Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 maja 2010, 14:16
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 maja 2010, 14:19
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 maja 2010, 14:27
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 19 maja 2010, 14:37
W zimowym oknie transferowym podobno go chcieliśmy. Media pisały nawet, że klub złożył ofertę - gotówka i Ryan Babel, ale Galatasaray nie chciało Holendra i do transferu nie doszło. Ile w tym prawdy - nie mam pojęcia. Jakiś czas temu również czytałem, że Liverpool ponownie włączy się do walki o Turka, ale póki co na plotkach się skończyło. Jedno jest pewne - Turan chciałby grać na Anfield, co niewątpliwie byłoby sporym atutem w walce o skrzydłowego (jeśli w ogóle do jakiejkolwiek walki dojdzie).Cri7 pisze:Liverpool nie chciał go też u siebie? Ty pewnie Damian wiesz najlepiej.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 maja 2010, 14:39
Hehe może tak, może nie. Nie wiemy jak zdeterminowany jest Ferguson żeby pozyskać Rodwella. Kiedy kupował Rio, Roo, Carricka czy Berbatova był baardzo zdeterminowany stąd kosmiczne kwoty jakie za nich zapłaciliśmy. Myślę, że wobec takiej kasy nawet Everton nie pozostałby obojętny aczkolwiek też przychylam się do Twojego zdania, że prędzej zostanie u was niż trafi do United. Akurat na tej pozycji nie mamy wielkich deficytów.metol pisze:Rodwell przejdzie do MU, ale tylko po moim trupie. I jeszcze trupie Moyesa. A tego nie łatwo uśmiercić, zwłaszcza po jego ostatnich doświadczeniach z Lescottem czy wcześniej właśnie z Rooneyem
A Ferguson tak jak Moyes - jest Szkotem. A wiecie co mówią o Szkotach.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 19 maja 2010, 16:31
Rodwell przejdzie do MU, ale tylko po moim trupie. I jeszcze trupie Moyesa. A tego nie łatwo uśmiercić, zwłaszcza po jego ostatnich doświadczeniach z Lescottem czy wcześniej właśnie z Rooneyem.
Wygląda na to, że Rodwell w najbliższym czasie przedłuży swoją umowę z klubem, a przypominam, że wciąż obowiązuje go 4-letni kontrakt (poprawcie mnie jeśli się mylę), jest bardzo, bardzo młody jak na zawodnika tej klasy i tak ogranego w Premier League więc nawet jeśli miałby odejść to Manchester musiałby zapłacić oooogrooomną, podkreślam, oooogrooomną (pisownia nieprzypadkowa) kwotę. Więcej niż za wspominanych wcześniej piłkarzy. Zresztą chyba po prostu Rodwell na razie nigdzie się nie śpieszy.
SexyBitch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 19 maja 2010, 16:46
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 19 maja 2010, 16:49
SexyBitch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lukassch » 19 maja 2010, 17:14
Lukassch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hyypia » 22 maja 2010, 23:07
Hyypia

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 22 maja 2010, 23:16
tylko jakie morzeHyypia123 pisze:Tottenham mistrzem być morze
czeher