Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 440

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 18 cze 2011, 19:37

Jeśli chodzi o samą repre no to mieliśmy odpowiedź pod wodzą wybitnego, jedynie słusznego, o którego materiały szkoleniowe zabiegali uczniaki, trenera z kraju tulipanów :mrgreen:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 18 cze 2011, 23:19

Tak się zastanawiam, o czym piszesz. Zlatko Zahović. Takiego piłkarza jak on nie będziemy mieli jeszcze przez długie lata...

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 0:34

To się zastanawiaj dalej. Bo Zlatko to bardziej pokłosie potęgi Jugosłowiańskiej niż dzisiejszej Słowenii. A druga sprawa doktorek mówił że chodzi bardziej o repre, no to i w tym kontekście Słowenia też się od nas nie wyróżniła kompletnie niczym.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 cze 2011, 0:42

petrdcm pisze:To się zastanawiaj dalej. Bo Zlatko to bardziej pokłosie potęgi Jugosłowiańskiej niż dzisiejszej Słowenii.
No i co z tego? Facet był magiczny, prezentował się wyśmienicie i aż chciało się patrzeć na jego grę. U nas dawno nie było w kadrze piłkarza, który znaczyłby coś w światowej piłce.
petrdcm pisze:A druga sprawa doktorek mówił że chodzi bardziej o repre, no to i w tym kontekście Słowenia też się od nas nie wyróżniła kompletnie niczym
Niby tak, ale zauważ pewną rzecz. Jak Słoweńcy awansowali na Euro 2000, to pół świata im kibicowało. Był zawód? Cholernie dobre wrażenie zrobili. A my? Pompujemy balon...

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 cze 2011, 0:43

A teraz Slowency maja Ilicica,ktory zjada Zlatko na sniadanie,a my ? Mamy Murawskiego :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 cze 2011, 0:48

Dr.Football1 pisze:A teraz Slowency maja Ilicica,ktory zjada Zlatko na sniadanie,a my ? Mamy Murawskiego
Hmmm, wiesz ja staram się nie porównywać piłkarzy sprzed lat z tymi obecnymi, bo to trochę inne dzieje. Ale to prawda. Ilicic jest cholernie utalentowany. I teraz pomyślcie. Kraje byłej Jugosławii wydają co jakiś czas piłkarzy fenomenalnych, a u nas jakaś posucha...

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 cze 2011, 0:51

Hmmm, wiesz ja staram się nie porównywać piłkarzy sprzed lat z tymi obecnymi, bo to trochę inne dzieje. Ale to prawda. Ilicic jest cholernie utalentowany. I teraz pomyślcie. Kraje byłej Jugosławii wydają co jakiś czas piłkarzy fenomenalnych, a u nas jakaś posucha...
No wlasnie :beer: I dlatego napialem tego posta,ale petr zrozumial go na opak :wink:
A propos naszej niedawnej rozmowy o wyzszosci futbolu slowackiego/slowenskiego nad polskim.

Ogladam sobie mecz Lokomotivu. Na srodku obrony gra Sloweniec Ilic,na lewej Slowak Durica,w Zenicie pyka nasz sasiad Hubocan,a szef srodka pola repry Smudy nie poradzil sobie nawet w dosyc przecietnym obecnie Rubinie...

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 0:53

bartbuks pisze:Niby tak, ale zauważ pewną rzecz. Jak Słoweńcy awansowali na Euro 2000, to pół świata im kibicowało. Był zawód? Cholernie dobre wrażenie zrobili. A my? Pompujemy balon...
Przypomnij mi które to miejsce zajęli (?) :mrgreen:
Przypomnij mi kto pompował nam ów balon na euro 2008 (?) :mrgreen:
bartbuks pisze:Kraje byłej Jugosławii wydają co jakiś czas piłkarzy fenomenalnych, a u nas jakaś posucha...
A nad czym tu myśleć... widocznie był i jest nadal jakiś system który się sprawdził/sprawdza w tym regionie. U nas kiedyś pokolenie się trafiło wybitne, i przez te kilkanaście lat grali. A tak to nigdy nie było jakiegoś szału czy dawniej, czy teraz. Poza tym, inne historie krajów inne problemy wszystko się inaczej kształtowało.

Co nadal nic nie zmienia w głównym wątku. No poza potwierdzeniem jednorazowej wtopy z geniuszem selekcjonerskim ostatnich el. :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 cze 2011, 0:55

petrdcm pisze:Przypomnij mi które to miejsce zajęli (?)
Sprawdź sobie w google, to nie boli...
petrdcm pisze:Przypomnij mi kto pompował nam ów balon na euro 2008 (?)
No tak, mądry Polak po szkodzie...

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 0:57

bartbuks pisze:Sprawdź sobie w google, to nie boli...
Ja wiem które, ale ty chyba nie bo pisałeś że zrobili "cholernie dobre wrażenie" :lol:
bartbuks pisze:No tak, mądry Polak po szkodzie...
To po co ten wątek balonu w ogóle poruszałeś :haha:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 cze 2011, 1:02

petrdcm pisze:Ja wiem które, ale ty chyba nie bo pisałeś że zrobili "cholernie dobre wrażenie"
Oglądałeś ów 3 mecze? Podrzucić Ci linki?

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 1:04

bartbuks pisze:
petrdcm pisze:Ja wiem które, ale ty chyba nie bo pisałeś że zrobili "cholernie dobre wrażenie"
Oglądałeś ów 3 mecze? Podrzucić Ci linki?
Tabela nie kłamie, zajęli ostatnie miejsce w grupie. Ba, nawet nie mieli w niej "gospodarza" oraz późniejszego finalisty. No tak, super wrażenie. :D

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 cze 2011, 1:06

Oj peterku,nie pamietasz starych dobrych czasow :P

petrdcm
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 19 cze 2011, 1:07

Dr.Football1 pisze:Oj peterku,nie pamietasz starych dobrych czasow :P
Bo nie warto pamiętać takich ekip. No ale widzę że niektórych rajcuje równanie do drużyn które zajmują ostatnie miejsca. Takie super czasy pozostawiam wam :lol:

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 cze 2011, 1:11

petrdcm pisze:Tabela nie kłamie, zajęli ostatnie miejsce w grupie. Ba, nawet nie mieli w niej "gospodarza" oraz późniejszego finalisty. No tak, super wrażenie.
Widzisz, tutaj jest różnica między nami. Śmiem stwierdzić, że Słoweńcy w 2000 roku grali ładniejszą i milszą dla oka piłkę niż Grecy - mistrzowie z 2004 roku. Zaraz powiesz, że nie liczy się jakość, a efekt końcowy, lecz wali mnie to.
Bo nie warto pamiętać takich ekip.
:shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”