FMy - Strona 410

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 17 sty 2008, 19:54

lisek_chz pisze:szyscy przynajmniej przez sezon mieli w swoim klubie Meneza?
Ja nie miałem :] Szkoda mi było kasy :lol:

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 17 sty 2008, 20:32

Ja równierz nie miałem Meneza w klubie ale tylko dlatego ze Inter mnie ubiegł :D

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 sty 2008, 20:51

lisek_chz pisze:Ale czy to nie dziwne, że praktycznie wszyscy przynajmniej przez sezon mieli w swoim klubie Meneza? To wszystko przez to forum :roll:
Niby się nie dziwię że każdy chce mieć w klubie najlepszych grajków no ale później to wygląda tak że kim byś nie grał (mówię o tych lepszych klubach) zawsze sprowadzasz Mezenza, Aguero i resztę tych samych zawodników co po kilku sezonach prowadzi do tego że Twoje kluby różnią się przede wszystkim nazwą :roll:
Co do Meneza to ja go kupiłem tylko dlatego że tu wszyscy się nad nim zachwycali. Nawet zapłaciłem prawie 20mln ojro a on jest u mnie przeciętny i jak chce to może sobie iść. Jeszcze grając od kilku lat w fm coraz bardziej jestem przekonany że jak ktoś się nie sprawdza po pierwszym sezonie to najlepiej niech idzie się kochać bo wielkim zawodnikiem już raczej nie będzie.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sty 2008, 21:10

Ja tam sie nie wzoruje na innych. Patrze fajny profil, młody, da sie wyciągnąć to go biore. Mam poprostu kilku piłkarzy, których zawsze staram się ściągnąć. Fakt większośc tutaj obecnych na forum poleca kilku piłkarzy ale to nieznaczy przeciez że trzeba ich ściągnąć :D
A co do posta Fieldy'iego to mam identyczną sytuacje van Persie z Adebayorem grają genialnie, a Menez to chyba jeszcze gorzej niż u Ciebie :P . Rosicky i Hleb tez u Ciebie cieniują ? Bo u mnie to lepiej gra Denilson z Walcottem od nich :/

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2008, 21:13

Rosicky bardzo dobrze gra, ale czesto jest połamany, podobnie Fabregas - obaj mieli 4 miesięczne kontuzje :? ale juz sa zdrowi :]
Hleb słabiej, ale i tak gra, bo nie mam nikogo na jego miejsce. Czasem Theo, ale on pomału wchodzi do drużyny :]

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 sty 2008, 21:24

lisek_chz pisze:Ale czy to nie dziwne, że praktycznie wszyscy przynajmniej przez sezon mieli w swoim klubie Meneza? To wszystko przez to forum Rolling Eyes

Pierwsze co zrobiłem gdy odpaliłem grę było kupno Meneza i Nasriego. Nawet nie zaglądałem tu do tematu. :P U mnie się w pierwszym sezonie sprawdził i sadził bramy jak głupi.

Po sezonie przyszedł Vela, Bendtnera przesunąłem do pierwszego składu, gdzie miałem jeszcze Ade, Robina i Eduardo. Nadal mam ich wszystkich i jak się okazuje- co za dużo to nie zdrowo. Teraz żałuję, że kupiłem Meneza na początku (nie sprzedam go- sentymenty). Podejrzewam, że Ade też wsadziłby nie mniej goli. Rotacja nie służy zawodnikom.
fieldy pisze:podobnie Fabregas - obaj mieli 4 miesięczne kontuzje Confused
U mnie też zdołał zaliczyć 4 miesiące. Ale wtedy chociaż Denilson się wylansował.
THEMANIEK pisze:Rosicky i Hleb tez u Ciebie cieniują ? Bo u mnie to lepiej gra Denilson z Walcottem od nich Confused
U mnie Rosicky w pierwszym sezonie miał najwięcej asyst, ale go sprzedałem za 24 bańki do Realu. :wink:
fieldy pisze:Hleb słabiej, ale i tak gra, bo nie mam nikogo na jego miejsce
U mnie Hleb też cieniował. Właśnie go sprzedałem do City.
fieldy pisze:Czasem Theo, ale on pomału wchodzi do drużyny Krzywy
Ja gram już 4 sezon i Theo jak do tej pory grał w rezerwach i na wypożyczeniu. Teraz siedzi na ławce w pierwszym timie i jakoś nadal nie jestem do neigo przekonany.

Lulinha- mistrz :rydzyk:

Awatar użytkownika
Kubańczyk
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kubańczyk » 17 sty 2008, 22:14

Moofasa pisze:Kubańczyk, no bardzo fajnie ale musisz o swoim każdym korku pisać na forum :roll: Pomyśl czasami sam a nie o każdą pierdołę pytasz się na forum. Nie wiem co to za przyjemność jeśli podczas gry jest zero samodzilności :roll: Jak chcesz obszernie opisywać swoją karierę to zaloguj się na forum o FM'ach ...
ja pierdziele,ja tylko pytałem jak u was się ten piłkarz spisywał
Aha i przepraszam że pytam o radę,bo widocznie nie można się pytać :roll: jeszcze ci się coś nie podoba :? :?:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sty 2008, 22:37

Ja własnie pomału koncze ten pierwszy sezonik i Bendtner zaczyna wkońcu strzelac te brameczki. Ade i Robin nie do wygryzienia ale w PA sobie szalał jak nieodpadłem jeszcze z Chelsea :P Ktoś tu kiedy chwalił Diarre- dla mnie najsłabszy chyba zawodnikw kadrze, raz ze niegram defensywnymi pomocnikami, a dwa że strasznie słabo gra już nie będę mówił o jego profilu... przerobiłem go na środkowego obrońce ale niestety i tam sie niesprawdza, w lipcu odleci. Jeden fakt mi sie podoba :D po 30 kolejkach straciłem tylko 15 bramek, a żadnych większych transferów nieprzeprowadziłem. Lehmann odchodzi po sezonie bo niechce z nim kontraktu przełużyć, za to w jego miejsce wejdzie Wiese, któremu kończy się kontrakt :).

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 17 sty 2008, 22:43

THEMANIEK pisze:Ktoś tu kiedy chwalił Diarre- dla mnie najsłabszy chyba zawodnikw kadrze, raz ze niegram defensywnymi pomocnikami, a dwa że strasznie słabo gra już nie będę mówił o jego profilu... przerobiłem go na środkowego obrońce ale niestety i tam sie niesprawdza, w lipcu odleci.

Na prawej obronie jest lepszy od Sagny i Eboue. Na DM u mnie wymiata. gram trzema rozgrywającymi, a on za nimi czyści. Ja jestem zadowolony.

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 17 sty 2008, 22:49

Ja kupilem do Realu Sagne za 35 mln E i kurde zawodzi na calej linii, lapie pelno kartek, nie ma asyst i traci pelno pilek przez podania wprost do przeciwnika. A w Arsenalu i Sevilli wymiatal. Chyba nie pasuje mu moja taktyka ;]

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sty 2008, 22:57

No, jak sie gra Realem, to trza wydawać takie sumy na obrońców :lol2:
Obrońców, którzy są warci max 15 mln.
U mnie Eboue rządzi, asystuje, strzela i nawet nie łapie dużo kartek.
Jak już wydawałeś tyle kasy na obrońce to mogłeś kupic kogos naprawde dobrego. Sagna u mnie zawodzi.
Diarra pełni rolę zapchajdziury, raz w pomocy, raz w obronie. W zależności od moich potrzeb :] ale jakby go nie było, to podejrzewam, że bym nie płakał - Diaby o wiele lepiej sobie radzi. Choć gra na lewym skrzydle, ma mnóstwo asyst, no ale Arsenal ma zdecydowanie najwiecej bramek strzelonych [gdyby jeszcze zaliczyli wszystkie :|] wiec ktoś musi asystować :]

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 17 sty 2008, 23:03

fieldy pisze:No, jak sie gra Realem, to trza wydawać takie sumy na obrońców Lol

hehe no :P zmylily mnie jego staty, ktore mial naprawde swietne, gdy do mnie przechodzil .
Na szczescie, moj drugi boczny obronca Zaccardo przyszedl za friko, wiec sie wyrownalo ;)

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 17 sty 2008, 23:15

U mnie Sagna gra bardzo dobrze. Średnią ma coś ponad 7,10 czyli calkiem poprawną. Interesuje sie nim już Milan i Inter. Oczywiście jeśli wpłynie dobra oferta to nawet sie nad nią nie będę zastanawiał :P Eboue sie troche burzy, że niegra ale teraz daje mu częście pograc :)
Szkoda mi troche tego Diarry bo myślałem ze naprawde będzie lepszy :P no ale Denilson za to łapie klase powoli :)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 sty 2008, 0:29

U mnie Sagna strasznie cedził. Już o tym pisałem kiedyś. Sprzedałem go po 6 miesiącach.
fieldy pisze:U mnie Eboue rządzi, asystuje, strzela i nawet nie łapie dużo kartek.

Eboue miał podobny syndrom co Sagna. Tracił piłkę w głupi sposób, wręcz podawał ją rywalowi. Sprzedałem ich i kupiłem sobie Richardsa z którego jestem zadowolony. Na rezerwie jest Hoyte. Jak trzeba zastąpić Richardsa, to dobrze mu to wychodzi.

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 18 sty 2008, 12:10

Sprowadziłem do Gornika Zabrze Adriana Sikore z Groclinu jak narazie po dwoch meczach ma trzy bramki na koncie no i jak mowa o Groclinie to sprowadziłem Majewskiego jeszcze od nich :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”