KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 24 gru 2004, 9:35
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 27 gru 2004, 14:14
olek j

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 17:41
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 30 gru 2004, 18:00
Axel Hammond pisze:Na razie mam tu samych wrogów, bo jakoś nikt mi się szczególnie pozytywnie nie pokazał. Straszna mizeria i nie sądzę by to się miało zmienić, więc moge uznać że na dzień dobry nienawidzę was wszystkich, moi wrogowie.
Pisakk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 30 gru 2004, 18:38
_*For_zaza_Milan*_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 30 gru 2004, 20:46
Ok, dam wam szansę na przedstawienie mi tego układu tanecznego. Jak będzie dobry to MOŻE się ewentualnie zastanowię czy darować wam życie.Pisakk pisze:Axel Hammond pisze:Na razie mam tu samych wrogów, bo jakoś nikt mi się szczególnie pozytywnie nie pokazał. Straszna mizeria i nie sądzę by to się miało zmienić, więc moge uznać że na dzień dobry nienawidzę was wszystkich, moi wrogowie.![]()
![]()
![]()
![]()
Oj no widzisz. Bo wiesz, cała społeczność tego forum przygotowywała specjalny układ taneczny na Twoje powitanie aby oddać Ci należna cześć, ale kurcze zapomnieliśmy....I co my teraz zrobimy? Oj my biedni....
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 30 gru 2004, 22:37
dobra wez juz idz stad lepiej jak masz robic z siebie takiego Wielkiego panaAxel Hammond pisze: Ok, dam wam szansę na przedstawienie mi tego układu tanecznego. Jak będzie dobry to MOŻE się ewentualnie zastanowię czy darować wam życie.
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 31 gru 2004, 0:20
Nie robię z siebie wielkiego pana, tylko nim jestem. To taka subtelna różnica. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj mnie bezpodstawnie.DORIAN pisze:dobra wez juz idz stad lepiej jak masz robic z siebie takiego Wielkiego panaAxel Hammond pisze: Ok, dam wam szansę na przedstawienie mi tego układu tanecznego. Jak będzie dobry to MOŻE się ewentualnie zastanowię czy darować wam życie.
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 31 gru 2004, 0:41
Dobra zostawcie tego Hammonda.Czubka tutaj jeszcze nie mielismy.Przyda sie.Bedzie zabawniej.Axel Hammond pisze:Nie robię z siebie wielkiego pana, tylko nim jestem. To taka subtelna różnica. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj mnie bezpodstawnie.DORIAN pisze:dobra wez juz idz stad lepiej jak masz robic z siebie takiego Wielkiego panaAxel Hammond pisze: Ok, dam wam szansę na przedstawienie mi tego układu tanecznego. Jak będzie dobry to MOŻE się ewentualnie zastanowię czy darować wam życie.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 gru 2004, 10:51
Dobra ja go zostawiam w spokojuChlopaczek pisze:Dobra zostawcie tego Hammonda.Czubka tutaj jeszcze nie mielismy.Przyda sie.Bedzie zabawniej.Axel Hammond pisze:Nie robię z siebie wielkiego pana, tylko nim jestem. To taka subtelna różnica. Nie znasz mnie, więc nie oceniaj mnie bezpodstawnie.DORIAN pisze:dobra wez juz idz stad lepiej jak masz robic z siebie takiego Wielkiego pana
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 01 sty 2005, 13:22
Wtajemniczeni_wiedzą
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jesus;p » 01 sty 2005, 19:28
Jesus;p

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 01 sty 2005, 20:55
Nie ładnie Axel niewiedzieliśmy ze lubisz uzywać na swoich podwaładnych .... jak to sie nazywało.... a pejczyNie robię z siebie wielkiego pana, tylko nim jestem.
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 01 sty 2005, 22:39
Paszti
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio