Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 maja 2010, 10:46
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 12 maja 2010, 11:11
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 12 maja 2010, 11:57
MENDEZ pisze:Co !? Było w 100% czyste wejscie ! Nie wiem skad to masz, na C+ byli zgodni - czyste wejscie.Aker pisze:także faul na karnego Bosackiego na Sobiechu
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 maja 2010, 12:43
I karny na Małeckim w Poznaniu. [Edit] We Wronkach.MENDEZ pisze:!!! Co do błędów arbitra i szczęścia... nie uznano gola Wisle, ale suma szczescia i tak wychodzi na "0" błędy Przyrowskiego czy Mrowca to tylko epici
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 12 maja 2010, 12:51
A reszcie pozostałoby tradycyjnie trzymać kciuki, by ktoś upokorzył tę Wisłę za granicą, bo w Polsce się nie da.
Zresztą czy to nie jest wstyd, że tacy śmieszni zawodnicy jak Jop nakrywają czapką Lewandowskiego
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: CHarlie » 12 maja 2010, 13:37
Dziwisz się ? Wisła przez cały sezon musiała grać na kurnikach, podczas gdy w tamtym sezonie frekwencja na każdym meczu przekraczała 10 tyś. Lech jedną rundę grał we Wronkach, a na Legii wiadomo jaka jest sytuacja. W dodatku uznane firmy z dużych miast, jak Górnik Zabrze, Pogoń Szczecin i Widzew grają na zapleczu Ekstraklasy, a zamiast nich występuje Odra, czy Piast, gdzie frekwencja rzaadko przekracza 3 tyś. No, ale od następnego sezonu frekwencja pójdzie w górę - do ligi wraca Widzew i najprawdopodobniej Górnik, Wisła wraca na R22, stadion Lecha też chyba będzie gotowy na jesień..Poziom frekwencji na trybunach w obecnym kończącym się już sezonie rozgrywkowym w ekstraklasie nie powalił na kolana.
CHarlie
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 12 maja 2010, 14:01
Wypraszam sobieCHarlie pisze:Wisła przez cały sezon musiała grać na kurnikach
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 12 maja 2010, 15:07
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 maja 2010, 16:00
Załamałem się jak to zobaczyłem.lisek_chz pisze:Cóż, z całą satysfakcją dzisiaj czytam te posty piwusia przepełnione ironią. Tak jak byłeś pewny tego mistrzostwa tak teraz to się zemściło na szczęście.
A reszcie pozostałoby tradycyjnie trzymać kciuki, by ktoś upokorzył tę Wisłę za granicą, bo w Polsce się nie da.
Edyta:
Jeszcze to mi się bardzo podoba:
Zresztą czy to nie jest wstyd, że tacy śmieszni zawodnicy jak Jop nakrywają czapką Lewandowskiego
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 12 maja 2010, 17:02
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Soks » 12 maja 2010, 23:09
Soks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 maja 2010, 23:38
To na pewno. A gdyby w przedostatniej kolejce zabrano im zwycięstwo, a dano je niesprawiedliwie Wiśle, to w internecie rozpętaliby piekiełko, skoro już po meczu Wisły z Legią byli pokrzywdzeni tradycyjną korupcją GTSu czy układem Legii z Wisłą przeciwko Lechowi. Bo tutaj mówimy o dwóch równocześnie rozgrywanych meczach na finiszu ligi, w których padły nieprawdziwe wyniki. Nie wiem co można z tym kiedykolwiek porównać i dlaczego wciąż poznaniacy chcą się licytować na sumy szczęścia, jak to zostało tutaj eufemistycznie nazwane. Tutaj nie ma remisu, nic nie wyszło na zero.Jarzinho pisze:Gdyby Lech przegrał mistrzostwo jednym punkcikiem to jestem zdania, ze kibice Kolejorza przypomnieliby mecze gdzie stracili punkty przez błędne decyzje sędziego.
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 13 maja 2010, 0:02
ja uważam, że Legia wypadniePiotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 maja 2010, 0:04
Nie wszystko było w porządku, nigdy wszystko nie jest w porządku, ale nie wydaje mi się, żeby mówić, że przez błędy w jednym spotkaniu przegrywa się mistrzostwo. Wielokrotnie miałem pretensję do obsady sędziowskiej min. w spotkaniu z Bełchatowem gdzie Lech stracił punkty. Szulc i inni mnie irytują i tyle, ale Wiślacy nie mogą/ nie powinni mówić, że przegrali ligę(jeśli się tak stanie) w jednym spotkaniu i to przez sędziego.piwus pisze:To na pewno. A gdyby w przedostatniej kolejce zabrano im zwycięstwo, a dano je niesprawiedliwie Wiśle, to w internecie rozpętaliby piekiełko, skoro już po meczu Wisły z Legią byli pokrzywdzeni tradycyjną korupcją GTSu czy układem Legii z Wisłą przeciwko Lechowi. Bo tutaj mówimy o dwóch równocześnie rozgrywanych meczach na finiszu ligi, w których padły nieprawdziwe wyniki. Nie wiem co można z tym kiedykolwiek porównać i dlaczego wciąż poznaniacy chcą się licytować na sumy szczęścia, jak to zostało tutaj eufemistycznie nazwane. Tutaj nie ma remisu, nic nie wyszło na zero.
Cieszyć wam się nikt nie zabrania, mistrzostwo Polski (czy majsterowstwo Polski) to mistrzostwo, więc po co udowadnianie na siłę, że kompletnie wszystko było w porządku?
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 maja 2010, 0:08
He he, Mariusz Jop prawdopodobnie nie będzie miał przedłużonego kontraktu, więc w Poznaniu byłby mile widzianypiwus pisze:To na pewno. A gdyby w przedostatniej kolejce zabrano im zwycięstwo, a dano je niesprawiedliwie Wiśle, to w internecie rozpętaliby piekiełko, skoro już po meczu Wisły z Legią byli pokrzywdzeni tradycyjną korupcją GTSu czy układem Legii z Wisłą przeciwko Lechowi. Bo tutaj mówimy o dwóch równocześnie rozgrywanych meczach na finiszu ligi, w których padły nieprawdziwe wyniki. Nie wiem co można z tym kiedykolwiek porównać i dlaczego wciąż poznaniacy chcą się licytować na sumy szczęścia, jak to zostało tutaj eufemistycznie nazwane. Tutaj nie ma remisu, nic nie wyszło na zero.Jarzinho pisze:Gdyby Lech przegrał mistrzostwo jednym punkcikiem to jestem zdania, ze kibice Kolejorza przypomnieliby mecze gdzie stracili punkty przez błędne decyzje sędziego.
Cieszyć wam się nikt nie zabrania, mistrzostwo Polski (czy majsterowstwo Polski) to mistrzostwo, więc po co udowadnianie na siłę, że kompletnie wszystko było w porządku?
. Może jakiś transfer
?
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio