Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 9:14
RauL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 8:30
szlachcic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 27 mar 2005, 21:00
mobius
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 27 mar 2005, 21:07
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 27 mar 2005, 21:39
Niech bedzie lepszy za rok czy dwa ale niech gra dalej tak jak teraz,chodzi mi o gre zespolowa. Podoba mi sie jak trickuje i probuje czasami sam przedryblowac cale boisko.mobius pisze:mysle ze ronaldinho bedzie jeszcze lepszy / bedzie lepiej gral za rok, dwa
mam na mysli ze zacznie grac jeszcze bardziej zespolowo niz teraz i wogle cos tak czuje.......
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 27 mar 2005, 22:12
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 28 mar 2005, 0:20
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 28 mar 2005, 8:08
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 28 mar 2005, 9:33
magus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 28 mar 2005, 9:40
Jak Roni moze byc nie do przejscia skoro to nie obronca??????chyba ze on wszystkich bedzie objezdzal, choc watpie w to, calej 11 nie minie, a trudno bedzie mial z najlepszymi obroncami, swietny z niego zawodnik ale czasem mysli ze jest sam na boisku i niech sie nie bierze za wolne bo mu nie idzie.herdek pisze:Ronaldinho jest jeszcze dość młody i jego kariera dopiero się rozpoczyna. On już gra nieźle, ale za około 2-3 lata bedzie nie do przejścia. Szkoda, że teraz wolne mu nie wychodzą...Na pewno kibice z Katalonii pamiętają jego bramkę na MŚ2002. To było okno z około 40 metrów, a komentator tylko goolasso!! W pierwszym sezonie w Barcy to tylko on strzelał wolne i uderzał dość dobrze, jednak w tym sezonie mu nie idzie. Również pamiętam pierwszą bramkę Ronaldinho w PD, jak wyszedł z kontrą minął trzech gości i z 20-25 metrów huknął "Brazylię" czyli bramkę od poprzeczki.
pulsar83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 mar 2005, 9:41
Ta bramka byla dobra wyszedł z 30 m własnej połowy...skręcił chyba z 4 ziomków i uderzył z 25m to w meczu z Sevilla bodajze było...W tym sezonie tez ładne bramki z dobyl...mi się 3 podobaly z MIlanem, z Chelsea, no i w PD nie pamiętamz kim ale uderzył z zza 16 pzred tym skręcil 3 ziomków...Również pamiętam pierwszą bramkę Ronaldinho w PD, jak wyszedł z kontrą minął trzech gości i z 20-25 metrów huknął "Brazylię" czyli bramkę od poprzeczki.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 28 mar 2005, 9:46
jezeli by gral w cienkim zespole to by sie na bank wyroznial i by go jakis lepszy klub zgarnal. zgadzam sie Ronaldinh wszystkich nie okiwie, ale dla mnie jest najlepszym zawodnikiem jakiego znammathiasek12 pisze:moze i tricki ma ale sam 11 nie okiwa i nie strzeli do pustej z pietki taka jest prawda ze jakby gral w cieniaskim klubie by az tak nie swiecil bo pilka nzona to gra zespolowa jakby nie bylo jest gwiazda ale ma tez swietnych partnerow
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 28 mar 2005, 9:56
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 28 mar 2005, 10:35
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 mar 2005, 10:40
Matka managerRoRo pisze:Jak gral w PSG to bodajze zostal wybrany najlepszym pilkarzem ligi ...
W gremio gral tez na ataku... wogole to on chyba od urodzzenia podibja pilke bo jakie on wogole tricki freestylowe robi to mala bania .. nikt mu nie dorownuje ...
Pamietam ze czytalem ze jego matka jak chcieli go do gremio wziacto powiedziala ze jak nie beda mu placic 5000 miesiecznie to pojedzie do brata w Szwajcarii i tam bedzie gra,Zaplacili i oplacilo sie
Ciekawe za ile go PSG kupilo
![]()
Sero
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio