Pomylić się nie możnaWazi pisze:Łukasz chyba masz problemy drobne z zwrokiem albo kłanie sie podstawówka lub przedszkole. Chodziło Ci o ten post:
LuzGomez pisze:wybaczam...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lut 2006, 21:27
Pomylić się nie możnaWazi pisze:Łukasz chyba masz problemy drobne z zwrokiem albo kłanie sie podstawówka lub przedszkole. Chodziło Ci o ten post:
LuzGomez pisze:wybaczam...
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 08 lut 2006, 21:37
Nie wspomne kto, zaczął... pamietasz motyw o stronie bayern.munchen.plŁukasz[ACM] pisze:Odrazu napinki![]()
Chyba na odwrót...Łukasz[ACM] pisze: Ja do Twojego poziomu zniżać się nie będę![]()
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 08 lut 2006, 21:43
Wyjaśniłem Ci to na PW, chodziło mi tylko o komentarze a nie strone i to nie było kierowane do Ciebie. Chyba niechcesz mi powiedzieć że te komentarze które dotyczą Milanu są na poziomiewazi pisze:Nie wspomne kto, zaczął... pamietasz motyw o stronie bayern.munchen.pl
Ciesze się, proponuje zakończyć temat i rozejmwazi pisze:Chyba na odwrót...
Oj zbliżawazi pisze:Widać termin meczu sie zbliża...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 lut 2006, 22:48
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lut 2006, 23:06
Od początku tej rundy jak gra Bayern wmawiam Ci że Bayern ma średnią forme a Ty się kłócisz że wysokąGomez pisze:coz moge napisac...troche popsul mi sie humor po dzisiejszym meczu...
Ja do meczu z Bayernem nigdy z entuzjazmem nie podchodziłem, to jest druzyna która ma warunki żeby pokonać każdego, można być tylko dobrej myśli którą mam od losowania.Gomez pisze:a co gorsza nie podchodze juz tak entuzjastycznie do meczu z Milanem(przeklety Pippo juz raz nas urzadzil )
CzekamGomez pisze:Za tydz H96...nie bedzie latwo...ostatni spr przed Milanem...narazie nie ma co dywagowac na temat formy...zobaczy sie za 6dni...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 lut 2006, 23:13
w meczu BM zagrali bardzo dobrze, od meczu z Bayerem zaczely pojawiac sie jakies koplikacke...Łukasz[ACM] pisze:Od początku tej rundy jak gra Bayern wmawiam Ci że Bayern ma średnią forme a Ty się kłócisz że wysokąGomez pisze:coz moge napisac...troche popsul mi sie humor po dzisiejszym meczu...Na myśl się nasówa jedno " Na Bundeslige za silni "
![]()
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lut 2006, 23:17
No właśnie za silni na lige niemieckąGomez pisze:z drugiej strony to chyba dobrze, jak w slabszej dyspozycji zdobywa sie pkt...
Taaa, Chelsea gra rewelacyjnie, Juve również ( Milan dał im radeGomez pisze:Powiadasz na BL za silni...to moze powinni utworzyc nowa lige...lige za silnych...mysle Juve, Chelsea i Bayern mogly by w niej spokojnie grac grac...
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 lut 2006, 11:58
tylko szkoda ze rywale w Serie A czy Premiership nie potrafili wykorzystac kilku potkniec Juve czy Chelsea...to samo jest w BL...takze ja roznicy nie widze...Łukasz[ACM] pisze: Taaa, Chelsea gra rewelacyjnie, Juve również ( Milan dał im rade) Wydaje mi się że Włochy i Anglia to silniejsze ligi, lepiej nie zaczynać zaś kłótni
No cóż czas na LM bo to jest liga dla najsilniejszych i przechodzą silniejsi
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 17 lut 2006, 19:46
Ja też oczywiście nie chce prowokować kłótni, ale we Włoszech i w Anglii jest zdecydowanie więcej klasowych drużyn niż w Niemczech. Co nie oznacza, że Bayern jest drużyną słabą. Z niecierpliwością czekam na mecz i jestem pewny o swój zespółGomez pisze:tylko szkoda ze rywale w Serie A czy Premiership nie potrafili wykorzystac kilku potkniec Juve czy Chelsea...to samo jest w BL...takze ja roznicy nie widze...Łukasz[ACM] pisze: Taaa, Chelsea gra rewelacyjnie, Juve również ( Milan dał im rade) Wydaje mi się że Włochy i Anglia to silniejsze ligi, lepiej nie zaczynać zaś kłótni
No cóż czas na LM bo to jest liga dla najsilniejszych i przechodzą silniejsi
Jezeli Bayern jest za silny na BL, to dokladnie tak samo mozna stwierdzic ze Juve jest za silne na Serie A , a Chelsea na Premiership...
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 lut 2006, 17:19
Zdaniem trenera turyńskiego Juventusu, Fabio Capello, w tym roku faworytem piłkarskiej Ligi Mistrzów jest Bayern Monachium. W wywiadzie udzielonym dziennikowi "Bild am Sonntag" trener Juventusu przypuszcza, że w finale Ligi Mistrzów Bayern spotka się z jego zespołem.
"Piłkarze Bayernu mają nad większością zespołów grających w Lidze Mistrzów przewagę związaną z dłuższym o ponad miesiąc wypoczynkiem - stwierdził Capello. - My a także Barcelona i Chelsea jesteśmy już zmęczeni rozgrywkami ligowymi. Bayern miał tak długą przerwę w rozgrywkach ligowych, że może bardzo dokładnie zregenerować siły. To będzie ogromny atut tej drużyny, kto wie, czy nie na wagę zwycięstwa w LM".
Juventus Turyn w środę spotka się w Lidze Mistrzów z Werderem Brema, Bayern Monachium dzień wcześniej czeka mecz z AC Milan.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcpablo » 19 lut 2006, 17:42
fcpablo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 17:46
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 lut 2006, 17:57
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 lut 2006, 18:06
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 lut 2006, 18:10
ciekawe czy wszystko rostrzygnie sie juz we wtorek...osobiscie w to watpie...chociaz wynik 4:0 mile widziany*_Zaza_* pisze:F zreszta trzeba przede wszystkim pamietać że to dwumecz ...
Pozdro
Gomez
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio