Photoshop - pytania - Strona 5

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 lip 2005, 18:46

Lakier pisze:
Krzysztof T. pisze:
Jak dla mnie jeśli ktoś nie ma jakiegokolwiek pojęcia o grafice to niech lepiej nic nie pisze...
Czlowieku o co ci chodzi? To jakis konkur z sigami czy co? Sig ma sie podobac temu co go zrobil, a nie narcycowi graficznemu, ktory mysli ze pojecie graficzne jest wazniejsze od gustu :roll:
Koels mysli ze jest jakim Bóg wie zaawansowanym grafikiem :| Jak ktos nei ma pojecia o grafice to trzeba mu pomoc :] Zapamietaj to sobie narcyzie ...

POZDRO

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 19 lip 2005, 19:03

RoRo pisze: Koels mysli ze jest jakim Bóg wie zaawansowanym grafikiem Neutral Jak ktos nei ma pojecia o grafice to trzeba mu pomoc :] Zapamietaj to sobie narcyzie ...
Koels tak nie myśli... Przejrzyj sobie ten temat i zobacz ilu osobom pomogłem, jeszcze wiele osób pisze do mnie PW...

pozdro koels

JUŻ NIE BĘDE NIC PISAŁ NA TEN TEMAT BO SZKODA CZASU. BYĆ MOŻE TROCHE PRZESADZIŁEM.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2005, 19:44 przez Krzysztof T., łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 19 lip 2005, 19:03

Popieram Mazurka.Ja siga robiłem dla siebie a nie po to żeby sie podobał Krzysztofowi(pozdro dla ciebie bo znasz sie na tym)ale dla Mnie dla Tomiego fana LFC

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 lip 2005, 19:15

Krzysztof T. pisze:
RoRo pisze: Koels mysli ze jest jakim Bóg wie zaawansowanym grafikiem Neutral Jak ktos nei ma pojecia o grafice to trzeba mu pomoc :] Zapamietaj to sobie narcyzie ...
Koels tak nie myśli... Przejrzyj sobie ten temat i zobacz ilu osobom pomogłem, jeszcze wiele osób pisze do mnie PW...

pozdro koels
I chwala ci za to ze pomagasz, alen ie mow nikomu ze jak sie nie zna to niech sie za to nei bierze. Temat zostak wlasnie dla poczatkujacych grafikow zalozony nie ??

POZDRO

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 lip 2005, 20:57

ej Krzysztof czemu w moim obecnym sigu nie wyszła ramka?? tzn. ten piłkarz nakrywa ją :/ :?

p.s. jakiej czcionki uzywasz do nicka ??

p.s. co robisz ze te sigi mają taki mały rozmiar (nie wymiary tylko ilosc zajmowanego miejsca)

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 20 lip 2005, 0:29

Widze ze tu kazdy zaczal probowac swoich sil i tworzyc sygnaturki wiec i ja sprobowalem, zastrzegam ze to moja pierwsza i mozna miec do niej wiele zastrzezen no i zostala wykonana w windowsowsikm Paincie :wink:
Ostatnio zmieniony 20 lip 2005, 13:40 przez Miko77, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 20 lip 2005, 1:06

Pasztet bo layer z ramką jest po nizej warstwy z Henrym

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 20 lip 2005, 8:48

To kto zrobi mi siga :?: Z juve :) I żeby gdzieś był widoczny moja ksywa -pizmak :)

P.S. Coś a'la Lakiera :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 9:52

Tomi pisze:Pasztet bo layer z ramką jest po nizej warstwy z Henrym
no tak ale jak zrobic ze go nie nakrywał?? i jednoczesnie zeby pilkarz byl w takim samym miejscu :?:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2005, 9:54

Pasztet pisze:
no tak ale jak zrobic ze go nie nakrywał?? i jednoczesnie zeby pilkarz byl w takim samym miejscu :?:
może trzeba ramkę dać na sam wuierzch? Kolejnośc >>albo popzostałe obiekty pood spód :roll:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 9:56

fieldy pisze:
Pasztet pisze:
może trzeba ramkę dać na sam wuierzch? Kolejnośc >>albo popzostałe obiekty pood spód :roll:
no tak ale wtedy to czerwone nakryje mi henrego i herb arsenalu (te kolorowe na wierzchu) i beda czerwone wiec kupa :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 lip 2005, 10:01

Pasztet pisze:
fieldy pisze:
Pasztet pisze:no tak ale jak zrobic ze go nie nakrywał?? i jednoczesnie zeby pilkarz byl w takim samym miejscu :?:
no tak ale wtedy to czerwone nakryje mi henrego i herb arsenalu (te kolorowe na wierzchu) i beda czerwone wiec kupa :?
więc weź tą ramkę, nałóz ją i zmień kolejność - na wierzch - czyli ona wskoczy na samą górę i nic innego jej nie zakryje - a pozostałe elementy powinny siedzieć cicho i sie nie ruszać :wink:

Krzysztof T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 20 lip 2005, 10:05

Pasztet pisze:
fieldy pisze:
Pasztet pisze:no tak ale jak zrobic ze go nie nakrywał?? i jednoczesnie zeby pilkarz byl w takim samym miejscu :?:
utwórz nową warstwę (musi być na górze, zaznacz wszystko, edit->stroke)

Pasztet pisze: p.s. jakiej czcionki uzywasz do nicka ??

p.s. co robisz ze te sigi mają taki mały rozmiar (nie wymiary tylko ilosc zajmowanego miejsca)
1) Jakiejś najzwyklejszej (typu Arial, Verdana), jeśli ma być to mały napis to ustaw w metodzie wygładzania: brak
2) Zmniejszam jakość
Ostatnio zmieniony 20 lip 2005, 10:09 przez Krzysztof T., łącznie zmieniany 1 raz.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 20 lip 2005, 10:07

nową ale przezroczystą??

edit: dobra dzięki już mam 8)

czy to tło musiało wyjść takie różowe??

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lip 2005, 10:35

Pasztet pisze: czy to tło musiało wyjść takie różowe??
Zmien poprostu kolor:> Wlasnie tylko ten kolor tla mi sie nie podoba w twoim sigu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”