mi działa bardzo dobrze więc chyba jesteś wyróżniony albo jakrako pisze:Czy każdemu niedziała SOPCast czy tylko ja jestem wyróżniony?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 29 lis 2009, 20:01
mi działa bardzo dobrze więc chyba jesteś wyróżniony albo jakrako pisze:Czy każdemu niedziała SOPCast czy tylko ja jestem wyróżniony?
Strusiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 29 lis 2009, 20:02
nie czuj się wyróżniony mi też padł. "Can not access SopCast service"krako pisze:Czy każdemu niedziała SOPCast czy tylko ja jestem wyróżniony?
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lis 2009, 20:05
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 29 lis 2009, 20:11
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 lis 2009, 20:18
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 29 lis 2009, 20:28
co zrobil Busquets?E : Sergio [*].
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 lis 2009, 20:29
Druga żółta, za zagranie ręką.Moim zdaniem niepotrzebne.mete pisze:co zrobil Busquets?
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lis 2009, 20:30
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 lis 2009, 20:32
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 29 lis 2009, 20:36
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 29 lis 2009, 20:37
Strusiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 29 lis 2009, 20:55
nie zartujcru pisze:Puyol to jest jednak mistrz... Wszystkie Ferdinandy Vidice i Samuele moga sie schowac.
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 lis 2009, 21:00
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 29 lis 2009, 21:01
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 29 lis 2009, 21:02
całkowicie się z tym zgadzam, remis byłby sprawiedliwy jak dla mnie. Chyba tylko Real i Chelsea może stawić czoła Barcelonie. Reszta się nie liczy. A tak na marginesie w ostatnich derbach na Camp Nou patelnie miał drętwy i nie trafił a Real przegrał. Dziś było to samo. Ogólnie mecz super i nawet się nie przejmuje porażką Realu. Widziałem zaangażowanie piłkarzy i to się liczy. BTW na miejscu włodarzy Realu nie przejmowałbym się tym co napiszą madryckie gazety.MazurXIII pisze:Ta Puyol mistrz czy gracze Realu nie potrafią podnieść piłki jak ktoś im się rzuca pod nogiAle fakt - Puyol&Pique dzisiaj koncert,słabo Higuain i Benzema,Kaka' średnio a C.Ronaldo...no cóż gdyby nie był tuż po kontuzji to bym napisał,że w pojedynkę powinien wygrać ten mecz,a tak jest usprawiedliwiony...
BTW - prasa zje Pelligriniego...
Strusiek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio