FMy - Strona 326

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 17 kwie 2006, 19:10

eee... nie kapuje :P i co to jest te imageshack? 8), loczek wytlumacz z takimi szcegolami jak wczesniej :wink:

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 19:30

stomil olsztyn forever pisze:i co to jest te imageshack?
http://imageshack.us :>

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 kwie 2006, 19:34

stomil olsztyn forever pisze:eee... nie kapuje :P i co to jest te imageshack? 8), loczek wytlumacz z takimi szcegolami jak wczesniej :wink:
To taka strona
http://www.imageshack.us/
wchodzisz na nią, klikasz 'przeglądaj', znajdujesz swój screen na kompie i go wybierasz, następnie klikasz 'host it', czekasz chwilę, i czekasz, kopiujesz link z 'Direct link to image' który masz na dole strony, wklejasz do swojej wiadomości (tu gdzie piszesz), zaznaczasz go i klikasz ten przycisk nad Twoją wiadomością 'Img', wysyłasz wiadomość i cieszysz się widokiem swojego screena na forum :D

PS1 Ja się nauczyłem więc Tobie też się uda :wink:
PS2 Sory że nie jestem Loczek, ale może Cie to zadowoli :rydzyk:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 19:56

stomil olsztyn forever pisze:eee... nie kapuje :P i co to jest te imageshack? 8), loczek wytlumacz z takimi szcegolami jak wczesniej :wink:
Możesz zrobic rzecz banalnie prostą. Wchodzisz na forum, znajdujesz ten temat, później klikasz ,, odpowiedz " ( na dole ) i widzisz okienko ,, napisz odpowiedź". Następnie piszesz coś ( bla bla bla - taki przykład, nie pisz dosłownie ) a pod okienkiem masz taką opcję jak ,, dodaj załącznik " .
No i jak już znalazłeś tę opcję, klikasz na szary guziczek ,, przeglądaj " i otworzy Ci się okienko w którym musisz, ale to musisz znaleźć ten screen ( który uprzedni stworzyłeś w paincie ) w swoim komputerze ( w swoim, znaczy się na tym, na którym owy plik istnieje. Jak plik nie istnieje - patrz powyższe posty ). Jak już znalazłeś ten jakże fenomenalny plik klikasz na niego i dajesz ,, otwórz ". I teraz powinno to wyglądać mniej więcej tak:
1. - tekst ( treść posta który napiszesz, napisałes, bądź będziesz pisał )
2 . Nazwa pliku - i w okienku obok ( tym białym okienku ) winien znajdować się odnośnik do Twojego pliku ( nie będzie to zdjęcie, a jedynie zbieranina literek ). Poniżej masz przycisk ,, wyslij załącznik " klikasz ten guziczek. Kiedy już wszystko zrobisz tak jak napisałem należy kliknąć guziczek ,, wyślij " ( prawie na samym dole, obok guziczka ,, podgląd" ).
I voilla, zrobiłeś wrzut na forum. Teraz wszyscy widzimy Twoje dokonanie.
Pozdrawiam.

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 17 kwie 2006, 19:59

Hehe, wkleił screeny już przed Twoim postem (;

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 17 kwie 2006, 20:27

stomil olsztyn forever pisze: dziala? 8)
skomentujcie moje wyniki :wink:
Działa działa, jestem pełen podziwu dla Ciebie, Twojego opanowania w stylu gry. Całkiem niezłe wyniki. Oby tak dalej. Jak będziesz miał jakieś imponujące wyniki jeszcze, czekamy na screeny. Teraz już wiesz co się i jak robi :lol:

Krawcu pisze:Hehe, wkleił screeny już przed Twoim postem (;
Widać w tym samym momencie pisaliśmy posta . A tak na marginesie, co to wniosło do tematu ? Nic, Więc nie nabijaj durnymi wypowiedziami.

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 18 kwie 2006, 0:38

nawet nawet chociaz ja wole opierac sklad na mlodych pilkarzach, ale ci sa niezli :D szczegolnie ten polak mlody 8)
Ej bys mogl przeslac screena twoich treningow? bo od dwoch sezonow gram i nic mi sie nie polepszaja na poczatku troche sie polepszali ale teraz nic np.
http://img108.imageshack.us/my.php?image=avine1dy.jpg
http://img228.imageshack.us/my.php?image=avine27tg.jpg
taki talent szkoda zeby sie zmarnowal, a mam jeszcze kilka :P
radeq zrob screeny swoich treningow jak mozesz bo widze ze ci sie niezle polepszaja i masz niezle wyniki 8)

Krawcu
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 18 kwie 2006, 8:13

radeq pisze:Oceńcie niektórych moich piłkarzy
Twoi gracze są bardzo dobrzy. Jedynym ich minusem są atrybuty fizyczne, które są słabsze od czysto piłkarskich i psychicznych.
Loczek pisze:A tak na marginesie, co to wniosło do tematu ? Nic, Więc nie nabijaj durnymi wypowiedziami.
Nigdy nie nabijałem i nie nabijam, gdyż nie cieszy mnie duża ilość postów. A tamten post, jeśli się komuś nie spodobał, można wyrzucić. :>

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 18 kwie 2006, 10:47

Widze tu niezłe sukcesy. Ale zauważcie jedno. Na początku gry ciężko zdobyć Lige Mistrzów. Kupić wielu dobrych zawodników. Dopiero po kilku sezonach gry ma się na tyle kasy ,żeby zmienić cały skład. I to mi się podoba w tym menadżerku. Że to nie jest gra na 1 czy 2 sezony tylko na kilka. Niestety do 2030 sezonu nie doszedłem ale w FM 05 doszedłem do 2010. Fajnie tak później patrzeć na te swoje sukcesy i cieszyć się uznaniem. Lecz później zaczyna to się troche nudzić.

stomil olsztyn forever
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stomil olsztyn forever » 18 kwie 2006, 11:00

radeq ty takie treningi stosujesz? ja myslalem ze najlepiej na kazda pozycje inny dla napastnika odzielny niz dla obroncy, a ty tak wszystko razem? :P polepszaja im sie statystyki? :wink: bo spodziewalem sie innego treningu :D

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 18 kwie 2006, 11:03

stomil olsztyn forever pisze:polepszaja im sie statystyki? Wink

Nawet bardzo :) zatrudnilem duzo trenerow, kazdemu ustawilem inny rodzaj treningu i nenarzekam :)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 18 kwie 2006, 11:10

stomil olsztyn forever pisze:radeq ty takie treningi stosujesz? ja myslalem ze najlepiej na kazda pozycje inny dla napastnika odzielny niz dla obroncy, a ty tak wszystko razem? :P polepszaja im sie statystyki? :wink: bo spodziewalem sie innego treningu :D

jak tak zrobisz, to Ci powiedzą, że zawodnik indywidualnie się dobrze rozwija, natomiast zespołowo nie potrafi grać - nie będzie zgrany z innymi. Więc to kiepska opcja, chyba, że jako etap przygotowań do sezonu - można poeksperymentować .

Ja mam pytanie - dlaczego ten temat nie wyświetla się na głównej stronie gdy ktoś napisze nowego posta ? skoro inne się wyświetlają, ten też powinien .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”