógłby z powodzeniem zastąpić Deco. Albo inny kolega napisze, że Deco nie gra w destrukcji. To wszystko miało miejsce na tym forum. Ja nie wbijam się w każdym temat i nie opowiadam bajek kiedy moja wiedza nie jest wystarczająca. Innym też polecam takie podejście.lukazwp pisze:uwazasz sie za eksperta w dziedzinie /hiszpania-barca i gdy ktos kto nie jest fanem PD wypowie sie w ktoryms z tych tematow zaraz mowisz ze sie nie zna
To nie jest tak. Od kiedy jestem modem mam mniej czasu po prostu a poza tym pojawiło mi się więcej innych zajęć poza pilka.pl i stąd mniej dyskusji ze mną. Na forum przebywam często, ale nie zawsze mam czas pisać. Pilnuję tylko w miarę możliwości. Nie wiem skąd przypuszczenie, że niechętnie z kimś rozmawiam. Wszystko zależy od tematu. Wszystko.lukazwp pisze:od kad jestes modem bardzo niechetnie rozmawiasz z co najmniej polowa forum.
Ehhh tu mnie pokonałeś. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Wstawianie skrótu to lans jak cholera. Bez dwóch zdań.lukazwp pisze:i do tego to ciagle wstawianie "IMHO"
BTW czy gdybym Cię zbanował za drugie konto to byłby odpowiedni lans czy e tam bo nie wiem czy warto się fatygować?
Pozdro gwzdBienias pisze:Nie jestes gwiazda bo tu nie ma ludzi z fantazja
Bienias pisze:Jak chcecie sie o nim wypowiadac to stworzcie do tego odpowiedni topic i tam go sobie uwielbiajcie i skladajcie mu dzieki
Jeżeli ktoś ma jakieś zażalenie odnośnie mojej pracy to jest od tego odpowiedni temat
Uprzedzam tylko, że warto się najpierw przygotować merytorycznie i mieć jakieś sensowne argumenty. Pomówienia wyszły z mody. Zero lansu.
Ale OT
Ankieta pojawi się dzisiaj o ile zdążę się wylansować do wieczora.