El Clásico // FC Barcelona - Real Madrid CF - Strona 44

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Jakim wynikiem zakończą się najbliższe Gran Derby?

Zwycięstwem Barcelony
65
49%
Remisem
19
14%
Zwycięstwem Realu
48
36%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 03 maja 2009, 19:31

Ciekaw jestem, jak przez SopCasta ocenisz zachowanie obrońcy przy pułapkach ofsajdowych, nie mając pełnego obrazu, jak ocenisz jego ustawianie się, mając widok tylko z jednej kamery na najbliższe jego otoczenie, w grę wchodzi tryliard okoliczności, których przez program się nie da wyłapać.
I dlatego scouci, a nierzadko też trenerzy, oglądają mecze z perspektywy trybun, a nie kupują canal+ i siedzą w domu. Pewnych rzeczy się nie da wyłapać w sopcaście, nawet biorąc pod uwagę Messiego czy Kakę, nie wspominając już o obrońcach, czy najbardziej lekceważonych graczach - defensywnych pomocnikach.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 maja 2009, 19:58

I to jest odpowiedź na to dlaczego w United nadal jest Evans, a nie Pique. EOT.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 maja 2009, 20:24

red85 pisze:Jako komentator/fachowiec powinien jednak swoje myśli formułować w zupełnie inny sposób.
Przecież napisał wszystko na swoim blogu a nie na łamach jakiejś gazety. Tam podobnie jak Palikot może napisać co mu ślina na język przyniesie i nie musi przed nikim się z tego spowiadać (gdy nie łamie prawa a tego nie zrobił). Dlatego właśnie założył blog.
Poza tym nie przypominam sobie by był komentatorem a jedynie robi za fachowca, głównie w Cafe Futbol gdzie wkręcili go koledzy Kołtoń i Borek. Tam dziś wypowiadał sie w innym tonie niż to co pokazał na łamach blogu, choć nigdy nie krył że jest fanem Barcelony. I nie przypominam sobie by miał problemy z poprawnym złożeniem zdania, do tej pory mu się to udaje. A to czy pił/pije/będzie pił to mało kogo powinno obchodzić. Niech każdy spojrzy na własne podwórko. Zatem komentarz Wilmora przemilczę, choćby z tego powodu że nie od dziś wiadomo że on coś ma do trio z Polsatu. Niedawno mogliśmy przeczytać że Borek był kłamcą bo był kłamcą. A to że kibicom Realu tekst Kowala się nie podoba to się nie dziwię bo jest napisany w takim tonie a nie innym. Jednak Kowal nigdy nie rywalizował z Szymborską czy innymi o palmę pierwszeństwa w słowie pisanym. Kiedyś był dobrym piłkarzem, teraz jest głównie kibicem i tego się trzymajmy. Ale sie rozpisałem :?

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 maja 2009, 21:04

Evans jest żałosny Ronaldo to środkowy napastnik Rio to drewniak. :boje się:

Proponuje napisac książke ze złotymi myślami.

Pike miałem przyjemnośc widzieć na żywo w barwach MU i to w meczu gdzie napastnicy Coventry robili z niego istne pośmiewisko.No cóż pike>maldini+baresi+vidic.
ja pamiętam jak na stronce barcy rkoeman smiał sie z pike i szydził że nawet Brown go wywalił ze składu. Na szczęscie mielismu Hiszpana w swoich barwach i widzielismy do czego jest zdolny, dlatego doceniam dzisaj nawet Oshea po tym co boski technik Hiszpani wyczyniał w Angli.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2009, 21:11 przez MGiggs, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 maja 2009, 21:10

MGiggs Narazie to Ty jesteś autorem większości wpisów do takiej książki, a te porównania sam tworzysz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 03 maja 2009, 21:14

BarcaQzYN niestety ale to co on napisał już było kiedyś napisane , za krótko na forum jesteś widać :d

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 03 maja 2009, 21:25

Yukasz masz racje ale prawda jest taka, że gdyby taki tekst został napisany przez anonimowego kibica Barcelony np na onecie i pokazano by tutaj , pewno autor takiego tekstu zostałby nazwany Pokemonem. A co do tego czy Kowal pił/pije jakośmnie to zbytnio nie obchodzi bo nie po tym należy oceniać człowieka.

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 03 maja 2009, 21:28

Etus2 Więc to nie Twoje pierwsze konto? Jeżeli ktoś wcześniej napisał coś takiego "pike>maldini+baresi+vidic" to zwracam honor i więcej się nie odzywam.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 03 maja 2009, 21:42

forum czytam z 3 lata , wcześniej nie mogłem się zalogować bo miałem pustą strone po wpisaniu loginu i hasła , dopiero od niedawna mogę się normalnie logować dlatego też ta 2 , bo do poprzedniego konta nie pamiętałem passów.

a co do "pike>maldini+baresi+vidic" to raczej wyraz frustracji do tego co piszą Ci napinacze co wpadają na forum tylko gdy Barca wygrywa (rkoeman i kilku innych) a przez ostatnie 2 lata gdy Real M. wygrywał lige to w ogóle ich nie było...

sorry ale pisanie o graczu który gra bardzo dużo w takim zespole jak Man UTD ze jest żałosny jest conajmniej żałosne więc nie dziwię się że kibice Man UTD się odzywają :>

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 maja 2009, 21:57

sorry ale pisanie o graczu który gra bardzo dużo w takim zespole jak Man UTD ze jest żałosny jest conajmniej żałosne więc nie dziwię się że kibice Man UTD się odzywają
I tak w tym wszystkim najzabawniejsze jest to, ze jak kibice United zaczynają bronić takiego gracza i przedstawiać fakty jasno świadczące, ze jest całkiem inaczej to oni są wyzywani od zaślepionych nie umiejących trzeźwo ocenić sytuacji, a ten który wypowiada podobne bzdury jest potem przez kumpli wybierany na największego znawce piłki na forum w corocznym plebiscycie.
Normalnie miszczostwo świata :haha:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 maja 2009, 22:12

Etus2 pisze:a co do "pike>maldini+baresi+vidic" to raczej wyraz frustracji do tego co piszą Ci napinacze co wpadają na forum tylko gdy Barca wygrywa (rkoeman i kilku innych) a przez ostatnie 2 lata gdy Real M. wygrywał lige to w ogóle ich nie było...
Z tego co pamietam to rkoeman wiekszosc sowich postów napisał w sezonach kiedy Barac nie odnosiła juz sukcesów. :? Nie zauważyłem także, żeby temat Barcelony tu podumarł przez ostatnie 2 sezony, a juz napewno nie wzgledem dwoch poprzednich. Nie wiem o kim tutaj piszesz, kogo masz na mysli. Skoro czytasz forum przez tyle lat, to spokojnie zrobisz liste tych kilku innych.

Jednak brawa dla Ciebie.Napisałes długi post, rozwijasz sie w zawrotnym tempie.

Najzabawniejsze jest to, że gdzie pada temat Barcy, zaraz jest i temat MU i jakos nie jestem zdania, ze to kibice Blaugrany zaczynaja te wymiany.

Obrazek

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 03 maja 2009, 22:21

ja jakoś koemana nie pamiętam z czasów gdy Real zdobywał mistrzostwa , szczególnie po takich meczach jak 4:1 w tamtym roku a co do tematu Barcy to nie podupadł bo jest was na forum tylu że gdy zostali tylko Ci prawdziwi to i tak was było dość dużo by podtrzymać wasz temat ;>

EOT

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 04 maja 2009, 1:45

jestem nieprawdziwy :lol:

musze to zapamietac i powiedziec o tym znajomym i rodzinie :) :jupi:

Awatar użytkownika
ycu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 67

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 04 maja 2009, 7:31

podstawówkowe szczekanie.

naprawdę nigdy nie zrozumiem, czemu was tak dotykają gadki przez internet. żeby zasrać tyle stron bzdurami..
każdy się śmieje z drugiego - fakt jest taki, że gdyby was to śmieszyło, nie pisalibyście przez 20 stron.
gadasz z debilem? to do cholery przestań gadać, skoro masz taką opinię o nim. po co, się pytam, by się zniżyć?
zniża się po kolei większość z Was.

kamil jest moim mistrzem - w każdym poście nie może wytrzymać ze śmiechu i pisze ich milijard. zazdroszczę pogody ducha kamilku!!1

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 04 maja 2009, 9:15

łooo i zgadzam sie z przedmowca :)

a ty koeman nie jestes nieprawdziwy, poprostu jestes trolem :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”