hmm Anglicy raczej sie nie sprawdzają ale Walcotta moge polecić z całego serca
Ty masz takiego obrońce zarąbistego Aleandro Rosi. Za żadne skarby go nie sprzedawaj ! chyba jeden z lepszych prawych obrońców

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lis 2006, 22:15
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 08 lis 2006, 19:28
Loczek pisze:Polecam Ci tak : Kerlon, Jo, Fred, Vagner Love - to z Brazylii. Nie polecam Adu. Amerykanin się nie sprawdził u mnie w Juve, więc i w Romie będzie słaby.
THEMANIEK pisze:y masz takiego obrońce zarąbistego Aleandro Rosi. Za żadne skarby go nie sprzedawaj ! chyba jeden z lepszych prawych obrońców Very Happy!
_Tiesto_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lis 2006, 22:01
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 09 lis 2006, 18:47
nie nie kupuj Falcao ! to jest najlepszy napastnik z w grze lepszy nawet od Wallcata ! naprawde tylko on ja go kupiłem za 20 mln zł_Tiesto_ pisze:Loczek pisze:Polecam Ci tak : Kerlon, Jo, Fred, Vagner Love - to z Brazylii. Nie polecam Adu. Amerykanin się nie sprawdził u mnie w Juve, więc i w Romie będzie słaby.
No mysle nad Jo, Palacio, Nilmarem bądz Sobisem... Ale najprędzej zdecyduje się na Sobisa ;]
THEMANIEK pisze:y masz takiego obrońce zarąbistego Aleandro Rosi. Za żadne skarby go nie sprzedawaj ! chyba jeden z lepszych prawych obrońców Very Happy!
A ja chciałem zakupić Zaccardo, ale Chelsea mi go podebrała oferując mu wyzszy kontrakt, niewiem własnie z Rosim, wszyscy którzy się orientują mówią ze Rosi na obronie i niema mocnych... moze i niepotrzebne beda zakupy... ;]
nie nie kupuj Falcao ! to jest najlepszy napastnik z w grze lepszy nawet od Wallcata ! naprawde tylko on ja go kupiłem za 20 mln zł
W ogóle to dzieki wam za porady...
Pozdrawiam ;]
yazzid1991

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 lis 2006, 15:13
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 lis 2006, 21:24
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lis 2006, 14:56
Loczek pisze:THEMANIEK pisze:http://img93.imageshack.us/img93/3897/pooluve8.jpg
Nie działa mi ten link
THEMANIEK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 lis 2006, 18:11
Jaki Francesco ? W Southampton ?THEMANIEK pisze:Francesco Totti to
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 15 lis 2006, 18:35
Fubu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lis 2006, 19:31
kurde koleśLoczek pisze:Jaki Francesco ? W Southampton ?THEMANIEK pisze:Francesco Totti toW rezerwach gra napastnik z Portugalii - Totti. W 2 lidze jest w miarę, ale w wyższej klasie rozgrywkowej rady nie da
THEMANIEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 15 lis 2006, 21:43
W Juve Bojinov, Trezeguet... Nie kupoj Torresa bo sie u mnie nie sprawdzil w chelsea...Fubu pisze:potrzebuje bardzo bramkostrzelnego napastnika do Chelsea, bo Sheva i Drogba jakos zawodzą, cena nie gra roli
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 16 lis 2006, 1:16
jordan20

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dorian_VeB » 16 lis 2006, 3:00
Dorian_VeB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 16 lis 2006, 14:48
THEMANIEK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio