Spoko - oni zostali dziś modami i byli na forum dziś na 100% i nie masz się o co martwić - ty na razie modem nie zostaniesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 20 lis 2005, 17:41
Mazurek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rymownik » 23 lis 2005, 20:26
rymownik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coco18 » 11 gru 2005, 15:46
genius pisze:Chyba się nudzicie. Nie dziwię się, że 41 osób ocenia waszą pracę, jako tragiczną.
Coco18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 gru 2005, 15:53
Mam. Niestety nie działają publiczne powody bana, więc nie ma sposobu, by poinformować. Dopiero niedawno to zauważyłem, bo wysyłałbym na meila. W publicznych powodach bana wpisane było: "niski poziom wypowiedzi". Rozwinięcie brzmiałoby: "200 filmów i 300cytatów po dwie linijki".Coco18 pisze: jedna uwaga do modów jesli juz dajecie bany to miejcie chociaz troche odwagi i uzasadnijcie za co nie wiem zróbcie jakis temat o banach kto kiedy i za co i bedzie git ja apeluje do Jarzyny bo to najprawdopodobniej od niego dostałem bana odpowiedz mi za co !!
No to właściwego sobie zioma dobrałeś do krytykowaniaCoco18 pisze:genius napisał:
Chyba się nudzicie. Nie dziwię się, że 41 osób ocenia waszą pracę, jako tragiczną.
trudno inaczej ich ocenic
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 gru 2005, 16:31
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 gru 2005, 17:49
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 gru 2005, 17:55
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 gru 2005, 17:55
Ale można dać też za całokształt.kama_reda pisze:Po to są ostrzeżenia, aby on je najpierw dostał i dopiero potem ewentualnie bana.
Się poprawiło.kama_reda pisze:ma go początkowo do 26 grudnia, a następnie do 4 stycznia,
Rozumiem, ze to z przekąsem, ale nie róbmy armagedonu z cofniecia ostrzezenia. Agnieszka na pewno dokładnie przeanalizowała sytuację i pewnie podjęła słuszną decyzję, więc musimy się wszyscy pogodzić z tym.'Piotrek' pisze:Teraz odblokujcie mu jeszcze drugie konto i wszystko wróci do normy.
Niggaz pisze:...
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 gru 2005, 17:56
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 gru 2005, 17:57
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 gru 2005, 18:04
O, dobrze, że się obudziłeś, prawie nikt tego nie poruszył.Ibrahimović pisze:W zwiazku z kontrowersyjnym odbanowaniem zazy moze jakiś Mod lub Admin wyjasni
Z Tobą tak przyjemnie się gada w tematach organizacyjnych. Wspomnienia mnie naszły... ehh, ale do poprzedniej formy chyba nie wróciszIbrahimović w temacie właściwym pisze:Tylko dziwne ,ze Aga napisala mi ,ze on i tak bana dostanie Exclamation wiec ciekawe co sie stalo ,ze jednak bana nie ma Rolling Eyes
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 11 gru 2005, 18:33
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 gru 2005, 18:58
Temat bana dla Zazy jest zamknięty. piwus wszystko wyjaśnił. Jeżeli ktokolwiek może zabierać głos w tej sprawie to tylko Agnieszka.
EOT
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 11 gru 2005, 19:07
Chcesz sie przekonać??Jeszcze mam takie pytanko, jesli dostane teraz bana za ot, to czy bedzie to sprawiedliwe Smile
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 gru 2005, 20:06
Ok, wszystko rozumie, to wyjaśnia za co ban. Jednak to co Niggaz napisał powinno zostać wprowadzone do regulaminu, bo narazie tego nie ma. Więc może ban dla coco jest zasłużony, ale nie zgodny z regulaminem www.pilka.pl.Niggaz pisze:Podpis jest ostrzeżeniem i wraz z nadaniem takiego wyróżnienia user zobowiązany jest poczynić wszelkie możliwie kroki w celu poprawy własnej postawy. Podpisy nie są przydzielane dlatego, że komuś się nudzi. Podpis ma być ostatnim krokiem przed banem. Jeżeli user dostaje rangę i nie zmienia swojego postępowania to nie widzę powodów, aby bawić się w klepanie po tyłku (WP) tylko wypad z placu zabaw
kama_reda
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio