Operacja "Czyste ręce" ... - Strona 51

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%
Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 lip 2006, 18:15

powoli zaczyna mnie denerwowac to całe ogłaszanie wyroków. Początkowo ze względow na reprezentacje, teraz ze wzgledu na fetowanie Mistrzostwa, a dla ekip, ktore mogą spaśc ten czas sie dłuzy. Przecież jak zapadna werdykt to pewnie będą apelacje i inne wnioski, a to moze się ciągnąc, a ja tu czekam na rozpoczęcie wyprzedaży z Turynu :P a i ci bedą musieli pozałatwiac wiele spraw czy to ze sponsorami czy nowymi zawodnikami, kontrakty itp....

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 12 lip 2006, 0:22

wkoncu UEFA sie wkurzy i tyle bedzie po wloskich klubach w pucharach.. byloby to lekkim szokiem po tym jak Wlosi wygrali MS.. wiec niech wkoncu zakoncza ta sprawe

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 lip 2006, 12:46

Totnik przeciesz zdają sobie z tego sprawe - sądzisz że prześpią termin zgłaszanie klubów do pucharów ? No co Ty :) Wyrok juz zapadł :!: a teraz opinie publiczna czeka na tą wiadomości. Kluby już znaja swoją przyszłość to dla mnie pewne.

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 12 lip 2006, 14:06

*_Zaza_* pisze:Totnik przeciesz zdają sobie z tego sprawe - sądzisz że prześpią termin zgłaszanie klubów do pucharów ? No co Ty :) Wyrok juz zapadł :!: a teraz opinie publiczna czeka na tą wiadomości. Kluby już znaja swoją przyszłość to dla mnie pewne.
ale bedzie wyrok.. potem odwolania... kolejny bedzie sie to ciagnac i ciagnac mam nadzieje ze wiedza co robia

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 12 lip 2006, 15:05

Myślisz że odwołania coś zmienią :?: Bo one pojawią się napewno ale nie sądze aby mogły cofnąć kary ;)
Jest tak jak pisze Zaza. Wyrok zapadł już dawno, kluby go znają tylko trzeba czekać na oficjalne potwierdzenie - niestety :(

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 12 lip 2006, 15:50

odwolania pewnie nic nie zmienia... ale beda sie ciagnac a sprawa musi byc zakonczona jak najszybciej

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 lip 2006, 1:11

Ostatnie spekulacje prasowe :roll:
Stara Dama w Serie B tytulu odebrane i -15 punktow na starcie rozgrywek.
Viola i Lazio Serie A -15 punktow na starcie rozgrywek.Poza pucharami.
Milan eliminacje LM i -9 punktow na starcie rozgrywek.

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 lip 2006, 8:13

Chlopaczek pisze:Milan eliminacje LM

chyba jakiś żart

Chlopaczek pisze:Viola i Lazio Serie A
Chlopaczek pisze:Poza pucharami

i Milan tez powinien byc poza pucharami

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 lip 2006, 9:02

Dlaczego Milan ma być poza pucharami :?: Przecież ktoś musi reprezentować włoską piłke w Europie :twisted:
Powinieneś się modlić o to aby Milan grał w LM bo wtedyte punkty karne będą wolniej odrabiać :P

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 776

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 13 lip 2006, 9:08

Jak znam zycie to Interowi to i tak nie pomoże , aczkolwiek uważam że korupcji powinno siem owic stanowcze nie i tez zabronic Milanowi startów w Europie. Zgadzam się z przedmówcami ruchy transferowe już były, więc wyroki zapadly :)

UltraInter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 13 lip 2006, 9:38

Czemu niby Viola ma byc poza pucharami a Milan ma w nich brac udział :?:

Interowi nie trzeba pomagać. Chyba każdy z was by nie chciał tych mistrzostw gdyby były Juve odebrane.

Ja chce tylko wreszcie sprawiedliwości

Mam się cieszyć że Milan punkty wolniej bedzie odrabiał :?: łukasz to ty się chyba cieszyć powninieneś że najprawdopodobniej Milan będzie w Serie A :) Choć z drugiej strony bez derbów Mediolanu byłoby lipnie :D

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 lip 2006, 9:43

UltraInter przez cały ten czas wiedziałem że Milan zagra w Serie A i w Lidze Mistrzów, nie obawiałem się o to ani troche.

Pamiętaj że udział Milanu jest bardzo znikomy, można go nawet nazwać wymuszonym udziałem bo ktoś chciał pociągnąć za sobą inny wielki klub a wypowiedź Meaniego można różnie interpretować. Każdy to robi jak mu pasuje :lol: Ale myśląc logicznie można wywnioskować jakie miał zamiary - niestety Milan teraz za to odpowie bo mimo wszystko Meani uczciwie się nie zachował i licze na sprawiedliwą kare.

Czasami nawet niewinny idzie do więzienia na 20 lat :] Bo ktoś tak chciał.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 lip 2006, 10:25

Chlopaczek niby wszyscy wiedzą a jednak poczekamy ... czy to nie dziwne ? ba żenujące :? Ile może ?

UltraInter mam prośbe :!: Mógł być nie zabierać głosu skoro masz zaległośc w temacie ? Który to już raz ktoś zaczyna czemu to a nie to :? Jak to jest że tak jest ? Czekaj będzie wyrok bedzie uzasadnienie to sobie poczytasz i nadrobisz zaległość ... Skoro masz podstawowe pytanie czym różnia sie oskarżenia wobec klubów to polecam info z początku afery :wink: Pozdro

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 13 lip 2006, 10:34

Ja tu wracam z wakacji licze że tu są jakieś roztrzygnięcia a tu się okazuje że przesuneli to wszytsko na piątek :twisted: .
Pewnie w piątek się okaże że znowu przesuwają utajnienie wyroku na jakąś dalszy czas.Media rozpisują się o tym kto spadnie i ile będzie miał ujemnych punktów.Powiem szczerze że od początku miałem nadzieje że wszytskie 4 kluby będą czyste i pozostaną w Serie A.Okazuje się już prawie pewne że Juve spadnie do Serie B i zacznie z minusowymi punktami natmoiast w Serie A pozostaną Lazio,Fiora,Milan z ujemnymi punktami.Ale to oczywiście spekulacje mediów bo może się okazać że wyrok będzie troche inny choć ja mam nadzieje że Milan zostanie w Serie A :wink: .
UltraInterrozumiem że masz kompleks drużyny Rossonerich i Juve że przez te drużyny od kilkunastu lat nic nie wygrywaliście i chcesz aby te drużyny pożegnały się z Serie A.Ale chyba każdy chce jednego:sprawiedliwych wyroków :!: a ty chyba chcesz tylko aby Milan spadł i nie ważne czy sprawiedliwie czy nie bo może wtedy wkońcu coś ugracie w Lidze

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 lip 2006, 13:05

Chlopaczek pisze:Ostatnie spekulacje prasowe Rolling Eyes
Stara Dama w Serie B tytulu odebrane i -15 punktow na starcie rozgrywek.
Viola i Lazio Serie A -15 punktow na starcie rozgrywek.Poza pucharami.
Milan eliminacje LM i -9 punktow na starcie rozgrywek.
w sumie sa to juz stare "spekulacje" - widzialem je jakie 2-3dni temu

Chlopaczek niby wszyscy wiedzą a jednak poczekamy ... czy to nie dziwne ? ba żenujące Confused Ile może ?
wlasnie powoli zaczyna to byc w peqwien sposob frustrujace :!: wkurza mnie i dziwi ich ciagle przeciagnie
Owszem bylo uzasadnione odwleczenie publicznego ogloszenia wyroku o dzien lub 2 ale nie az tyle - w sumie nie iwadomo kiedy wreszcie sie doczekamy
Nie wiem dlaczego tak dlugo to trwa przeciez nawet kibic swietujacy MS ma w podswiadomosci ten caly proces wiec nie jest to rowneiz komfortowe dla niego - czekac na przyslosc jego klubu - ciezko mu na duszy :wink:

A jezeli chodzi o zamieszki to jezeli mialyby byc dzisiaj to beda rownie dobrze w sobote

Cieszy jedynie aktywnosc violi na rynku transferowym - co jak neiktorzy zauwazyli podkresla to ze nie beda grac w sierieb :D
szkoda byloby tylko el.lm ale zobaczymy co bedzie - ja siedze jak na szpilkach

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”