Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 cze 2009, 23:27
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 30 cze 2009, 23:28
boskigonzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 30 cze 2009, 23:55
Rynek jest rzeczywiście dosyć wąski i MU zreflektował się w sprawie Teveza kiedy jak się okazało było już dawno po herbacie. Spory błąd Fergusona, ale i radość dla reszty ekip PL.Morrow pisze: Na Valencie polowaliśmy dość długo, odkąd Portugalczyk odszedł od razu skupiliśmy naszą uwagę na Ekwadorczyku tak jakby to on był priorytetem w tym oknie więc ciężko mi sobie wyobrazić żebyśmy teraz zaczęli polować na jakieś mocniejsze nazwisko jeśli chodzi o skrzydła.
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 cze 2009, 23:59
Szczerze, to nawet miałem napisać coś na jego temat ostatnio bo koleś też zrobił na mnie dobre wrażenie i aż dziwne, że liczące się kluby się nim nie interesują bo to IMO ciekawa opcja. Mówi się, że ma trafić do Lyonu wtedy jeśli Benzema odejdzie.Logan pisze:Ja jestem ciekawy czemu tak mało dobrych drużyn interesuje się Lisandro. Na mnie akurat zrobił świetne wrażenie jeśli chodzi o grę w LM i dziwne że spekulowało się jedynie o jego przejściu do OL i to za 15 mln (sic!)
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lip 2009, 0:58
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 lip 2009, 2:16
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 01 lip 2009, 2:39
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 lip 2009, 8:13
Nie przypominam sobie, aby ktokolwiek z nich mówił, że United to jego klub. Wprost przeciwnie - RvN nawet nie ukrywał, że nigdy United nie kibicował.taaaa , tak samo bylo z R10 , tak samo z Robbenem itd itp.....
Dziwaczne podejście. Ja szerokim łukiem omijam teksty, gdzie zawodnik nie jest cytowany. Jesli jednak takowe cytaty się pojawiają, to może być coś na rzeczy.Ja już nie wierzę w żadne wywiady, artykuły i inne wyznania gwiazd za pośrednictwem mediów.
Zawsze mówił, że nie jest się pewnym przyszłości. Mówił, że na OT czuje się świetnie i jak już kiedyś pisałem - pewnie mówił szczerze. Real to jednak zawsze był jego punkt docelowy, jak pewnie dla większości jego rodaków.Tak samo Cris mówił, że w Manchesterze jest jego dom, Diabły to jego rodzina, chce tu grać jeszcze wiele sezonów i co? Lipa
Taaaa i co jeszcze? Dryblując ma może przybijać piątkę kibicom? Ronaldo tak nie potrafił...to ja bym sobie życzył, żeby pokazywał coś więcej: zakładał sita ruletą, wkręcał zewnętrzną częścią stopy/piętą, bombardował z 30. metra i podawał idealnie do nogi przez całe boisko.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 lip 2009, 9:29
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 01 lip 2009, 10:32
Roo na skrzydłojanop pisze:pytanie tylko jak go ustawić na boisku razem z Rooneyem i Berbatovem...
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 01 lip 2009, 10:38
A ja przypominam jaka byla akcja z R10, gdzie to nagle po tygodniu skierowal swoja milosc zupelnie gdzie indziej. A Ruud to zupelnie inna historiaNie przypominam sobie, aby ktokolwiek z nich mówił, że United to jego klub. Wprost przeciwnie - RvN nawet nie ukrywał, że nigdy United nie kibicował.
Fakt , tylko ze na takie zabawy my poprostu nie mamy czasu :-/Jesli ktoś wierzy w to, że Valencia z miejsca stanie się ważnym ogniwem United, to faktycznie musiał Valenci wiele razy nie widzieć. Ja liczę na to, że będzie z nim jak z Carrickiem - powolutku, z roku na rok umacniał swoją pozycję.
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Elfin » 01 lip 2009, 14:03
Elfin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 lip 2009, 14:25
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 lip 2009, 14:28
Wtedy byliśmy w dużo gorszej pozycji - mało kto dawał nam szanse na przegonienie Chelsea.Sorry, ale Carrick na takie powolne budowanie pozycji miał czas, bo United było wtedy całkiem sprawnie funkcjonująca machiną.
Ronaldo owszem, Tevez niewiele.Teraz odeszli Tevez i Ronaldo, którzy w znacznym stopniu stanowili o ofensywie MU
To nie jest topowy piłkarz, więc trudno od niego oczekiwać natychmiastowego progresu.więc to chyba zrozumiałe, że oczekuję od Valencii, że jak najszybciej wskoczy na jak najwyższy poziom - bo jakoś sobie nie wyobrażam ataków bez efektywnego prawego skrzydła.
Becks to był fantastyczny piłkarz i po dzień dzisiejszy żałuję, że nie gra dalej w United. Nie zmienia to jednak faktu, że nigdy nie był tak ważnym piłkarzem dla United jak Ronaldo. W ostatnim sezonie dosyć często siadał nawet na ławce, bo świetnie z prawej strony radził sobie Ole.Ktoś tam wczesniej napisał, że Ronaldo jest nie do zastąpienia. Co za bzdura - a jak było z Beckhamem? Też wszyscy płakali, że to koniec MU i co? Na jego pozycji pojawił się Cris - uważacie, że źle go zastąpił? Swoją drogą, chciałbym jeszcze Becksa zobaczyć w koszulce Czerwonych Diabłów - jakiś pożegnalny mecz, czy coś...
Stare info maszZ najnowszych plotek... No to chyba już po Benzemie, "Marca" donosi, że przeszedł do Realu:/ Jakoś tak z całego serca życzę Realowi wszystkiego najgorszego:P Zero trofeów, plaga kontuzji, jakieś 5. miejsce w lidze...
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 01 lip 2009, 14:29
Killerbean
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio