Złote Usta - Strona 60

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2006, 12:26

Ale mam przypał :o Krucjata to nie żarty. Chyba powinienem (albo i nie) obawiać się o swój byt na forum.
lukazwp pisze:widze ze ty tutaj za bardzo na gwiazdke sie lansujesz
W jaki sposób? Czy to, że wypowiadam się często w nieco inny sposób od pozostałych, często ironizuję i lubię się śmiać świadczy o lansowaniu się? No chyba, że nie trafiłem z tymi motywami. W takim razie wyjaśnij ocb.
lukazwp pisze:uwazasz sie za eksperta w dziedzinie /hiszpania-barca i gdy ktos kto nie jest fanem PD wypowie sie w ktoryms z tych tematow zaraz mowisz ze sie nie zna
Za eksperta się nie uważam bo znam bardzo wiele osób, które wiedzą na ten temat dużo więcej niż ja, ale z drugiej strony znam swoją wartość i wiem, że pewną wiedzę na temat Barcelony (i nie tylko) posiadam. Zdanie które pogrubiłem jest totalną głupotą. Krytykuję tylko tych, którzy swoimi wypowiedziami ośmieszają się. Potrafię zrozumieć, że ktoś się danym zagadnieniem nie interesuje i może na ten temat wiedzieć mało, ale w takim razie dlaczego stara się pisać o czymś o czym ma małe pojęcie? Jeżeli nie możemy być pewni swoich racji (bo nie jesteśmy dobrze zorientowani w temacie) to pisząc dajmy chociaż do zrozumienia innym, że możemy się mylić, że tak nam się przynajmniej wydaje itd. Co innego gdy fan Bayernu wpadnie gdzieś i zacznie pisać, że Borowski mógłby z powodzeniem zastąpić Deco. Albo inny kolega napisze, że Deco nie gra w destrukcji. To wszystko miało miejsce na tym forum. Ja nie wbijam się w każdym temat i nie opowiadam bajek kiedy moja wiedza nie jest wystarczająca. Innym też polecam takie podejście.
lukazwp pisze:od kad jestes modem bardzo niechetnie rozmawiasz z co najmniej polowa forum.
To nie jest tak. Od kiedy jestem modem mam mniej czasu po prostu a poza tym pojawiło mi się więcej innych zajęć poza pilka.pl i stąd mniej dyskusji ze mną. Na forum przebywam często, ale nie zawsze mam czas pisać. Pilnuję tylko w miarę możliwości. Nie wiem skąd przypuszczenie, że niechętnie z kimś rozmawiam. Wszystko zależy od tematu. Wszystko.
lukazwp pisze:i do tego to ciagle wstawianie "IMHO"
Ehhh tu mnie pokonałeś. Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Wstawianie skrótu to lans jak cholera. Bez dwóch zdań.

BTW czy gdybym Cię zbanował za drugie konto to byłby odpowiedni lans czy e tam bo nie wiem czy warto się fatygować?
Bienias pisze:Nie jestes gwiazda bo tu nie ma ludzi z fantazja
Pozdro gwzd :lol: :wink:
Bienias pisze:Jak chcecie sie o nim wypowiadac to stworzcie do tego odpowiedni topic i tam go sobie uwielbiajcie i skladajcie mu dzieki
:o

Jeżeli ktoś ma jakieś zażalenie odnośnie mojej pracy to jest od tego odpowiedni temat :arrow: 'Moderatorzy - ocena pracy'.
Uprzedzam tylko, że warto się najpierw przygotować merytorycznie i mieć jakieś sensowne argumenty. Pomówienia wyszły z mody. Zero lansu.

Ale OT :shock: :lol:

Ankieta pojawi się dzisiaj o ile zdążę się wylansować do wieczora.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 mar 2006, 16:20

Mikusinski pisze:O widac, że jeszcze modowie śpią.....Jak włączą kompa to dostaniesz automatycznie bana.
P.S Musimy czyścić forum z takich "innych" użytkowników

Miqus w tym temacie http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ght=#78071
nie wiedział, że niedługo nadejdzie czas i na niego :twisted:

Coś w stylu tego co fieldy niedawno zapodał
czyli Stare, ale jare :P

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 20 mar 2006, 16:47

Niggaz pisze:Co innego gdy fan Bayernu wpadnie gdzieś i zacznie pisać, że Borowski mógłby z powodzeniem zastąpić Deco.
skoro jakis zawodnik nie robi na kims wiekszego wraznenia to dlaczego by go nie porownac do jednego z bardziej solidnych niemieckich pomocnikow?

kazdy ma swoje zdanie, i nikogo nie trzeba na sile uszczesliwiac swoimi madrosciami :idea:

tak wogole te cala sprawe z Lampardem to o kant dupy rozbic...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 mar 2006, 19:02

Niggaz pisze:Co innego gdy fan Bayernu wpadnie gdzieś i zacznie pisać, że Borowski mógłby z powodzeniem zastąpić Deco.

Jakas aluzja do fanow Bayernu :?:....

Nie. Tylko do Gomeza. To był ostatni OT. Gomez znowu ostro po bandzie pojechał, ale staram się od tego odcinać. EOT // Niggaz

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 20 mar 2006, 19:06

Martinho pisze:Jakas aluzja do fanow Bayernu :?: ....
To była aluzja co do jednego fana Bayernu :roll: Nie wiesz - nie pisz :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 mar 2006, 23:15

Tomachos pisze:
Kostek pisze:
Uwaga: próba skomentowania ostrzeżenia w tym temacie będzie karana banem. Od tego mamy temat "Ostrzeżenia - komentarze".

Bana chce oł je...
wybaczmy mu - jest na detoxie :?

Za późno. Wróci za 3 tygodnie // K.J.

akurat po odwyku :badziewie:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 20 mar 2006, 23:21

Wielu z nas pamięta (a jeszcze więcej osób nie pamięta) jak się zakończyła ostatnia gala. To był mistrzowski melanż po którym trudno było dojść do siebie. Nasi jurorzy bez mapy, kompasu i wódki (z tym ostatnim to żartowałem) ruszyli w poszukiwaniu domu. Wydawałoby się, że są bez szans ale ostatnie słowa dzidziusia jakie wszyscy trzej usłyszeli okazały się być prorocze: "będzie dobrze kur**". Po wielu dniach wędrówki udało im się wrócić do swoich lepianek i pierwszą rzeczą jaką wszyscy trzej wykonali było zainaugurowanie rywalizacji 'Złote Usta 2006'. Pierwsze dwa miesiące nowego roku zostaną połączone w trosce o odpowiednio wysoki poziom tekstów. Zasady głosowania nie uległy zmianie. Oddajemy tylko jeden głos na jeden tekst. Głosy oddane po godzinie 23.59 dnia 25 marca 2006 nie będą liczone. Nad przebiegiem głosowania czuwa Komisja ds Gier i Zakładów. Nara.

1.
herdek pisze:a trochę z innej strony: Samuel Eto'o opluł w meczu zawodnika Athletico Bilbao i tym samym na ustach gazet nie sam Eto'o, a cała Barcelona jest zła. Ja proponuję, abyśmy złożyli przeprosiny kibicom z Athletico w temacie "Athletico Bilbao" (zbiorczy) a jeśli takiego nie ma to się założy. Pokażmy, że potrafimy przyznać się do swojej winy. Jeśli pomysł wypali to Niggaz, albo ktos chętny ( można we 2-3) w imieniu kibiców Barcelonki złożyliby przeprosiny. Co o tym myslicie ?

Eto'o mówi, że plunął na ziemię i może być to prawda, ale lepiej przeprosić niż żyć w niezgodzie.
2.
wilku23 pisze:nużąca jest dyskusja z tobą skoro mamy inne podejście do sprawy.
3.
Tomachos pisze:Obrazek

Prawie - robi wielką różnice... :lol:
4.
RzuR pisze:kasiorek-ostro,jestes szybszy niz przeciąg...minęło ledwie 17 dni od kiedy to juz nieaktualne!
5.
RzuR pisze:musialem przeczytac dwa razy by uwierzyc...
naprawde chyle czola,nieliczny komentarz spod palcow Romanisty,ktory nie huczy o wzbiciu sie Giallorossich ponad ludzkie zdolnosci percpecji na poziom nieosiagalny dla zwyklych smiertelnikow i generalnie przeksztalceniu Tottiego w MegaZorda(to ten z PowerRangers zdaje sie?)
6.
Krzysztof Jarzyna pisze:Piwus dał rade :lol: Widać, że wraca do formy... Chyba stres związany z występem w jasełkach już minął
7.
Snipp_ pisze:
Smithu pisze:To jest moja Kobieta nie oddam za zadne skarby swiata !
Za żadne też bym nie oddał.
8.
Niggaz pisze:
Krzysztof Jarzyna o Realu pisze:Najlepszy klub XX wieku, czyli praktycznie najlepszy w historii...
To mnie uspokoiło. Już myślałem, że cały post będziesz pisał na poważnie.
9.
kaczy pisze:Wyslalem http://pzpn.pl/kontakt.php takiego maila

Witam !

http://www.sport.wp.pl/kat,1728,wid,818 ... 860355.807

http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,12 ... plina.html

JEst jeszzcze full takich stron i opini .
Popatrzcie tylko na komentarze !
Wszystko mowi za siebie !
Co jest do cholery z tym janasem , czy on na boga zakochal sie w Tym Rasiaku co jest wolnym nieskoordynowanym człapiącym badylem.
Przeciez my kibice czujemy sie niekomfortowo z tym faktem powolania .
Zawodnik nie gral przez dlugi czas w klubie . Nawet z lawki nie ogladal , i co ! To czego my (kibice) obawialismy sie najbardziej , niestety stalo sie faktem .
Dlaczego my mamy cierpiec przez takiego ciecia malinowego!
Nie wspomno juz chociazby o zawodnikach ktorzy mogliby go zastapic !

No przeciez ....
ehh mam nadzieje ze chociaz wy jako PZPN bedziecie wiedziec co sie swieci.

W takiej ciezkiej chwili dla nas , musimy sie zjednoczyc i pokazac nasze zdanie o Drewniaku , i jegfo powolaniu
10.
Chlopaczek pisze:Ten mecz mnie strasznie podminowal.Mowiac obrazowo wkurza mnie jak przyjezdza ktos do domu mojej wielkiej milosci ktory ona wynajmuje razem z brzydkim przyrodnim bratem a potem ten ktos rznie ja tam w dupe chociaz ona troszke sie stara przed tym bronic.A ja patrze na to jak jakis podgladacz.Wiem ze moge przestac na to patrzec i odejsc ale nie moge bo mam nadzieje ze wyjdzie z tego zwyciesko.Ale tak sie nie dzieje...A to wszystko dlatego ze jej opiekun zapomnial zamknac okna
11.
AtletiFAN pisze:Fakt, popełniłem parę błędów, bo dałem te przykazania, ale trzeba też dodać, że na początku mojej kariery na tym forum, chciałem trochę zapeszyć moją osobowość (chodzi tu właśnie o ten Real), jednak później, chciałem to "dyskretnie" ujawnić, ale się nie udało, ponieważ miałem nie taki nick.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 mar 2006, 23:26

Ja pierwszy, ja pierwszy! :jupi:

Kurde, mialem straszny dylemat miedzy 3, 1, 10 i 5, ale ostatecznie wygrywa glupota :lol:

1

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 mar 2006, 23:35

3, 6, 10 zrobiły na mnie duże wrażenie, ale głosuje na 3 :D

zagłosowałem prawie jak cloner :roftl3:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 mar 2006, 23:35

:lol: Oczywiście ,ze 1 nie tyle to śmieszne co żałosne :roll: :lol:

Awatar użytkownika
Jasiu_Śmietana
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jasiu_Śmietana » 20 mar 2006, 23:36

1. - Nie często zdarza się tak ''inteligentny pomysł'' 8)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 mar 2006, 23:48

1. a po tym jak już herdek wygra to założymy specjalny temat, a Niggaz czy ktoś złoży mu gratulacje :D

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2006, 23:54

nr. 3

Popatrzcie w te oczy... :lol: po prostu trzeba zagłosować na 3 :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 mar 2006, 23:56

8 :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
HB
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HB » 21 mar 2006, 0:48

no poziom calkiem, calkime.
1 i 11 ownuja wszystkie... ciezka decyzja... ale chyba jednak herdek. pamietam, ze jak pierwszy raz to przeczytalem (cytowane przez kogos, postow herdka nie czytam) to oplulem caly monitor.

1

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”