welcome pisze:Pewnie że w Anglii tez graja piłkrze o swietnej technice i lubiacy gre kombinacjną
welcome pisze:Rasiak.
No to dowalil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 16 lut 2006, 13:03
welcome pisze:Pewnie że w Anglii tez graja piłkrze o swietnej technice i lubiacy gre kombinacjną
welcome pisze:Rasiak.
-=MiC=-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2006, 13:17
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 lut 2006, 12:34
Martin Pellegrino pisze:Drogba jest lepszym napastnmikiem niż Eto'o (Ferguson powiedział, że dobry napastnik to dobry defensywny pomocnik i ja podzielam jego zdanie -> Drogba jest lepszym defensywnym pomocnikiem niż Eto'o).
kulekfcb pisze:Barca to jest klub, rodzina, a nie jak w Realu gdzie każdy zagląda sobie do portfela.
Krzysztof Jarzyna pisze:(...)Ostatnio po strzelonej bramce niby Ronaldo cieszyl sie z Cicinho a tak naprawde szukal mu portfela w kieszeni...
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lut 2006, 17:34
_Romanista_ podpis ci merda
_Romanista_ pisze:Nie będę merdać na Lazio.
Nie będę merdać na Lazio.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 21 lut 2006, 17:37
bagg pisze:Cytat:
_Romanista_ podpis ci merda
_Romanista_ napisał:
Chciałbym tylko przypomnieć, że wcześniej Lili(Romanista) miał w podpisie gifa z napisem 'Lazio Merda', czyli dla niekumatych określenie dość obraźliwe
bagg pisze:Romanista_ napisał:
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lut 2006, 17:45
_Romanista_ pisze:no i za taki głupstwa cie nie lubie
gdzie tak napisałem
???????
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 21 lut 2006, 17:49
z tym że ja już niemoge miec podpisu !!!!bagg pisze:Cytat:
gdzie tak napisałem
???????
Spójrz na podpis [/img]
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2006, 17:57
PrOtEcToR pisze:fieldy napisał:
nie bałes się, ze on w miedzyczasie "jedzie na ręcznym"
................................
Odpierdol sie człowieku, myslisz że błyszczysz bo masz ponad 2000 nabitych postów??!! Jak widze jestes tu największym nabijaczem co umie tylko nabic posta i to zwykle cytując... mam w dupie takich ludzi jak TY! Pewnie większośc userów na tym forum tak mysli, ale boi się to napisac bo zaraz goryle - przyjaciele? - wielkiego uwielbianego fieldego go zjadą... jak widze to jak większośc tych WIELKICH siedzisz tu całe dnie i nabijasz posty ścigaiąc się w tym kto ma więcei postów... Żenada , [k****] Zenada...
A co do ręcznego to [k****] pewnie większość z was ( oprócz dzieciaków co niewiedza co to lub, jakiś niedorobów ) to robi! Ale nie, wy macie stado panien do walenia na każda chwilę....
Może teraz mnie zbanujecie jak to mi napisało paru na gg ( poodwalaj troche na forum to cię zbanują ) To już wole napisac prawdę!!!
Pierdole takie forum na które jak wejdzie ktoś nowy i napisze w stylu fieldego 2 zdania to ma rangę... [k****] niesprawiedliwośc, ale taka Polska!!!
Narazie ( ale tylko tym normalnym ludkom ) Prosze Tomusmc ( najlepszy mod!!! NaprawdĘ Zeby niebyło off-topic ) o BANA!!!
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 21 lut 2006, 17:59
_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 21 lut 2006, 18:01
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2006, 18:06
a kto napisał, że to ma być śmieszne_Romanista_ pisze:a co wtym śmiesznego że całą prawdę napisał ???????
nie gadam z tobą - ty lubisz protectoraTomachos pisze:fieldy, nie wstyd tobie cytować Blanta ??
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lut 2006, 20:03
To musisz nabroić. Za darmo to tylko w ryj._Romanista_ pisze:ja chce dożywotniego bana
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 lut 2006, 20:12
Powoli trzeba myśleć nad zmianą opcji "wyloguj" na "zbanuj"Snipp_ pisze:To musisz nabroić. Za darmo to tylko w ryj.
Autozbanowanie jest płatne jak wszystkie usługi dla przedszkolaków w serwisie_Romanista_ pisze:dzięki za rangę wiem że mnie nie lubicie i jesteście wścipscy przeczuwam że od piwuska albo niggaza ale ja chce dożywotniego bana
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 lut 2006, 23:01
Co prawda nie jestes wścipskim modem, ale mogę Cię zbanować. Z tym, żepiwus pisze:PS. Ja też chcę bana jak to takie fajne. Zbanuje mnie jakiś "wścipski "mod?
piwus pisze:Autozbanowanie jest płatne jak wszystkie usługi dla przedszkolaków w serwisie
Krzysztof Jarzyna pisze:Wlacz telewizor, jak ogladasz mecz. Pomaga.welcome pisze:Zero sytuacji bramkowych
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 22 lut 2006, 11:53
ostatnio Zazuś kocha to powiedzonkoZaza pisze:No Hola Hola jak mówi poseł Cymański
Tomachos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio