Ronaldinho - Strona 5

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 28 sty 2005, 10:15

może i wróći na koniec kariery d Brazyli ale moze dostać leprzą ofertę z Kataru lub Japonii i moze tam zakonczyć karierę :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 lut 2005, 14:48

"Śnię tylko o czerwonej koszulce, od zawsze chciałem być w Barcie, mogę grać tylko w Królewskiej bieli" - Ronaldinho

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 lut 2005, 15:26

troche skopal ronaldinho tego karniaka ale to nie znaczy ze nei jest jednym z najlepszych pilkarzy swiata

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 lut 2005, 16:54

mathiasek12 pisze:troche skopal ronaldinho tego karniaka ale to nie znaczy ze nei jest jednym z najlepszych pilkarzy swiata

o co ci chodzi !!!!!!

bo na temat to ty chyba nie piszesz 8) :twisted: :roll:

Awatar użytkownika
Pininho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pininho » 16 mar 2005, 5:44

Ronaldinho to master nad masterami!!!!!!!Jest poprostu najlepszy!!!!!!!!:D:D:D

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 16 mar 2005, 6:42

Mogę dodać tylko jedno Ronaldinho to za.....ty zawodnik uzdolniony technicznie i fizycznie a ta bramka strzelona Chelsea w Lidze Mistrzów na 2:3 to poprostu śmietanka :P

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 16 mar 2005, 8:16

Ronaldinho to swietny zawodnik, ale jak dla mnie to jest on jednym z najlepszych na swiecie a nie najlepszym, wkurza mnie to ze chlopak robi wszystko dobrze ale do rzutow wolnych niech sie nie pcha, bo ile razy widzialem jak je wykonywal tak wszystkie pascil niemilosiernie, a zastanawia mnie fakt dlaczemu pilkarze Blaugrany pozwalaja mu na to widzac ze mu to nie idzie zupelnie, czemu nie strzela np Xavi??ja wiem ze w Barcelonie nie ma za bardzo kto kopac tych wolnych ale dlaczemu do kazdego wolnego, niewazne skad by on byl, pcha sie Roni, to psuje troszeczke jego ocene po meczu, swietnie gra, respect dla chlopa bo jest przerabany ale wolnych niech nie strzela.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 16 mar 2005, 11:33

niezauważyłeś jak an meczach strzela deco albo marquez nawet gio nieraz strzeli !! chodź ronaldinho tez ładnie to robi chodź ostatnio mu niewychodzą :/

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 16 mar 2005, 12:08

Zauwazylem ale najczesciej robi to Roni i mu nie wychodzi, nawet kilka razy w meczu, moj kumpel zagorzaly kibic Barcy dostaje czerwonej goraczki jak Roni po raz kolejny podchodzi do pilki i wali w trybuny.

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 16 mar 2005, 14:52

W każdym bądź razie masakryczne wykonywanie rzutów wolnych przez Roni'ego nie jest duzym minusem jego umiejetności. A wolne w Barcelonie niech wykonuje np. Deco czy GIO 8)

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 mar 2005, 16:13

piłkarz genialny...a jeszcze wroce do meczu z chelsea..rewanzu..przy stanie 3-0pomyslalem ze taki pilkarz jak Ronaldinho powinien cos ruszyc w grze...i ze nieslusznie dostal nagrode fifa skoro nieumie podniesc zespolu w takiej chwili...ale gdy zobaczylem co zrobił przy swojej drugij bramce szczena do ziemi i ziałem z obrońców chelsea:D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 mar 2005, 17:47

Ogólnie to zgadzam się z przedmówcami. Rzutów wolnych to jednak Ronnie za bardzo wykonywać nie umie. Nadrabia za to dryblingiem, przeglądem pola i techniką. Swoją drogą ciekawe jest to, że w meczach z najlepszymi drużynami potrafi pokazać naprawdę niesamowite rzeczy a w zwykłych meczach z dużo gorszymi przeciwnikami nie zawsze gra tak doskonale.

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 16 mar 2005, 19:19

Chyba wynika to z jego braku mobilizacji na slabszych przeciwnikow, np w meczu z Chelsea u siebie pilkarz Blaugrany nie zachwycil, wiec nawet z tymi dobrymi zespolami czasem sie mu nie udaje, no ale jest to pilkarz ktory jednym zagraniem moze przesadzic losy meczu.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 mar 2005, 19:35

Ronaldinho to pilkarz, który daje nadzieje kibicom. Chodzi mi m.in o mecz z Chelsea kiedy strzelił na 3:2 i Barca była praktycznie w 1/4 finału. No niestety niedopatrzenie sedziego zawarzyło na wszystkim. Chociazby mecz z Milanem. Piękny zwód i 3 pkt. zostały w Barcelonie. Pamietam jak miał przejsc do Juve z PSG :? wtedy było mi to obojetne, a teraz to wszsystko bym oddał zeby grał w Juve. Naprawde jest to jeden z najlepszych piłkarzy świata jak nie najlepszy, a jeszcze dużo czasu przed nim.

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 18 mar 2005, 22:19

ronaldinho - przebrzydle uzdolniony chlopak tylko:

- unika walki szczegolnie tej w powietrzu - niech bieze przyklad z deco - ten ma nie mniej talentu co rooni a walczy za trzech

- czasem abyt dlugo przetrzymuje pilke - przeciez potrafi grac z klepki a czasem az sie prosi zeby tylko nige dostawil a nie zastawial sie i kiwal

- niech rzuty wolne wali xavi, deco lub gio - rooniemu cos chyba ostatnio nie wychodzi kopanie za stojacej

no ale pieknie byl wkurwiony po meczu z chelsea - takiego zlego go jeszcze nie wiedzialem - widac ze bardzo chcial ograc czerwonego romka i jego giermka mourinho, niestety mu nie wyszlo; szkoda

1WP za przekleństwo//Tomusmc

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”