Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 586

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 06 cze 2011, 14:50

Obrazek
Piękny kawaler.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 cze 2011, 14:56

Odejdę na chwilę od tematu Giggsa. Nie wiem czy każdy wie o tym, że Chicharito utrzymuje nadal swoją wysoką formę. W pierwszym meczu Gold Cup wbił Salwadorowi hat-tricka.

Mich77
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 06 cze 2011, 16:46

emdżej pisze:Odejdę na chwilę od tematu Giggsa. Nie wiem czy każdy wie o tym, że Chicharito utrzymuje nadal swoją wysoką formę. W pierwszym meczu Gold Cup wbił Salwadorowi hat-tricka.

Warto podkreślić też, że dla 23-letniego snajpera było to już 17. trafienie w 24 występach w koszulce narodowej.
:boje się:

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 06 cze 2011, 16:52

Mich77 pisze:
emdżej pisze:Odejdę na chwilę od tematu Giggsa. Nie wiem czy każdy wie o tym, że Chicharito utrzymuje nadal swoją wysoką formę. W pierwszym meczu Gold Cup wbił Salwadorowi hat-tricka.

Warto podkreślić też, że dla 23-letniego snajpera było to już 17. trafienie w 24 występach w koszulce narodowej.
:boje się:
Warto też pamiętać że hat-trick = 3 trafienia :lol:

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 06 cze 2011, 16:56

Sneijder według Van der Kraana chce odejść do United i zostać następcą Scholesa. Jednak kasa jaką chce otrzymywać Holender jest piorunująca - 175tyś funtów. Posłuchajcie sami http://www.talksport.co.uk/radio/sports ... ter-united

Jednak należy to traktować jako kolejną plotę, co nie zmienia faktu że w okresie ogórkowym gdzie głównym tematem są nowe włosy Roo, jest to informacja ciekawa 8)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 cze 2011, 10:48

czarny_samael pisze:
Tyle, że u nas takiej pozycji nie ma. To znaczy nie gramy takim systemem, w którym byłby ofensywny pomocnik bez zadań defensywnych. Dlatego też nie chcemy VDV tylko Modrica. Różnica kolosalna.
Ale czy ja pisałem że chcę AM na stałe? Nie, napisałem że chciałbym zobaczyć Berbę na tej pozycji i zobaczyć co by z tego dla nas wyszło. Tym bardziej że przecież jest w klubie i nie trzeba nikogo po to kupować.
Dobrze. Ale jakie sobie wyobrażasz ustawienie jakby Berba miałby być AM? My nie grywamy takim systemem i zupełnie nie widzę powodów, dla których specjalnie dla Berby mielibyśmy zmieniać dobrze funkcjonujący zespół. Mamy swój wypracowany sposób gry i styl, w którym nie ma miejsca dla AM. Zresztą ja nie mam akurat takiej pewności, że Bułgar w ogóle by się sprawdził na tej pozycji. Co więcej, mam duże wątpliwości.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 07 cze 2011, 12:03

Dobrze. Ale jakie sobie wyobrażasz ustawienie jakby Berba miałby być AM? My nie grywamy takim systemem i zupełnie nie widzę powodów, dla których specjalnie dla Berby mielibyśmy zmieniać dobrze funkcjonujący zespół. Mamy swój wypracowany sposób gry i styl, w którym nie ma miejsca dla AM. Zresztą ja nie mam akurat takiej pewności, że Bułgar w ogóle by się sprawdził na tej pozycji. Co więcej, mam duże wątpliwości.
Stary, przeczytaj mojego posta raz jeszcze ;)

Przecież nikt nie wie co by z tego wyszło. Stąd: sprawdzić =/= zmienić system gry pod niego.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 07 cze 2011, 13:48

Obrazek

Mich77
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 08 cze 2011, 13:50

ponoć Jones przechodzi testy medyczne :shock: no to mamy poczatek zaskakującego okienka :D

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 cze 2011, 13:57

Cóz Giggs teraz jest godny tytułu szlacheckiego bo ludzie z tym tytułem nie są w niczym lepsi jesli ktoś troche czytał na ten temat. Pukanie bratowej..... to nawet nie jest skandal.

Rzeczywiscie Jones ma przejsc testy medyczne- nie rozumiem transferu..Evans dowidzenia?

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 08 cze 2011, 14:10

Myślę że Jones może okazać się lepszym zawodnikiem niż Evans lub Smalling. Evans w ogóle mnie drażni nie cenie wysoko tego chłopaka wiele razy popełniał głupawe błędy ale z drugiej strony po to popełnia się błędy żeby się na nich uczyć.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 08 cze 2011, 14:15

Evans ma potenciał no ale ostatnie 2 sezony to megapadlina.

Brown pewnie odejdzie...jestem ciekaw co z Evansem.Chodzą słuchy że mamy w Balck zostawić Dioufa

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 cze 2011, 14:23

Ok, całkiem ok, ale te 16 mln to też lekka przesada. Swoją drogą mam nadzieje że włączymy w transakcję Evansa i może Browna.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 08 cze 2011, 14:26

Chodzą słuchy że mamy w Balck zostawić Dioufa
To akurat, jeśli zapewnilibyśmy sobie - na wszelki wypadek - prawo pierwokupu za powiedzmy 15 mln funtów (bo jak zostanie gwiazdą, to tanio, a jak będzie po prostu dobry to my i tak go nie kupimy, więc Blackburn miałoby w miarę wolną rękę) jest dobra opcja. Mamy wielu młodych zdolnych napastników.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 cze 2011, 14:44

Przenoszę posty z tematu o LFC, żeby tam im nie robić syfu.
Ale jeśli jego przyjście ma oznaczać odejście Evansa i Gibsona,
\
A co ma przyjście Jonesa do Gibsona? :?
Zdecydowanie się nie zgadzam. Jak Evans gra to jak wyście w 10. Z Wolves Vidić musiał latać od jednego zawodnika Wilków, do drugiego, bo Evans nie wiedział co się dzieje.

Ostatnio jak Kuszczak (z WHU?) wpuścił gola, to też było widać że to Evans go nie pokrył. Jego mecze to porażki.
Przecież MGiggs pisał, ze grał w tym sezonie tragicznie, więc po co znowu przywołujesz te mecze? A może przypomnimy sobie jego występy na wypożyczeniu w Sunderalndzie gdzie się gorzej od Jonesa raczej nie prezentował, bądź też sezon 08/09 gdzie grał w wielu spotkaniach gdy biliśmy rekord nie puszczonego gola w lidze i świetnie zastępował Rio. Pamiętasz te mecze, czy może jeszcze wtedy nie kibicowałeś diabłom?
Tylko płacić za rezerwowego który ma średnie perspektywy gry w przyszłości (bo jak tak, to po co nam Smalling?) 16 mln funtów, to idiotyzm.
Mniej za taki talent dać się nie dało to chyba jasnę, każdy kto zna reali Premiership zdaje sobie z tego sprawę.

Zaskoczył mnie ten transfer i się zastanawiam co on oznacza? Na pewno oznacza to, że Brown odchodzi. I teraz pytanie czy oznacza również odejście Evansa? Patrząc ze strony piłkarza raczej tak, bo z pewnością nie uśmiecha mu się być piątym obrońcą i wiele klubów z Premeirship by go przyjęło z otwartymi ramionami. Ale z drugiej strony pamiętając sezoni 09/10 i liczne kontuzję w środku obrony Fergiemu przydałoby się mięć pięciu środkowych obrońców tym bardziej, że to, że Rio w trakcie sezonu wypadnie na parę tyg, a i trzeba go będzie oszczedzać jest niemal pewne. Tak więc cóż przekonamy się czy Irlandczyk zostanie z nami, dodatkowym jego plusem jest to, że może grać na lewej obronie. Pamiętam zdaje się, że jak Sunderland parę lat temu po wypożyczeniu chciał go wykupić to dawał koło 8-10 mln funtów i jeśli ma odejść to mam nadzieję, że za mniej go nie puścimy :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”