Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 05 lip 2005, 14:08
internista1908

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 lip 2005, 17:46
Jedyne czego wypadałoby żałować, że w Liverpoolu postanowiono sobie zostawić furtkę w postaci Jerzego, gdy Reina się nie sprawdził. Powinni od razu pomyśleć o sprzedaży, kiedy Dudek był na ustach całej Europy i wycisnęliby więcej kasy. Najlepszym wyjściem byłaby wymiana Dudek za Reinę i dopłata ze strony Liverpoolu w wysokości 5mln ojro. W końcu mielibyśmy Polaka w HiszpaniiJerzy Dudek pisze:Zdaję sobie sprawę, że klub nie wydaje na bramkarza 8 mln euro, by potem posadzić go na ławce - mówi Jerzy Dudek o transferze Jose Reiny do Liverpoolu. Polak dodaje, że jest już zmęczony walką o miejsce w składzie i prawdopodobnie odejdzie z klubu
- Rozmawiałem w poniedziałek z trenerem Rafaelem Benitezem, który powiedział mi, że bardzo by chciał abym został w klubie, ale jeśli dostanę jakąś atrakcyjną ofertę, to mogę odejść - mówi Jerzy Dudek w rozmowie z "Przeglądem Sportowym". Dudek rozmawiał z Benitezem o przyjściu do klubu Jose Reiny, z którym w końcu uzgodniono warunki kontraktu.
Pytany o ten transfer bohater finału Ligi Mistrzów mówi: - Zdaję sobie sprawę, że klub nie wydaje na bramkarza 8 mln euro, by potem posadzić go na ławce.
- Wydawało mi się, że przekonałem już wszystkich w Liverpoolu do mojej wartości. Okazało się, że jednak nie do końca. Owszem, mógłbym po raz kolejny zakasać rękawy i starać się udowodnić moją wartość na treningach. Niewykluczone, że znów by mi się udało. Ale jestem już tym zmęczony - dodaje Dudek. - Poza tym, jak wiemy, jest to niezwykle ważny rok w historii naszego futbolu. Czekają nas ostatnie mecze w eliminacjach MŚ, a później prawdopodobnie sam mundial. Nie mogę więc ryzykować. Potrzebuje regularnych występów i komfortu psychicznego by jak najlepiej się przygotować.
- Szczerze mówiąc postawa działaczy trochę mnie zdenerwowała. Mogli przecież powiedzieć, że mają określone plany [co do Reiny - red.] i że mogę szukać sobie klubu
Dudek stwierdził w rozmowie z "Przeglądem Sportowym", że na razie jest za wcześnie na rozmowę o szczegółach, o tym, gdzie miałby się przenieść.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 05 lip 2005, 18:00
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 05 lip 2005, 18:34
Mona_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 05 lip 2005, 21:19
Diouf jest Przynajmniej równy Garcii (według więjkszości lepszy) i teraz klub musi opłacić ich dwóch nie licząc pieniędzy wydanych za transfer. jednym słowem głupota.Mona_ pisze:Rom$on - zgadzam sie z Toba odnosnie hiszpanskiej kolonizacji Liverpoolu, ale przeciez Garcia wcale nie byl zlym transferem. Poczštek mial dobry, potem gral slabiej aby w koncu w pieknym stylu strzelic kilka waznych bramek w LM.
Co do Gerrarda - jeszcze przeciez nie odszedlLiverpool odrzucil rekordowa oferte Chelsea wynoszaca 32 mln funtow i zaproponowal Gerrardowi nowy kontrakt. Jezeli jednak Gerrard postawi sprawe nastepujaco, ze albo dostanie ta podwyzke (o ktora tyle zachodu) albo odchodzi do Realu gdzie spelnia jego kaprysy finansowe to dla mnie jest skonczony, krzyz na droge i "wspanialej" kariery w Madrycie.
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 05 lip 2005, 21:21
fuss22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 05 lip 2005, 21:29
hubertd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 05 lip 2005, 21:35
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nasami » 05 lip 2005, 21:44
nasami
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 05 lip 2005, 22:08
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lip 2005, 0:17
Pisz dalejRom$on pisze:Bardzo denerwuje mnie polityka transferowa Beniteza. Do niedawna mówiono o Houlierze, że ściąga francuzów ile wlezie, ale to co robi Benitez to już jest głupota i rujnowanie klubu. Wydał kupę kasy na Luisa Garciię, który jest słabszy od Dioufa, .
Krzyzyk na droge.Rom$on pisze: Przejdę chyba na Inter.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 06 lip 2005, 0:50
i o takich kibicach rozmawialismy w temacie Manchester United. Brak wiery w trnera i w ukochany zespol. Roznica pogladow i juz zmiana swoich ulubiencow na inny klub. mnie to smieszy... To nie sa kibice tylko dzieciRom$on pisze:Przejdę chyba na Inter
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 lip 2005, 6:56
Jan Tomaszewski pisze:Dudek powinien odejść już po finale LM"
Jerzy Dudek powinien odejść z Liverpoolu natychmiast po finałowym spotkaniu Ligi Mistrzów
- Powinien opuścić ten klub z dwóch powodów. Po pierwsze, bo nie był lubiany przez prasę, gdyż musiał rywalizować o miejsce w składzie z Kirklandem, który często był kontuzjowany, jednak cały czas jest nadzieją angielskiej piłki. Po drugie, gdy Jurek grał, to zbyt często zdarzały mu się wpadki.
W sumie to nie wiedziałem, ale niech mu będzie.Hardy Hasselbruch z Kickera pisze:Dudek w Bundeslidze? Nie ma szans. Jeśli nasza piłka z czegoś dzisiaj słynie, to właśnie z bramkarzy.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 lip 2005, 9:45
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 06 lip 2005, 9:49
Mona_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio