Bayern Monachium (zbiorczy) - Strona 54

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga, 2. Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lut 2006, 21:27

Brazzo wydaje mi się że mając taką drużyne powinni wszystko wygrywać w Niemczech gdzie raczej nie mają równych przeciwników.
Wazi pisze:Łukasz chyba masz problemy drobne z zwrokiem albo kłanie sie podstawówka lub przedszkole. Chodziło Ci o ten post:
Pomylić się nie można :?: Nie wszyscy są tacy wspaniali jak Ty. Odrazu napinki :?: Ja do Twojego poziomu zniżać się nie będę :] Wcześniej cytowałem dokładnie tą wypowiedź Gomeza a później przez pomyłke napisałem Ciebie. Uraziłem Cię tym :?: By wydaje mi się że nie - zwykła pomyłka.
Gomez pisze:wybaczam...
Luz 8)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 lut 2006, 21:37

Łukasz[ACM] pisze:Odrazu napinki :?:
Nie wspomne kto, zaczął... pamietasz motyw o stronie bayern.munchen.pl
Łukasz[ACM] pisze: Ja do Twojego poziomu zniżać się nie będę :]
Chyba na odwrót...

:roll:

Widać termin meczu sie zbliża...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lut 2006, 21:43

wazi pisze:Nie wspomne kto, zaczął... pamietasz motyw o stronie bayern.munchen.pl
Wyjaśniłem Ci to na PW, chodziło mi tylko o komentarze a nie strone i to nie było kierowane do Ciebie. Chyba niechcesz mi powiedzieć że te komentarze które dotyczą Milanu są na poziomie :?:
wazi pisze:Chyba na odwrót...
Ciesze się, proponuje zakończyć temat i rozejm :P przynajmniej do meczu... :lol:
wazi pisze:Widać termin meczu sie zbliża...
Oj zbliża :twisted: Będzie napewno wielki mecz, pacynka już Pirlo oszczędza hehe.

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 lut 2006, 22:48

coz moge napisac...troche popsul mi sie humor po dzisiejszym meczu...a co gorsza nie podchodze juz tak entuzjastycznie do meczu z Milanem(przeklety Pippo juz raz nas urzadzil :x )

Nurynberga moze nie jest taka slaba jak w poprzedniej rundzie, ale tak czy owak nie powinni tak nabroic na AA...bramka Vittka cudo...wogole Olli ze 3 razy bronil bardzo trudne strzaly...raz slupek...

Bayern zagral slabo w defensywie(mysle gł za sprawa slabszej dyspozycji Demichelisa), ale naszczescie potrafil stworzyc sobie wiele sytuacji...Dobrze ze Roy wraca, dla mnie najlepszy zawodnik w ekipie...Micha mial sete na glowe, nie trafil niestety, naszczescie sprytnym strzalem w 54min dal prowadzenie bawarczyka...wiele szans zostalo zmarnowanych, wiele stalych fragmmentow rowniez...sytuacja Ze i Pizza sam na sam z bramkarzem, to az sie plakac chce...takie zabawy na treningu a nie w meczu o stawke...nawet Felixa ponioslo po koniec...Naszczescie nie zawiedli kibice 69 tys 8)

Za tydz H96...nie bedzie latwo...ostatni spr przed Milanem...narazie nie ma co dywagowac na temat formy...zobaczy sie za 6dni...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lut 2006, 23:06

Gomez pisze:coz moge napisac...troche popsul mi sie humor po dzisiejszym meczu...
Od początku tej rundy jak gra Bayern wmawiam Ci że Bayern ma średnią forme a Ty się kłócisz że wysoką :P Na myśl się nasówa jedno " Na Bundeslige za silni " :D
Gomez pisze:a co gorsza nie podchodze juz tak entuzjastycznie do meczu z Milanem(przeklety Pippo juz raz nas urzadzil )
Ja do meczu z Bayernem nigdy z entuzjazmem nie podchodziłem, to jest druzyna która ma warunki żeby pokonać każdego, można być tylko dobrej myśli którą mam od losowania.
Gomez pisze:Za tydz H96...nie bedzie latwo...ostatni spr przed Milanem...narazie nie ma co dywagowac na temat formy...zobaczy sie za 6dni...
Czekam :twisted: Milan dziś bez największego asa Szewy ale na Bayern wróci. Myśle ze pacynka da pograć Pippo bo ten ma sposób na Bayern a Gila w LM gra sałbo :? W dwuch meczach 9 bramek jestem naprawde zadowolony i byłem przekonany że na Bayern będziemy gotowi. Ciesze się że Dida gra już pewnie i wraca Maldini :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 lut 2006, 23:13

Łukasz[ACM] pisze:
Gomez pisze:coz moge napisac...troche popsul mi sie humor po dzisiejszym meczu...
Od początku tej rundy jak gra Bayern wmawiam Ci że Bayern ma średnią forme a Ty się kłócisz że wysoką :P Na myśl się nasówa jedno " Na Bundeslige za silni " :D
w meczu BM zagrali bardzo dobrze, od meczu z Bayerem zaczely pojawiac sie jakies koplikacke...

z drugiej strony to chyba dobrze, jak w slabszej dyspozycji zdobywa sie pkt...

Powiadasz na BL za silni...to moze powinni utworzyc nowa lige...lige za silnych...mysle Juve, Chelsea i Bayern mogly by w niej spokojnie grac grac...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lut 2006, 23:17

Gomez pisze:z drugiej strony to chyba dobrze, jak w slabszej dyspozycji zdobywa sie pkt...
No właśnie za silni na lige niemiecką :] Widać że mają słabą dyspozycje bo w zeszłej rundzie gromili rywali w lidze a teraz się wyraźnie męczą.
Gomez pisze:Powiadasz na BL za silni...to moze powinni utworzyc nowa lige...lige za silnych...mysle Juve, Chelsea i Bayern mogly by w niej spokojnie grac grac...
Taaa, Chelsea gra rewelacyjnie, Juve również ( Milan dał im rade ;)) Wydaje mi się że Włochy i Anglia to silniejsze ligi, lepiej nie zaczynać zaś kłótni :P No cóż czas na LM bo to jest liga dla najsilniejszych i przechodzą silniejsi ;)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 lut 2006, 11:58

Łukasz[ACM] pisze: Taaa, Chelsea gra rewelacyjnie, Juve również ( Milan dał im rade ;)) Wydaje mi się że Włochy i Anglia to silniejsze ligi, lepiej nie zaczynać zaś kłótni :P No cóż czas na LM bo to jest liga dla najsilniejszych i przechodzą silniejsi ;)
tylko szkoda ze rywale w Serie A czy Premiership nie potrafili wykorzystac kilku potkniec Juve czy Chelsea...to samo jest w BL...takze ja roznicy nie widze...

Jezeli Bayern jest za silny na BL, to dokladnie tak samo mozna stwierdzic ze Juve jest za silne na Serie A , a Chelsea na Premiership...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lut 2006, 19:46

Gomez pisze:
Łukasz[ACM] pisze: Taaa, Chelsea gra rewelacyjnie, Juve również ( Milan dał im rade ;)) Wydaje mi się że Włochy i Anglia to silniejsze ligi, lepiej nie zaczynać zaś kłótni :P No cóż czas na LM bo to jest liga dla najsilniejszych i przechodzą silniejsi ;)
tylko szkoda ze rywale w Serie A czy Premiership nie potrafili wykorzystac kilku potkniec Juve czy Chelsea...to samo jest w BL...takze ja roznicy nie widze...

Jezeli Bayern jest za silny na BL, to dokladnie tak samo mozna stwierdzic ze Juve jest za silne na Serie A , a Chelsea na Premiership...
Ja też oczywiście nie chce prowokować kłótni, ale we Włoszech i w Anglii jest zdecydowanie więcej klasowych drużyn niż w Niemczech. Co nie oznacza, że Bayern jest drużyną słabą. Z niecierpliwością czekam na mecz i jestem pewny o swój zespół :)

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 lut 2006, 17:19

ostatni spr. przed Milane wypadl calkiem obiecujaca...mimo wielu oslabien Bayern zagral bardzo dobrze w ofensywie i popelnial malo bledow w obronie(max3 8) )...Olliego lekko Brdaric poturbowal...ale na Milan bedzie gotow...Roy i Pizza w najwyzszej formie...rozumieja sie bardzo dobrze...w kilku akcjach obrona Hannoveru nie wiedziala co sie dzieje...Micha slabiej niz ostatnio...ale zlota glowa nie zwiodla i remis uratowany...

Golym okiem bylo widac ze Bayern gra aekuracyjnie, nie ma co sie zdzierac przed wtorkowym meczem...jestem dobrej mysli...

acha...widac ze Capello sie zna 8)
Zdaniem trenera turyńskiego Juventusu, Fabio Capello, w tym roku faworytem piłkarskiej Ligi Mistrzów jest Bayern Monachium. W wywiadzie udzielonym dziennikowi "Bild am Sonntag" trener Juventusu przypuszcza, że w finale Ligi Mistrzów Bayern spotka się z jego zespołem.

"Piłkarze Bayernu mają nad większością zespołów grających w Lidze Mistrzów przewagę związaną z dłuższym o ponad miesiąc wypoczynkiem - stwierdził Capello. - My a także Barcelona i Chelsea jesteśmy już zmęczeni rozgrywkami ligowymi. Bayern miał tak długą przerwę w rozgrywkach ligowych, że może bardzo dokładnie zregenerować siły. To będzie ogromny atut tej drużyny, kto wie, czy nie na wagę zwycięstwa w LM".

Juventus Turyn w środę spotka się w Lidze Mistrzów z Werderem Brema, Bayern Monachium dzień wcześniej czeka mecz z AC Milan.

fcpablo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

fc bayern munchen

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcpablo » 19 lut 2006, 17:42

siemanko jestem fanem bayernu wierze ze uda im sie osiagnac sukces w tym roku w europie .... hehehe www.olimpiagks.photoblog.pl prosze o komentarze
:D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 17:46

Gomez Ancelotti uważa że Werder ma wieksze szanse na sukces w LM ... też odpoczywał :] :wink: Też się zna :)

Jak samopoczucie ? emocje sie udzielają ? klasyka jakich mało :] Oby mecz stał na takim poziomie jak oba klubu potrafia grac. Pewny swego jestes czy sa obawy ? ? Ile jesteś w stanie postawić na awans ? :wink:

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 lut 2006, 17:57

Ale Fabio to Fabio...jemu bardziej bym wierzyl:) :wink:

na meczyk ide do kumpla, bo bedzie live na Polsacie Sport Extra...w sumie to nie mam pojecia jaki wynik padnie...cos mi sie przysnilo 0:0 :x Mysle u siebie Bayern jest faworytem...na takie mecze mobilizacja zawsze stoi na najwyzszym poziomie...kadra w pelni zdrowa...Lucio byl oszczedzany w meczu z Hannoverem...Olli raczej zagra...Roy i Pizza w formie...Ze rowniez, w przerwie zostal zmieniony(trzeba go oszczedzac bo skrzydla zapewne okaza sie kluczem do sukcesu)...tak wogole 70tys ludzi na meczu, Sudkurven lekko podpita...bedzie dobrze...dawno nie bylo takiej szansy i mozliwosci na zdobycie LM...takze kibicos Milanos...przygotujcie sie na ostre lanie :P

pozdrawiam 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 18:06

Fabio to Fabio ale on ostatnio coraz cześciej rzuca słowa na wiatr :lol:

Wiesz co do meczu to nie ma co pisac kto w formie kto nie . Sam wiesz jak to wyglada u Was - po stronie Milanu też nie najgożej byli tacy jak Sheva czy Pirlo którzy nie grali. Byli oszczedzani. Wczoraj mecz bez histori miał być tylko 3 pkt. Widać wiedzą jak ważny mecz graja n Alianz Arena.

Coraz wiecej pojawia się głosów że zdecyduje forma dnia i cos w tym jest. Trundo sie z tym nie zgodzić. Bo dyspozycja dnia ma znaczenie tak w ataku jak i obronie. Bayern jest faworytem bo gra u siebie to normalne. W sumie remis nie był by zły :P Mająć w zapasie rewanż na Giuseppe Meazza. :wink:

Ostre lanie ? :roll: kocham statystyki a wiec co one mówią :roll: :wink: Będzie jatka i to sie liczy :] a wygra lepszy :!: zreszta trzeba przede wszystkim pamietać że to dwumecz ...

Pozdro

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 lut 2006, 18:10

*_Zaza_* pisze:F zreszta trzeba przede wszystkim pamietać że to dwumecz ...

Pozdro
ciekawe czy wszystko rostrzygnie sie juz we wtorek...osobiscie w to watpie...chociaz wynik 4:0 mile widziany :D

tak wogole wynik 1:0 bedzie mnie bardzo satysfakcjonowal...bedzie ciekawie, ale jeszcze ciekawiej moze byc na San Siro...

pozyjemy zobaczymy...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”