Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lut 2008, 15:55
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 lut 2008, 16:53
Chlopaczek spokojnieChlopaczek pisze:Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Pomozemy Arsenalowi skupic sie glownie na walce o mistrzostwo Anglii ktorego szczerze im zycze
Nebula RN pisze:Ach już się nie mogę doczekac tych spotkań z młodzieżą Wengera
Nebula RN pisze:będzie mi brakowac Arsenalu w dalszej rundzie LM
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lut 2008, 17:17
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 lut 2008, 17:46
Hanni

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lut 2008, 18:00
Hej, spokojnie, "lekko" się zagalopowałeś.Hanni pisze:W tym roku nie możemy co prawda powtórzyc tego sukcesu ale jak najbardziej możemy wygrać CL i ligę. Szczególnie z taką formą.
O, tu się zgadzam. Dlatego żałuję, że nie trafiliśmy na jakąś naprawdę dobrą turniejową ekipę.Chlopaczek pisze: Po drugie paradokslanie moim zdaniem odpadniecie Milanu na tak wczesnym etapie moze wyjsc nawet klubowi na dobre.
Wybacz, ale US Milanese nieprędko awansuje do Serie A, nie mówiąc o awansie do LM. Innego klubu z Mediolanu poza nami, który byłby w stanie awansować kiedykolwiek do finału LM nie widzęChlopaczek pisze:Ale to zaden problem bo jestem pewny ze kiedys sie ich doczekamy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 05 lut 2008, 18:01
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 05 lut 2008, 18:01
Jak to nie będzie żadnych zmian?! Odejdzie Maldini, Cafu, Sergio, może Favalii, więc ubędzie nam piłkarzy z kadry, a to już chyba jakaś zmiana, co?Hanni pisze:Jeśli wygracie w tym sezonie ligę mistrzów, podejrzewam że zmian u Was nie będzie żadnych.
Ewa_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 05 lut 2008, 18:08
Po raz kolejny się Ciebie pytam: JAKIE DZIECIAKI?Wilmore pisze:czy dzieciaki Wengera
Wilmore pisze:bo na razie ich starcia w tym sezonie pokazują, że mocni rywale niezbyt im leżą.
Jakie ono wielkieNebula RN pisze:co było w zeszłym sezonie w wielkim Man U
Nebula RN pisze: Tą z Arsenalu, chyba nie użyłem nieodpowiedniego określenia, zwłaszcza w kontekście meczu ze "staruszkami" z Mediolanu
No tak, sorki tutaj się zagalopowałem. Ale teraz pytanie... chcecie jeszcze Carletto?Ewa_ pisze:Jak to nie będzie żadnych zmian?! Odejdzie Maldini, Cafu, Sergio, może Favalii, więc ubędzie nam piłkarzy z kadry, a to już chyba jakaś zmiana, co?
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 lut 2008, 18:12
Ewa chcesz go?Pociagaja Cie tak dojrzali faceci?Hanni pisze:No tak, sorki tutaj się zagalopowałem. Ale teraz pytanie... chcecie jeszcze Carletto?Ewa_ pisze:Jak to nie będzie żadnych zmian?! Odejdzie Maldini, Cafu, Sergio, może Favalii, więc ubędzie nam piłkarzy z kadry, a to już chyba jakaś zmiana, co?
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 05 lut 2008, 18:19
yyyyyyNo tak, sorki tutaj się zagalopowałem. Ale teraz pytanie... chcecie jeszcze Carletto?
Stereotyp.teraz większość bedzie mówiła tak na drużyne z Londynu. tak jak to że w Milanie grają tylko stare zgredy a średnia wieku to jakieś 35 latPo raz kolejny się Ciebie pytam: JAKIE DZIECIAKI?
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ewa_ » 05 lut 2008, 18:39
Myślę, że znasz odpowiedź na to pytanieChlopaczek pisze:Ewa chcesz go?Pociagaja Cie tak dojrzali faceci?
Ewa_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 lut 2008, 18:41
Jak powiedział gilardino11 - stereotyp. Wenger tylko w Carling Cup gra dzieciakami, czy też rezerwami, czy jeszcze inaczej: młodzieżą. Tam grają głównie piłkarze w wieku 17-20 lat. Średnia podstawowych "11" w CC wynosi przewaznie 20 lat [a to ze względu na obecność 2, 3 graczy typu Gilbero, Gallas, którzy podnoszą średnią]. Jesli chodzi o pozostałe 3 fronty [liga, liga mistrzów i FA Cup] Wenger gra pierwszym składem, a tutaj już młodzieży nie ma, nie wspominając o dzieciakach. Jest kilku młodych graczy - mozna oczywiście ich umownie nazwać dzieciakami. Zwłaszcza jak zagrają przeciwko doświadczonej drużynie Milanu. Jednak są to Clichy, Fabregas, oraz Adebayor - reszta już taka młoda nie jest. Pisze o podstawowej "11". Bo rezerwowi rzeczywiście w większosci są bardzo młodzi [z małymi wyjątkami jak Jens, czy Gilbero Silva]Wilmore pisze:ciekaw jestem, czy dzieciaki Wengera są w stanie awansować do ćwierćfinału w starciu z naprawdę mocną ekipą, bo na razie ich starcia w tym sezonie pokazują, że mocni rywale niezbyt im leżą.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 lut 2008, 18:55
Wiem, wiem, to była napinka, tak akurat na poziom argumentów hanniegofieldy pisze: Jak powiedział gilardino11 - stereotyp.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 05 lut 2008, 19:30
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 06 lut 2008, 16:43
myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio