Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 06 cze 2007, 23:07
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 cze 2007, 22:21

Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 cze 2007, 23:49
Zgadza się, generalnie umowy zawierane przez Wisłę są śmiechu warte. Kasperczak do dziś pęka ze śmiechu na samą myśl o tym jego 860 tys. euro poszło na odprawy dla Liczki, Okuki, Petrescu, pensje Dawidowskiego, Cantoro itp. Uche ma napad śmiechu ilekroć pomyśli o swojej przygodzie z Ajaxem, która zanim zdążyła się zacząć, skończyła się na półrocznym zesłaniu w rezerwach i by grać musiał "psieprasiać" wszystkich.Jarzinho pisze: Wracajac do Dolhy Wisła wysyła jakias skarge czy co tam do Fifa. Ogolnei kupa śmiechu. Zobaczymy co z tego wyniknie, a moze być ciekawie dyrektor sportowy, prawnik(Bednarz) twierdzi, ze Rumun ma wazny kontrakt. Oczywiscie Heler(prezes) takze, oby nie wyszło, ze kupili wykształcenie. Mi to lotto, ale zawsze bedzie z czego się śmiać.
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 cze 2007, 10:48
piwus pisze: zatem równie dobrze FIFA każe zapłacić odszkodowanie i złoty interes Lecha trochę zblednie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 09 cze 2007, 11:13
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 cze 2007, 11:17
Będzie musiał zapłacić Dolha, ale niewykluczone, że zapłaci Lech, bo Rumuna na przykład nie będzie na to stać. A jeśli kara nie zostanie zapłacona to będzie trzeba rozwiązać kontrakt z Lechem, lub piłkarz zostanie zawieszony.Jarzinho pisze:Lech bedzie musiał zapłacic odszkodowanie.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 09 cze 2007, 11:29
Sasin obniżył swoj loty po tym jak nie został sprzedany, bo nikogo nie było w klubie kiedy przed zamknieciem okienka przyszła oferta równa klauzuli. Jesli dobrze pamietam, a ja pamietam jak grał wczesniej i w Koronie i w Lechu,lisek_chz pisze:A pisałeś jeszcze o Sasinie. Co to to nie Przez niego Korona odpadła z Pucharu Ekstraklasy, w dodatku nie strzelił karnego w meczu ligowym. Tylko tym się wyróżnił, chociaż w poprzednim sezonie nie grał tak źle, to ten nie może zaliczyć do udanych. A po za tym nie jest on nam potrzebny, już lepiej sięgnąć do szkółki
lisek_chz pisze:Może w Lechu by się odnalazł, zresztą sprzedaż go z tego klubu 2 lata temu (?) nie było dobrym posunięciem ,zresztą to samo tyczy się Michniewicza, który po kliku porażkach został wywalony.
Będzie musiał zapłacić Dolha, ale niewykluczone, że zapłaci Lech, bo Rumuna na przykład nie będzie na to stać. A jeśli kara nie zostanie zapłacona to będzie trzeba rozwiązać kontrakt z Lechem, lub piłkarz zostanie zawieszony.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wolfi » 11 cze 2007, 18:24
Wolfi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 11 cze 2007, 18:42
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 11 cze 2007, 18:47
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 22 cze 2007, 18:37

Nigdy wczesniej nie zwracałem wiekszej uwagi na tego zawodnika, wiec trudno oceniac mi jego pozytecnzosc w przyszłosci. Oby nie był drugim Drzymontem, ktory wiele nie mial do zaoferwoania, a przeciez był także dobrze "znany" Smudzie.Zgodnie z przewidywaniami obrońca Odry Wodzisław, Marcin Dymkowski będzie bronił barw Lecha Poznań. W czwartek oba klubu doszły do porozumienia, a dzień później zawodnik pomyślnie przeszedł testy medyczne i podpisał kontrakt z Kolejorzem.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 22 cze 2007, 18:49
A ja się pytam kto to jest ? Nazwisko może kojarzę, ale nie przykul mojej uwagi jakimiś szczególnymi występami. Mam nadzieję, że Lech wie co robi sprowadzając tego zawodnika na Bułgarską. Sprawdziłem sobie jego statystyki w lidze, to w 74 meczach ustrzelił 2 gole, ale trzeba zauważyć, że jest on obrońcąZgodnie z przewidywaniami obrońca Odry Wodzisław, Marcin Dymkowski będzie bronił barw Lecha Poznań.
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 cze 2007, 20:49

Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 25 cze 2007, 21:30
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 cze 2007, 19:48

Kod: Zaznacz cały
Dziś kontrakt z Lechem Poznań podpisał Dawid Florian.
25-letni napastnik w poprzednim sezonie występował w Sandecji Nowy Sącz, dla której w lidze zdobył 8 bramek. Z dniem 30 czerwca zawodnikowi kończy się kontrakt z poprzednim klubem, zatem do Lecha trafił na zasadzie wolnego transferu.Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio