AC Milan (zbiorczy) - Strona 51

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 09 lip 2005, 0:56

maestro_ pisze:
Chlopaczek pisze:Swietnie Sky (dzieki ci boze za cyfre+ he he) tez podalo ze Gilardino w Milanie.

To mi sie podoba :twisted:

Forza Milan!
Nie chce być upierdliwy ale pare dni temu SKY podawała, że Vieri podpisał kontrakt z Juventusem :lol:
Moj drogi kolego Maestro mysle ze juz nie ma odwrotu :wink: Dali im 28 baniek a Gilardino podpisal 5 letni kontrakt i bedzie zarabial 3 mil euro rocznie.Jeszcze musi to zatwierdzic rzad czy jakas instytucja rzadowa odpowiedzialna za finanse łotewer :) Jednak jak to mowi Zaza: kto stoi na czele rzadu?I wszystko jasne :lol:
Oczywiscie mozna bedzie powiedziec z cala pewnoscia ze Gila w Milanie po oficjalnych komunikatach.Sprawa wydaje sie juz jednak zblizac do szczesliwego konca.
W sumie inaczej byc nie moglo.To byla kwestia czasu.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 lip 2005, 1:26

hehe tak się tylko drażnie ;)

a tak serio to zdaje sobie sprawe, że już może być po sprawie... Milan chce Gile, Gila chce do Milanu :roll: ten transfer już od dawna był przesądzony, choć nie ukrywam, że malutka nadzieja w moim biało-czarny sercu wciąż pozostaje ;)

tak czy inaczej nie widziałem tej informacji jeszcze w żadnym odwiedzonym przeze mnie serwisie :? tylko calciomercato.com coś pisze ale język włoski jest mi obcy :p a SKY ?? tak jak mówie- pare dni temu Vieriego wetkneli już do Juve :twisted:

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 lip 2005, 8:16

Świetnie ... no to zdrajca Vieri przez dłuzszy czas posiedzi sobie na ławce rezerwowych :P:P:P Jak Milan pozyska Gilardino to on i tylko on bedzie gral w duecie z Szewą, a na ławce zostanie Pippo jak sie wyleczey a jest jeszcze Tomasson :lol: Naprawde nie wiem co odbilo Vieriemu zeby przenosic sie do Milanu. Teraz bedzie mial to na co zasluzyl :D

POZDRO

Awatar użytkownika
lucass
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 09 lip 2005, 17:18

RoRo daj spokój ... Milan będzie miał 5 bardzo dobrych napadziorów , to jest niezbędne minimum jak na wielki klub.

Gilardino - Szewczenko - podstawowi
Vieri - Inzaghi - Tomasson - zmiennicy

atak świetny , tyko czy Vieriemu i Inzagiemu spodoba się ławka ???
bo Tomasson się do niej już przyzwyczaił ...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 lip 2005, 11:57

Nowy napastnikiem Milanu został 23-letni Alberto Gilardino, który ostatnio grał w AC Parma

W ubiegłym sezonie Włoch strzelił 23 bramki, zostając wicekrólem strzelców Serie A.

Ceny ani długości kontraktu nie podano niestety informacja nie jest pewna ponieważ , pochodzi z niepewnego żródła jakim jest serwis onet.pl.

Oto ostatnie aktualności na temat kupna Gilardino do AC Milanu które napłyneły z serwisu lechsport.pl:

Dziwne wieści napłynęły z Francji. Jak podaje jeden z dzienników, Alberto Gilardino jutro podpisze kontrakt z Milanem. Jak na razie jednak żadne włoskie serwisy nie podały takiej wiadomości. Milczy także niezwykle aktualna strona internetowa klubu z San Siro.

Przecieki pochodzą z jednej z włoskich agencji prasowych. W poniedziałek zawodnik jeszcze należący do Parmy przejdzie badania medyczne, a następnie złoży podpis na umowie. W czwartek ma odbyć się oficjalna prezentacja nowych zawodników Milanu. Zaprezentowany zostanie także Christian Vieri.

Gilardino będzie kosztował 30 mln €.

Jedno wiemy jaka jest cena ale czy to całe zamieszanie z transferem Gilardino do ACM jest napewno prawdziwe przekonamy się w najbliższym czasie...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 10 lip 2005, 12:02

Jeśli to okaże sie prawdą to ....

Milanowi gratulujemy....... Transferu

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 lip 2005, 12:35

Po co Milanowi 5 napastnikow? przeciez ich bedzie gralo max 3 w jednym meczu( wtym zmiana)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 10 lip 2005, 14:13

Transfer bardzo dobry a i ławka tez nawet nawet...JDT, Vieri i Inzaghi mają juz swoje latka...umiejetności też maja bez problemu zastąpią 23 latka podczas jego absencji...Transfer istnie przyszlościowy on ma oprzed soba ejszcze 10 lat gry na wysokim poziomie podczas gdy wymieniona swieta trojca lawki rezerwowej napewno sie wykruszy z czasem...Tak się ostatnio dziej że kontuzje chodzą po ludziach :wink: nie wiadomo co będzie jutro...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 lip 2005, 1:45

Kilka nowostek z obozu Milanu :

Hindus uważa, że odszedł z najlepszego zespołu świata, ale musiał wybrać PSG, aby móc grać.Pipp nie pojedzie do USA na turniej, tylko do Antwerpii by pod okiem doktora Martensa kontynuować rehabilitację.
To było zaplanowane od dłuższego czasu. Nie ma w tym żadnej sensacji. Postanowiliśmy, że tak będzie najlepiej, gdyż w ten sposób unikniemy ryzyka nawrotu urazu w trakcie przyszłego sezonu. Liczę, że będę gotowy na początek rozgrywek.”
Gila wydał oświadczenie, w którym pisze, że w nowym sezonie napewno będzie grał w Milanie lub Parmie.Ponadto we włoskich mediach pojawiła się informacja, jakoby Alberto Gilardino wystąpił z prośbą do władz Parmy o zwolnienie ze stawiennictwa na rozpoczynających się w środę przygotowaniach zespołu do nowego sezonu. Spotkało się to z natychmiastową reakcją Parmy, która na oficjalnej stronie klubu zamieściła oświadczenie następującej treści
Parma informuje, że Alberto Gilardino nigdy nie wystąpił z prośbą o zwolnienie ze stawiennictwa na rozpoczynających się 13 lipca 2005 roku zajęciach. Z tego też względu, jeśli piłkarz nie zostanie do tego czasu sprzedany, stawi się na każde wezwanie klubu.

pozdro
[/quote]

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lip 2005, 8:16

I JDT nie che grzac ławy i zamierza odejść. O tego zawodnika ubiega Vfb Stuttgart, Marsylia, Benfica. Portugalski klub złożył ofertę w wysokości 2 mln Ł, jednak Milan wycenia Duńczyka na 3,5 mln Ł. Więc jest możliwe odejście JDT. Pippo jedzie w drugiej połolowie lipca do Antwerpii, gdzie będzie kontynuował rehabilitację i jak wróci może być w dobrej formie i może ze skladu nawet wyeliminować Bobo Vieriego.

Jednak dalej sie przeciąga serial-Gilardino, Parma czy Milan. Sam zadeklarował, że moze jeszcze zostać w Parmie.

Mam kontrakt z Parmą, który obowiązuje do czerwca 2007 roku. Jestem gotów go uszanować i wypełnić. Oni podejmą ostateczną decyzję. Od samego początku deklarowałem, że chcę grać w Milanie po uwzględnieniu charakterystyki zawodników jakich tam mają. Negocjacje między dwoma klubami przeciągają się, podobnie jak wszyscy, czekam na wiadomosci odnośnie mojej przyszłości. Parma zawsze utrzymywała, że chce "zaspokoić" moje prośby, potrzeby, które są jasne i wyrazne, wykluczając inne opcje, które były rozważane przed moim powrotem z wakacji. Alternatywą dla mnie jest tylko pozostać w Parmie aż wygaśnie mój kontrakt z klubem. Nie podpisałem umowy z Milanem"-powiedział Gilardino.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 16 lip 2005, 23:16

Tomasson już w VFB - Trap sciagą swoich ludzi :wink: Powodzenia drewianko Dziekujemy za te wazne bramki z ławki :!:

Widze temat umiera :!: [Chłopaczek ocene Ci obniże z zachowania na koniec roku nic a nic sie nie starasz :twisted: ] Przez ostatni raz troche sie wydarzyło ale chyba sprawa Bobo wciąsz gorąca :twisted: Dla mnie to był szok na maxa. Taka mi faze łysy wkrecił ze wymiekłem. Ikona Inter - symbol i zaufany człowiek Morattiego w ciągu kilku dni zasila Milan :shock: Już strzelił bramka dla rossonerich 8) Ale chyba juz mnie nie przekona do siebie. Jak grał w Inter nic do niego nie miałem i teraz też nie mam klasyczny czołg mający ceche ustawiania sie w polu ale jak Łysy nie zrobisz czegoś wiecej to nie zdżierże tego :twisted:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 lip 2005, 9:20

No, niestety JDT już w Niemczech.A szkoda, bo był to wyjątkowy zawodnik, dla którego gra w Milanie zawsze była przyjemnością.Żelazny rezerwowy, as z rękawa Carla, zawsze do dyspozycji, lepiej czuł się wchodząc, niżli grając od początku.Dziękujemy za te 3 lata, powodzenia w VFB :!:

Obrazek

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 17 lip 2005, 10:42

siemka wracam prawie po 2 miesiącach przerwy(pa banie oczywiscie jedank na bartek99 nie moglem sie zalogowac).
macie cos o transferze bo ja cos mam jutro sądny dzień!!

WITAM WSZYSTKICH MILANISTÓW

Awatar użytkownika
and11
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: and11 » 17 lip 2005, 20:57

Thomason, w niemczech, fajnie, nie wybacze mu tej drugiej bramki ze spotkania z PSV w półfinale LM na San Siro, Milan znowu w półfinale LM wygrywa z holenderską drużyna po bramce w ostatniej minucie, chyba dwa lata temu było tak z Ajaksem,porażka dla futbolu

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 17 lip 2005, 21:03

and11 pisze:Thomason, w niemczech, fajnie, nie wybacze mu tej drugiej bramki ze spotkania z PSV w półfinale LM na San Siro, Milan znowu w półfinale LM wygrywa z holenderską drużyna po bramce w ostatniej minucie, chyba dwa lata temu było tak z Ajaksem,porażka dla futbolu
And jesli juz to Tomasson anie Thomason to nie ten z Celticu :) Jon Dahl Tomasson Duńczyk :wink:

O tym meczu z przed dwóch lat to był Ajax i bramka Pippo na 3:2 a potem finał i Puchar nasz teraz było odwrotnie trudno ale porażka dla footbalu są inne rzeczy :twisted: Chyba mało wiesz jak nazwisko było problemem to co dopiero porażki footballu :roll: :lol:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”