Ostrzeżenia - komentarze - Strona 55

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 kwie 2005, 18:29

piwus pisze: Gdyśmy zostawiali to całe badziewie, to nawet ty szybko byś przestał korzystać z tego forum, bo byłby taki zalew, że cięzko by było znaleśc coś do poczytania. A tak to się ludzie zastanowią czy warto zakładać temat tylko dla nabijaczy.

Poza tym podejrzewam, że wiesz dlaczego zamyka się zbędne tematy :wink:.
ja bym wymijal te tematy. nie czytalbym o zadnych ronaldach, zidanach, salgadach i innych cieniesach. tematy dla nabijaczy sa ok, czemu nie? nabijaliby sobie w spokoju, ja bym tego nie czytal, wszyscy byliby szczesliwi oprocz modow, ktorzy by musieli to jakos kontrolowac (przeklenstwa itp.), ale to mala cena. w sumie, to szczerze powiem, ze nie wiem dlaczego sie zamyka zbedne tematy?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 30 kwie 2005, 18:57

No nic. Takie tematy mogą stać się tylko złą wizytówką forum. Aha, z kolei ja mam pytanie. Robi się tak wszędzie, czyżby wszyscy się mylili?
No poza tym zezwalając na działalność nabijaczy w badziewnych temach nie sprawimy, że zadowoleni z siebie przestaną odwiedzać inne, które na przykład Ciebie ineteresują. Sądzę, że byłoby raczej odwrotnie.
Dlatego do pewnych zasad powinniśmy się stosowac, nawet jeśli ich nie uznajemy, a nie poddawać ich na każdym kroku w wątpliwość. Oczywście nie mam teraz na myśli Ciebie, zawdi.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 30 kwie 2005, 19:11

He he Piwus fajny podpis.Zapomniales tylko dodac ze nie nalezysz bo nikt Ci tego nie zaproponowal z tego co wiem.Oczywiscie mozesz powiedziec ze i tak bys sie nie zgodzil co nie zmienia faktu ze odrzucic propozycje mozna tylko wtedy kiedy ona padnie.W Twoim przypadku nie mialo to miejsca.

Troche mi sie nie podoba ze Smitu tak sie rzuca tutaj.Eternals to miala byc zwykla grupa kumpli a nie jakies "elity".Grupy mialy byc ale admi odeszli od tego pomyslu a szkoda.W kazdym razie prosze tej grupy nie kojarzyc wylacznie ze Smitem.

Smitu wyluzuj troche wiem ze masz rogata dusza ale nie przesadzaj :lol:

Ah i jeszcze jedno."nie należy do elity klubu "Eternals" "-jak juz wspomnialem Eternals to nie zadna elita to raz.Nie ma tez w tym klubie elity jak wynika z kontekstu tego zdania to dwa.Elita w elicie?Fajnie :) Kumple zawsze sa rowni :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 30 kwie 2005, 19:20

piwus pisze:No nic. Takie tematy mogą stać się tylko złą wizytówką forum. Aha, z kolei ja mam pytanie. Robi się tak wszędzie, czyżby wszyscy się mylili?
No poza tym zezwalając na działalność nabijaczy w badziewnych temach nie sprawimy, że zadowoleni z siebie przestaną odwiedzać inne, które na przykład Ciebie ineteresują. Sądzę, że byłoby raczej odwrotnie.
Dlatego do pewnych zasad powinniśmy się stosowac, nawet jeśli ich nie uznajemy, a nie poddawać ich na każdym kroku w wątpliwość. Oczywście nie mam teraz na myśli Ciebie, zawdi.
spoko, nie stresuj sie.
za nabijanie mozna dawac wp. czy nabijaczy bujaliby sie wtedy wiecej po temat ktore mnie interesuja? mysle ze nie. krotka pilka, zrobcie mnie modem w hiszpanii, a nic mi juz tam nie bedzie przeszkadzac i bedzie porzadek jak nigdzie!!! jest to za duze forum by nad wszystkim zapanowac. co chwile ktos zaklada temat reklamowy, ktos nabija, ktos lamie regulamin, a forum to nic w porownaniu ze strona glowna. nikomu nie zycze czytac nudnych i tych samych klotni kibicow serie a. rzygac sie chce, czasami nawet bym sie wlaczyl do dyskusji, ale jak widze 60 komentarzy, ktore nalezy przeczytac, z czego 30 to zazy, ktore sie wyjatkowo trudno czyta, to daje spokoj. a modzi maja to czytac, przeje....

p.s. http://www.pilka.pl/index.php?mid=1&show=29861

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 01 maja 2005, 13:57

Chlopaczek pisze:Troche mi sie nie podoba ze Smitu tak sie rzuca tutaj.Eternals to miala byc zwykla grupa kumpli a nie jakies "elity".Grupy mialy byc ale admi odeszli od tego pomyslu a szkoda.W kazdym razie prosze tej grupy nie kojarzyc wylacznie ze Smitem.

Smitu wyluzuj troche wiem ze masz rogata dusza ale nie przesadzaj :lol:
hmmm juz jakby to powiedziec odpuscilem moja rogata dusza sie wyzyla :P zobaczymy na jak dlugo :twisted: :P szkoda ze nie bedzie grup :? tak apropo ale ten zal juz wyrazalem :P

ps. a moze by tak zrobic temat tzw smietnik gdzie nie nabijane bylyby posty i wrzucano by tam takie bezsensowne tematy, wtedy zarowno nie bylo by nabijania a i bylyby tematy w ktorych czasem da sie normalnie pogadac :P

szkoda tylko ze znow dostalem wp :twisted: :twisted: :roll:

nie mam sil sie z wami dzisiaj klocic :roll: :twisted:
pozdro :twisted: :twisted:

TO JUZ JEST PRZESADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "RZ"ADAM BY ODEBRANO MI WP !!!!!!!!!! NIE ZLAMALEM ZASAD REGULAMINU !!!!!!!!!!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 17:22

ekhm.. nie wiedziałem że za prowokowanie kogoś można dostac ostrzeżenie.. :roll:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 17:34

smitu pisze:samo z siebie wynika ze wypada po tobie jezdzic
Przepraszam, nastepnym razem za takie zdanie pochwalę smita. Obiecuję się poprawić.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 22:05

piwus pisze:
smitu pisze:samo z siebie wynika ze wypada po tobie jezdzic
Przepraszam, nastepnym razem za takie zdanie pochwalę smita. Obiecuję się poprawić.
nie mówię że trzeba go za to pochwalić ale przeciez w tym zdaniu nikogo nie obraził.. powiedział tylko co [wg niego] wypada robić

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 22:15

Okej, więc dostał za błędną konkluzję. Strasznie nie lubię jak ktoś wyciąga błędne wnioski, więc pokazałem mu, że niestety nie można jeździć po moderatorach. A tak poza tym, czy mi się wydaje, czy ktoś tu dostał 5WP za obrazę moderatora? Dlatego proponuję walczyć dalej, bo faktycznie za ostro potraktowałem smita :roll:. W koncu nazwanie kogoś pajacem jest określeniem pieszczotliwym, a powyższe zdanie nie miało na celu zaczepki, tylko kulturalne wypowiedzenie swojej opinii, prawda?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 22:17

W koncu nazwanie kogoś pajacem jest określeniem pieszczotliwym,
no tak za to dostał słusznie ostrzeżenie ale to drugie moim zdaniem jest niesłuszne...
ale dobra to nie ja tu jestem moderatorem.. i tak to nic nie zmieni.. chciałem powiedzieć tylko co sądze na ten temat.. przecież w końcu od tego jest ten topic :roll:
a powyższe zdanie nie miało na celu zaczepki, tylko kulturalne wypowiedzenie swojej opinii, prawda?
a wyglądało to jak zaczepka?? bo Twoja wypowiedź jest raczej ironiczna

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 22:19

W ogóle o czym tu gadka? prześwietliłem całą sprawę i twierdze, że Smitu dostał prawidłowe WP i nie się cieszy, że nie dostał bana!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 05 maja 2005, 22:19

Tomusmc pisze:W ogóle o czym tu gadka? prześwietliłem całą sprawę i twierdze, że Smitu dostał prawidłowe WP i nie się cieszy, że nie dostał bana!
nie dizwi mnie twoja wypowiedź wcale.. powszechnie wiadomo że się nie lubicie :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 22:21

Pasztet pisze:
Tomusmc pisze:W ogóle o czym tu gadka? prześwietliłem całą sprawę i twierdze, że Smitu dostał prawidłowe WP i nie się cieszy, że nie dostał bana!
nie dizwi mnie twoja wypowiedź wcale.. powszechnie wiadomo że się nie lubicie :roll:
To, że Smitu obraził Piwusa mówiąc na niego "pajac" i to, że stwierdził, że można sobie po Piwusie pojeździć to Twoim zdaniem jest fajne? chłopie zastanów się troszeczke

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2005, 22:22

Pasztet chyba nie zrozumiałeś dokładnie o co chodzi Piwusowi. Smitu dostał 2 WP za określenie 'pajac' które obraża moderatora. Poza tym była to prowokacja do odpowiedzi na post ale za to już nie dostał konkretnie WP. Zdarzały się przypadki, że za obrazę moderatora przydzielano 5 WP więc chyba nie ma o co walczyć Pasztet :wink:
Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 05 maja 2005, 22:40

Pasztet pisze:
a powyższe zdanie nie miało na celu zaczepki, tylko kulturalne wypowiedzenie swojej opinii, prawda?
a wyglądało to jak zaczepka?? bo Twoja wypowiedź jest raczej ironiczna
Raczej tak :P.Regulamin jest jeszcze dosyć elastyczny i jestem w stanie dawać WP kierując się zdrowym rozsądkiem, obok przepisów oczywiście.
Credo moderatorów pisze:Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie.
Jednak w tym przypadku oba WP dedykuję tzw. "Sprawie pacynki", ale i tamtego zdania nie mogłem przemilczeć. Według mnie było wyjątkowo chłamskie...
Więc jeszcze raz. Smitu nie dostał WP za żadne wycieczki do mnie, tylko za konkretne, pejoratywne określenie. Niggaz ma 1906% racji. A skąd moje lekkie zdenerwowanie? Smit wypowiadał się w sprawie, która go nie dotyczyła...
Ostatnio zmieniony 05 maja 2005, 22:41 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”