FMy - Strona 354

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 07 lis 2006, 22:15

We Włoszech świetnie gra Caracciolo. Lupoli jako mój wychowanek w Arsenalu mnie nie przekonuje :( poprostu dla mnie jestz a słabvy. Za to mam młodego Bendtnera,który już powoli wygryza weterana Henrego :D
hmm Anglicy raczej sie nie sprawdzają ale Walcotta moge polecić z całego serca :D najlepszy chyba w grze jest :D

Ty masz takiego obrońce zarąbistego Aleandro Rosi. Za żadne skarby go nie sprzedawaj ! chyba jeden z lepszych prawych obrońców :D!

Awatar użytkownika
_Tiesto_
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Tiesto_ » 08 lis 2006, 19:28

Loczek pisze:Polecam Ci tak : Kerlon, Jo, Fred, Vagner Love - to z Brazylii. Nie polecam Adu. Amerykanin się nie sprawdził u mnie w Juve, więc i w Romie będzie słaby.

No mysle nad Jo, Palacio, Nilmarem bądz Sobisem... Ale najprędzej zdecyduje się na Sobisa ;]
THEMANIEK pisze:y masz takiego obrońce zarąbistego Aleandro Rosi. Za żadne skarby go nie sprzedawaj ! chyba jeden z lepszych prawych obrońców Very Happy!

A ja chciałem zakupić Zaccardo, ale Chelsea mi go podebrała oferując mu wyzszy kontrakt, niewiem własnie z Rosim, wszyscy którzy się orientują mówią ze Rosi na obronie i niema mocnych... moze i niepotrzebne beda zakupy... ;]

W ogóle to dzieki wam za porady...
Pozdrawiam ;]

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 08 lis 2006, 22:01

Zaccardo też dobry ale powiem Ci ze wole Vanden Borre. Miałem Zaccardo w Milanie pograł anwet nieźle 2 sezony i go wywaliłem :D bo kupiłem Daniego Alvesa :) Rosi ma tą zalete ze mozesz gow alnać także jako skrzydłowego :) do tegho moze grać na obu flankach to czego jeszcze chcieć :roll: ? Ja teraz szukam talentów w Brazylii i powiem że kupiłem kilku ciekawych którzy powoli wygryzają weteranów :D a i dokupiłem Manuela Fernandesa wkońcu :D ale przegrywa walke w pierwszym składzie z młodziutkim Denilsonem i Fabregasem :) bo Rosicky raczej pewne miejsce ma w składzie :] ( 35 meczy około 15 bramek ! )

U mnie Adu gra w pierwszym składzie :D obecnie Reyes ma kontuzje to on szaleje na flance :) wycaeniany jest na 15 mln Euro :D i sępów troche jest na niego :D ja go polecam :D

yazzid1991
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 09 lis 2006, 18:47

_Tiesto_ pisze:
Loczek pisze:Polecam Ci tak : Kerlon, Jo, Fred, Vagner Love - to z Brazylii. Nie polecam Adu. Amerykanin się nie sprawdził u mnie w Juve, więc i w Romie będzie słaby.

No mysle nad Jo, Palacio, Nilmarem bądz Sobisem... Ale najprędzej zdecyduje się na Sobisa ;]
THEMANIEK pisze:y masz takiego obrońce zarąbistego Aleandro Rosi. Za żadne skarby go nie sprzedawaj ! chyba jeden z lepszych prawych obrońców Very Happy!

A ja chciałem zakupić Zaccardo, ale Chelsea mi go podebrała oferując mu wyzszy kontrakt, niewiem własnie z Rosim, wszyscy którzy się orientują mówią ze Rosi na obronie i niema mocnych... moze i niepotrzebne beda zakupy... ;]

nie nie kupuj Falcao ! to jest najlepszy napastnik z w grze lepszy nawet od Wallcata ! naprawde tylko on ja go kupiłem za 20 mln zł

W ogóle to dzieki wam za porady...
Pozdrawiam ;]
nie nie kupuj Falcao ! to jest najlepszy napastnik z w grze lepszy nawet od Wallcata ! naprawde tylko on ja go kupiłem za 20 mln zł

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 14 lis 2006, 15:13

no ja musze sie pochwalić :D troche pojechałem Man Utd i Liverpool ^^
macie tutaj screena z jednego meczyku :D

http://img93.imageshack.us/img93/3897/pooluve8.jpg

wymieniłem skrzydła Reyes-Hleb na skrzydła Nani-Messi :D i odrazu skutecznośc skoczyła :twisted:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 lis 2006, 21:20

Nie działa mi ten link :cry:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 lis 2006, 21:24

No dobra ja tez już jestem w świecie FM 2007 ;] Gram Southamptonem bez save, jako że w poprzednim FM`ie prowadziłem ManU i po 2 latach wygrywałem wszystko, więc zawiało nudą. Teraz też już mam sposób na inne drużyny, zrobiłem taktyke i trening ale mam bardzo mały budżet i plage kontuzji. Może jakieś porady co do trafnych tranferów telentów? Dodam jeszcze że giera jest mimo wszystko poniżej moich oczekiwań (gdzie są zdjęcia zawodników?!) Jeśli macie jakieś patche to będe wdzięczny. Do 1 anglielskiej polecam Tottiego lub Idakeza.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lis 2006, 14:56

Loczek pisze:

Nie działa mi ten link :cry:

hmmm mi działa cały czas :)

Idakeza u mnie nie znajduje, Francesco Totti to myśle ,że niezbyt opłacalny interes wydasz na neigo kupe kasy a nic nie zarobisz :) lepiej trzymać swoich doświadczonych zawqodników a kupić jakiegoś małolata dobnrego :)

zobacz sobie Naniego ze Sportingu, Anderson z Porto też dobry i wiele innych talentów z fm 2006 :)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 lis 2006, 18:11

THEMANIEK pisze:Francesco Totti to
Jaki Francesco ? W Southampton ? :rotfl2: W rezerwach gra napastnik z Portugalii - Totti. W 2 lidze jest w miarę, ale w wyższej klasie rozgrywkowej rady nie da

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 15 lis 2006, 18:35

potrzebuje bardzo bramkostrzelnego napastnika do Chelsea, bo Sheva i Drogba jakos zawodzą, cena nie gra roli

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 15 lis 2006, 19:31

Loczek pisze:
THEMANIEK pisze:Francesco Totti to
Jaki Francesco ? W Southampton ? :rotfl2: W rezerwach gra napastnik z Portugalii - Totti. W 2 lidze jest w miarę, ale w wyższej klasie rozgrywkowej rady nie da
kurde koleś :D pisze Totti to mam jednego w bazie która jest ogromna to o co ci biega...? napisał pierwsza liga angielska to myślałem o PREMIERSHIP ! a nie Championship... kminisz :lol: ?

napastników wypisujemy tu już cały czas...przejrzyj 2 karty dalej...
(jak cena nie gra roli to kup Rooneya :twisted: )

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 15 lis 2006, 21:43

Fubu pisze:potrzebuje bardzo bramkostrzelnego napastnika do Chelsea, bo Sheva i Drogba jakos zawodzą, cena nie gra roli
W Juve Bojinov, Trezeguet... Nie kupoj Torresa bo sie u mnie nie sprawdzil w chelsea...

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 16 lis 2006, 1:16

werderem zajalem 3 miejsce w lidze i odpadlem w cw lm-borowski i klose wymiataja

Awatar użytkownika
Dorian_VeB
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dorian_VeB » 16 lis 2006, 3:00

Aktualnie gram w najnowszego FM. Przygodę zacząłem Southamptonem jednak nie szło mi za dobrze więc postanowiłem spróbować Crystal Palace. Tą drużyną wiedzie mi się o wiele lepiej. Narazie rozegrałem 10 meczów w lidze i dwa w pucharze ligi. Bilans ligowy to 5 zwycięstsw
2 remisy i 3 porażki. Mecze rozgrywane na własnym stadionie wychodzą mi bardzo dobrze (4 zwycięstwa i remis) ale na wyjeździe bywa róznie..
W drugiej rundzie pucharu ligi pokonałem Portsmouth na wyjezdzie i awansowałem dalej.
Gram taktyką 4-2-3-1. Obrońcy boczni są rozstawieni szeroko z nastawieniem ofensywnym. Dwóch defensywnych pomocników odpowiedzialnych jest za rozgrywanie piłki a boczni ofensywni pomocnicy są bardzo ważnym elementem drużyny.
W drużynie panuje plaga kontuzji (mam ich najwięcej w lidze :( )
Do drużyny sprowadziłem z wolnego transferu trzech wartościowych zawodników: Guardiole, Tsiartasa i Tomka Kłosa.
Zakupiłem także Pawła Sobolewskiego z Jagielloni Białystok.

Licze w tym seazonie na awans najlepiej bezpośrednio z pierwszego lub drugiego miejsca..

Polecam wypróbować utalentowanego pomocnika z Crystal Palace.
"Soares" jest obecnie jednym z najlepszych zawodników 1 ligi angielskiej.

Godny zakupu jest też młody defensywny pomocnik "Butterfield" dysponujący atomowym uderzeniem oraz dobrymi podaniami i przeglądem pola.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 16 lis 2006, 14:48

mając odrazu kupe hajsu możesz sobie do Chelsea kupić Adriano bądź własnie Klose :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”