Wrogowie i kumple na forum - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 23 gru 2004, 23:06

dobra lazio ciebie lubie :P

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 gru 2004, 9:35

No prosze jaki Kuba zmienny :wink:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 27 gru 2004, 14:14

wrogów na forum raczej nie mam :wink:
Ale na każdym forum musi być jakas wkurzajaca osoba, dla mnie jest to niejaki pan Mikusinski :twisted:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 17:41

Na razie mam tu samych wrogów, bo jakoś nikt mi się szczególnie pozytywnie nie pokazał. Straszna mizeria i nie sądzę by to się miało zmienić, więc moge uznać że na dzień dobry nienawidzę was wszystkich, moi wrogowie.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 gru 2004, 18:00

Axel Hammond pisze:Na razie mam tu samych wrogów, bo jakoś nikt mi się szczególnie pozytywnie nie pokazał. Straszna mizeria i nie sądzę by to się miało zmienić, więc moge uznać że na dzień dobry nienawidzę was wszystkich, moi wrogowie.
:shock: :lol: :shock: :lol:

Oj no widzisz. Bo wiesz, cała społeczność tego forum przygotowywała specjalny układ taneczny na Twoje powitanie aby oddać Ci należna cześć, ale kurcze zapomnieliśmy.... :oops: I co my teraz zrobimy? Oj my biedni....

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 gru 2004, 18:38

hahah dobre Pisakk - układy taneczne ! Ja chce drygować orkiestrą moge, prosze tak bym chciał ! :D Nie przejmuj sie Axel Hammond opere na 3 stycznia wynajeła redakcja i bedzie oficjalne powitanie - tak sie wszyscy ucieszą !! :D

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 20:46

Pisakk pisze:
Axel Hammond pisze:Na razie mam tu samych wrogów, bo jakoś nikt mi się szczególnie pozytywnie nie pokazał. Straszna mizeria i nie sądzę by to się miało zmienić, więc moge uznać że na dzień dobry nienawidzę was wszystkich, moi wrogowie.
:shock: :lol: :shock: :lol:

Oj no widzisz. Bo wiesz, cała społeczność tego forum przygotowywała specjalny układ taneczny na Twoje powitanie aby oddać Ci należna cześć, ale kurcze zapomnieliśmy.... :oops: I co my teraz zrobimy? Oj my biedni....
Ok, dam wam szansę na przedstawienie mi tego układu tanecznego. Jak będzie dobry to MOŻE się ewentualnie zastanowię czy darować wam życie.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 gru 2004, 22:37

Axel Hammond pisze: Ok, dam wam szansę na przedstawienie mi tego układu tanecznego. Jak będzie dobry to MOŻE się ewentualnie zastanowię czy darować wam życie.
dobra wez juz idz stad lepiej jak masz robic z siebie takiego Wielkiego pana :evil:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 gru 2004, 0:20

DORIAN pisze:
Axel Hammond pisze: Ok, dam wam szansę na przedstawienie mi tego układu tanecznego. Jak będzie dobry to MOŻE się ewentualnie zastanowię czy darować wam życie.
dobra wez juz idz stad lepiej jak masz robic z siebie takiego Wielkiego pana :evil:
Nie robię z siebie wielkiego pana, tylko nim jestem. To taka subtelna różnica. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj mnie bezpodstawnie.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 gru 2004, 0:41

Axel Hammond pisze:
DORIAN pisze:
Nie robię z siebie wielkiego pana, tylko nim jestem. To taka subtelna różnica. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj mnie bezpodstawnie.
Dobra zostawcie tego Hammonda.Czubka tutaj jeszcze nie mielismy.Przyda sie.Bedzie zabawniej.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 gru 2004, 10:51

Chlopaczek pisze:
Axel Hammond pisze:
DORIAN pisze:dobra wez juz idz stad lepiej jak masz robic z siebie takiego Wielkiego pana :evil:
Dobra zostawcie tego Hammonda.Czubka tutaj jeszcze nie mielismy.Przyda sie.Bedzie zabawniej.
Dobra ja go zostawiam w spokoju :twisted: Kazdy typ ludzi sie przyda na forum :lol:

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 01 sty 2005, 13:22

ooooooooooooooo Leff ma nowe oblicze... :lol: :lol: , ale nie musiałeś przychodzić pod obliczem błazna, bo napewno takich tu nie trzeba, ale wiem znajomość z Headem uderzyła ci do głowy i teraz ty zaczniesz robić z siebie jakiegoś głupka tylko, że po innymi wcieleniami...powiem, że jak narazie to nie jesteś śmieszny, ani zabawy tylko żałosny!!

Awatar użytkownika
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 sty 2005, 19:28

Tak wiec Baryla_Pce to moj kumpel z klaski :D Swietny koles. Nie wiem jaki jest stosunek Pisakka wobec mnie ale polubilem go bo slucha dobrej muzy i gra na gitarce :) Co do wrogow to raczej nie mam. Wkurza mnie jeden dzieciak ktory momentami przegina pale...Mowa mianowicie o Becksie(czy jak to sie tam pisze). Czlowieku jak ty kiedys nie wyluzujesz to tu niektorzy z forum zaczna zamachy na Ciebie robic (ja jestem spokojny czlowieczek wiec sie nie obawiaj). To chyba na tyle. Jak sie jeszcze z kims skumpluje to dam znac. Podobnie zrobie jesli ktos mi jeszcze podpadnie.

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 01 sty 2005, 20:55

Lubie wszystkich 8) no prawie :roll: Nie lubie pana z pomarańczowym avartem ktory ma fetysz typu
Nie robię z siebie wielkiego pana, tylko nim jestem.
Nie ładnie Axel niewiedzieliśmy ze lubisz uzywać na swoich podwaładnych .... jak to sie nazywało.... a pejczy :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 22:39

Lubie: wszystkich fanów arsenalu( szczególnie olka ), oprucz tego: tomusia, smita, kostka, mazurka, buncha i jeszcze paru innych..

nie lubie: paru fanów MU (nie będe pisał nicków),którzy w swoich wypowiedziach są niemożliwi :roll:

a reszta może być :wink:
Ostatnio zmieniony 01 sty 2005, 23:48 przez Paszti, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”