Ronaldinho - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 9:14

Ja to tylko biję brawo dla ronaldinho za tego gola drugiego z Chelsea i za to, co chciał zrobić po meczu... szacunek.

Awatar użytkownika
szlachcic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 8:30

Genialny zawodnik GENIALNy az zal ze go Real niesciagnol ( chociaz go chcial kupic :( )
jedyny pilkarz Barcelony ktorego bym chial widziec w REALU ( no i Eto'o jeszcze )

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 27 mar 2005, 21:00

mysle ze ronaldinho bedzie jeszcze lepszy / bedzie lepiej gral za rok, dwa

mam na mysli ze zacznie grac jeszcze bardziej zespolowo niz teraz i wogle cos tak czuje....... :D

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 27 mar 2005, 21:07

no jest dobry to fakt
strzela duzo bramek i konstruuje duzo akcji Barcy

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 27 mar 2005, 21:39

mobius pisze:mysle ze ronaldinho bedzie jeszcze lepszy / bedzie lepiej gral za rok, dwa

mam na mysli ze zacznie grac jeszcze bardziej zespolowo niz teraz i wogle cos tak czuje....... :D
Niech bedzie lepszy za rok czy dwa ale niech gra dalej tak jak teraz,chodzi mi o gre zespolowa. Podoba mi sie jak trickuje i probuje czasami sam przedryblowac cale boisko.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 mar 2005, 22:12

moze i tricki ma ale sam 11 nie okiwa i nie strzeli do pustej z pietki taka jest prawda ze jakby gral w cieniaskim klubie by az tak nie swiecil bo pilka nzona to gra zespolowa jakby nie bylo jest gwiazda ale ma tez swietnych partnerow

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 28 mar 2005, 0:20

dla mnie na 100% jest najlepszym pilkarzem :) ... i uwazem ze ci kotrzy mowia ze nie jest naj poprostu nie lubia Barcelony ...

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 28 mar 2005, 8:08

Ronaldinho jest jeszcze dość młody i jego kariera dopiero się rozpoczyna. On już gra nieźle, ale za około 2-3 lata bedzie nie do przejścia. Szkoda, że teraz wolne mu nie wychodzą...Na pewno kibice z Katalonii pamiętają jego bramkę na MŚ2002. To było okno z około 40 metrów, a komentator tylko goolasso!! W pierwszym sezonie w Barcy to tylko on strzelał wolne i uderzał dość dobrze, jednak w tym sezonie mu nie idzie. Również pamiętam pierwszą bramkę Ronaldinho w PD, jak wyszedł z kontrą minął trzech gości i z 20-25 metrów huknął "Brazylię" czyli bramkę od poprzeczki.

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 28 mar 2005, 9:33

Ronaldinho jest genialny, jego "czub" na Stamford Bridge, był wprost idealny do sytuacji w jakiej się znalazł. Kiedyś mnie on wkurzał w meczu z Milanem na San Siro. Milan, wiadomo, że ma być może najlepszą obronę w Europie, a Ronni próbował zwodów i był cały czas zatrzymywany przez obrońców Rossonerich. Dawno nie widziałem tak znakomitego pomocnika i znającego zwody. Lubi "trickować" i jego 3/4 zwodów w meczu wychodzi mu. Rzuty wolne, brazylijczykowi widać, za bardzo nie wychodzą. Ale piękny był gol, na MŚ w Korei i Japonii, kiedy z 40 m pokonał Davida Seamana.

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 28 mar 2005, 9:40

herdek pisze:Ronaldinho jest jeszcze dość młody i jego kariera dopiero się rozpoczyna. On już gra nieźle, ale za około 2-3 lata bedzie nie do przejścia. Szkoda, że teraz wolne mu nie wychodzą...Na pewno kibice z Katalonii pamiętają jego bramkę na MŚ2002. To było okno z około 40 metrów, a komentator tylko goolasso!! W pierwszym sezonie w Barcy to tylko on strzelał wolne i uderzał dość dobrze, jednak w tym sezonie mu nie idzie. Również pamiętam pierwszą bramkę Ronaldinho w PD, jak wyszedł z kontrą minął trzech gości i z 20-25 metrów huknął "Brazylię" czyli bramkę od poprzeczki.
Jak Roni moze byc nie do przejscia skoro to nie obronca??????chyba ze on wszystkich bedzie objezdzal, choc watpie w to, calej 11 nie minie, a trudno bedzie mial z najlepszymi obroncami, swietny z niego zawodnik ale czasem mysli ze jest sam na boisku i niech sie nie bierze za wolne bo mu nie idzie.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 mar 2005, 9:41

Również pamiętam pierwszą bramkę Ronaldinho w PD, jak wyszedł z kontrą minął trzech gości i z 20-25 metrów huknął "Brazylię" czyli bramkę od poprzeczki.
Ta bramka byla dobra wyszedł z 30 m własnej połowy...skręcił chyba z 4 ziomków i uderzył z 25m to w meczu z Sevilla bodajze było...W tym sezonie tez ładne bramki z dobyl...mi się 3 podobaly z MIlanem, z Chelsea, no i w PD nie pamiętamz kim ale uderzył z zza 16 pzred tym skręcil 3 ziomków...

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 28 mar 2005, 9:46

mathiasek12 pisze:moze i tricki ma ale sam 11 nie okiwa i nie strzeli do pustej z pietki taka jest prawda ze jakby gral w cieniaskim klubie by az tak nie swiecil bo pilka nzona to gra zespolowa jakby nie bylo jest gwiazda ale ma tez swietnych partnerow
jezeli by gral w cienkim zespole to by sie na bank wyroznial i by go jakis lepszy klub zgarnal. zgadzam sie Ronaldinh wszystkich nie okiwie, ale dla mnie jest najlepszym zawodnikiem jakiego znam

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 mar 2005, 9:56

Mimo, że gra w znienawidzonym przezemnie klubie to ja etz go lubie...mało kto tak się cieszy grą jak on...no i gra atrakcyjną dla oka pilke...Mathiasekgdygrał w PSG tam juz wymiatał porządnie...a PSG to nie ejst wcale jakiś ogromny klub bynajmniej teraz jak i za czasów Ronaldinho...Mozna wrecz powiedzieć ze się z tamtąd wybil...tak samo jak z Germio...za wyglad na pewno nie przeszedl do Europy...Poprstu był najlepszy na swych pozycjach...w PSG grał chyba na kazdej pozycji pomocy... :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 mar 2005, 10:35

Jak gral w PSG to bodajze zostal wybrany najlepszym pilkarzem ligi ...

W gremio gral tez na ataku :P ... wogole to on chyba od urodzzenia podibja pilke bo jakie on wogole tricki freestylowe robi to mala bania .. nikt mu nie dorownuje ... :P

Pamietam ze czytalem ze jego matka jak chcieli go do gremio wziacto powiedziala ze jak nie beda mu placic 5000 miesiecznie to pojedzie do brata w Szwajcarii i tam bedzie gra, :P Zaplacili i oplacilo sie :P Ciekawe za ile go PSG kupilo :roll: :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 mar 2005, 10:40

RoRo pisze:Jak gral w PSG to bodajze zostal wybrany najlepszym pilkarzem ligi ...

W gremio gral tez na ataku :P ... wogole to on chyba od urodzzenia podibja pilke bo jakie on wogole tricki freestylowe robi to mala bania .. nikt mu nie dorownuje ... :P

Pamietam ze czytalem ze jego matka jak chcieli go do gremio wziacto powiedziala ze jak nie beda mu placic 5000 miesiecznie to pojedzie do brata w Szwajcarii i tam bedzie gra, :P Zaplacili i oplacilo sie :P Ciekawe za ile go PSG kupilo :roll: :wink:
Matka manager :wink: Cos mi sie zdaje ze w okolicach 10 mln $ dali. Ale nie jestem pewien

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”