"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 33

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 paź 2006, 22:25

Kuwa 4-3 na minuty przed koncem !!! :evil:

O matko nie wytrzymam !!

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 paź 2006, 22:27

A teraz szybciutko do szpitala po stan przedzawałowy przeszedłem. Dlaczego oni zaczęli statystować ? :?

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 paź 2006, 22:30

Dratinho pisze:4:2 Shocked Gila... Cios za cios.
Załuje że nie oglądałem tego spotkania od początku... Sad Mecz kosmiczny i jakie emocje Razz

Ja tak samo :evil: Ogladalem od 70' :evil: Ale 2 Bramki Milanu widzialem 8)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 28 paź 2006, 22:32

Zico_FCI pisze:A teraz szybciutko do szpitala po stan przedzawałowy przeszedłem. Dlaczego oni zaczęli statystować ? :?
No wina Matrixa - mam nadzieje ze w koncu dla pojebow co dostają czerwone za glupotę zaczną dawac jakies kary zeby sie opamietali ...
Vieira , Zlatan , Grosso - teraz Matrix ...

A swoją drogą kto widzial bramke Drago i jak trzepnal Manciniego i jak on siadl pozniej zmieszany na ławke ...
O co tam chodziło ?

2WP //maestro

Heheh - ja na swoich tak powiedzialem ale luzzz

dzis nikt mi nie popsuje nastroju po sprowadzeni na ziemie odwiecznym rywali !
Nawet nadgorwliwy Admin :)

Tak wiec pozdro i tak :P
Ostatnio zmieniony 28 paź 2006, 22:39 przez Juras_InterFan, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 paź 2006, 22:33

Co za mecz !!! jeszcze jestem w szoku ale jestem szczęśliwy :!: :D :D 8)
Grazie Panowie
Dla takich widowisk warto żyć
Prawdziwe Derby tylko tu !!
Grazie
Grazie

Matrix ma ułaskawienie, ale niewiele brakowało abym wybrał się do Mediolanu ...

Brawa dla obu ekip. Mecz do jednej bramki ... heh.

Panujemy przez kolejne kilka miesięcy :twisted: :D 8)
Kto nam funduje takie nerwy ?!

Grazie

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 paź 2006, 22:39

To co sie dzisiaj dzialo troszke osladza mi gorycz porazki.Widowisko przedniej absolutnie topowej jakosci.
Milan ma grac do przodu tak jak w drugiej polowie.To co w niej pokazalismy nie liczac gry obronnej daje nadzieje na lepsza przyszlosc.Szanse na dogonienie Interu jednak sa juz niewielkie.
Nasza obrona w tym meczu to bylo sito.Inter mial chyba 5 okazji do zdobycia bramki i 4 wykorzystal.Jestem ciekaw statystyk meczowych.
Ciezko cos napisac tak na goraco.
Wspaniale spotkanie swietny prezent dla wloskiej pilki i jej kibicow po ostatnich miesiacach.
Gratulacje dla Interu bo zagrali bardzo dobrze w ofensywie nawet biorac pod uwage ze nasza obrona byla myslami gdzie indziej.
Nawet Zlatan gola strzelil.Chyba blad Didy ale pilke przerzucil nad Nesta swietnie (slabo Sandro slabo dzisiaj).Przy 3:0 i 4:1 bylem wsciekly na Milan ale teraz jakos nie potrafie sie zloscic.
Pacynka mysle zly sklad ustalil na ten mecz.Pierwsza i druga polowa w wykonaniu Rossonerich to niebo i ziemia.
Inter tak jak pisalem rozkreci sie i naprawde chwala im za to ze 3 mecze z najsilniejszymi druzynami w lidze wygral do tego wszystkie na wyjezdzie.Potrafia w tych spotkaniach uwypuklic wszystkie braki druzyny rywala.
Sedzia druga polowe prowadzil juz lepiej.Tylko szkoda ze on jak Milan - prezentowal sie dobrze tylko w drugiej odslonie.
Wiecej takich spotkan.
Tylko z innym zakonczeniem

Forza Milan.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1490
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 paź 2006, 22:41

jestem w niebie !! FORZA GRANDE INTER !!!!!!!!

szkoda Matrixa ... ale moze to i lepiej ze dostał czerwien ? .. widowisko w koncówce było lepsze ... mówcie co chcecie ale jak dla mnie to Deki bohaterem tego meczu ... to co wyprawiał to przechodziło ludzkie pojecie ... idzemy na mistrza !!

Forza GRANDE INTER !!!!!!!!

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 28 paź 2006, 22:50

Co za mecz :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jeden z lepszych meczów jakie widziałem w życiu :shock:
Piękne bramki, sytuacje, dramaturgia... po prostu mecz idealny
Zaza, zwracam honor, ten mecz był o niebo lepszy od Gran Derby :twisted:
co zaaaa emocje :twisted:

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 28 paź 2006, 22:55

MAMA MIAAA .. co to byl za mecz !! niech hiszpanie sie schowaja z tymi swoimi derbi europa !!

kawal cudownego calcio .. spektakla niesamowity od meczu 2-3 jak Roma wygrala na San Siro takiego nie widzialem :P

Gratuluje oby zespolom za stworzenie prawdziwego teatru Caclio a Interowi za zwyciestwo

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 paź 2006, 23:11

W tym meczu Inter znów tak naprawdę nie zagrał dobrze całego meczu, ale jak się okazuje 46 minut gry na Ac Milan starcza. Tak naprawdę przez 1 połowe czerwopni nie istnieli :D, w drugiej zaczeli zyć po tmy jak Matrix zszedł , wiec mówienie o sile ofensywnej milanu jest trochę nie na miejscu. Mecz z pewnością porywający , zacięty pełen dramaturgii i napięcia, można przyrównać go do filmów Hitchkoka zaczynna się od trześienia , a póxniej napiecie narasta. Od 80 min z Martinem Pellegrino prawie m, zen ie moglismy patrzeć z nerwów nie wspominając o czasie dodatkowym :). Gran Derby przy tym , to tak stały jak Widzew Legia niby tez wielki prestiż ale ogólnie dośc mizernie :)
Dziś Inter był zdecyudowanie lepszy i nawet Manciniemu nie udało się tego popsuć :)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 paź 2006, 23:15

Totnik_ASR pisze:niech hiszpanie sie schowaja z tymi swoimi derbi europa !!
Dokładnie. Chcecie Derby Europy? Przyjedźcie do Mediolanu. Napięcie do ostatniej sekundy. przy bramce na 3-4 myślałem, że dostanę zawału :D Po takim meczu nie zależy mi nawet na wyjściu z grupy w LM (no może przesadzam). Mediolan do najbliższych derby jest czarno-niebieski. Widać, że na Milan wystarczy 46 minut dobrej gry. Zlatan strzelił bramkę... szok. Bredzę, ale to ze szczęścia. Milan poległ. Inter jest wielki. Grande Inter. Forza Inter. AAAAAAAA :twisted: nie pamiętam kiedy ostatnio byłem tak dumny z mojej ukochanej drużyny niż dziś.

:mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike: :mike:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 paź 2006, 23:16

Wielki mecz na San Siro jednak przegrany przez Rossonerich

Pierwsza połowa bardzo słaba w wykonaniu Milanu.Myśle że bardzo dużą wine bierze na siebie Carlo za ustalenie takiej taktyki i dobór wykonawców.Pippo sie kopie w czoło jak dostaje piłke jest już za nim Matrix i zaraz mu ją odbiera.Kaka z Pirlo zupełnie niewidoczni poza atomowym strzałem Kaki z 20 metrów.Inter tymczasem jak bokser stwarza sobie 2 sytuacje i 2 bramki strzela a to co zrobił Stanković przy 2 bramce to masakra.Kapitalny strzał w okienko bramki a Dida stał i tylko ogłądał jak piłka wpada do siatki.
Na 2 połowe Carlo robi 3 zmiany.Wprowadza Gilardino,Oliveire i Maldiniego gdy oni sobie jeszcze szukają miejsca na boisku Inter wychodzi z kontrą i jest 3-0.Później Milan próbuje zaatakować i strzela Seedorf po rykoszecie.Milan nadal atakuje ale przychodzi następny stały fragment gry i Matrix podwyższa na 4-1.Milan troche zaczyna odpuszczać ale przewaga jednego zawodnika po czerwonej kartce dla Matrixa jest widoczna.Milan atakuje i po dośrodkowaniu bodajże Cafu Gila strzela pierwszą bramke w tym sezonie.Milan ewidentnie poczuł że można jeszcze powalczyć i atakuje z impetem.Bład Cesar i Kaka techniczym strzałem z 15 metrów w 90 minucie strzela na 4-3.Po bramce Inter w 10 w swoim polu karnym.Milan dochodzi do bardzo dobrych sytuacji jednak albo kapitalne interwencje Cesara albo Milaniści sami sobie przeszkadzają przy strzale głową.
Mecz kończy sie 4-3 po dość wyrównanym meczu jednak Inter kapitalnie wykorzystuje swoje sytuacje i głównie dlatego wygrywa

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 paź 2006, 23:23

gilardino11 pisze:4-3 po dość wyrównanym meczu
Po dość wyrównanym meczu? Chyba mówisz wyłącznie o tym fragmencie gry kiedy Inter grał w 10? Dopóki siły były wyrównane Milan nie istaniał. Myślę, że gdyby nie czerwień dla Matrixa (nie rozumiem za co) do Inter strzeliłby jeszcze minimum jedną bramkę. Obrona Milanu była w takiej formie dziś jak ich atak przez cały sezon. Inter wygrał w pełni zasłużenie i był lepszy na boisku. Nie powiem, Milan wykorzystał prawie doskonale fakt, że grali w przewadze, ale niestety prawie robi wielką różnicę.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 772

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 paź 2006, 23:28

Martin Pellegrino pisze:Milan wykorzystał prawie doskonale fakt, że grali w przewadze, ale niestety prawie robi wielką różnicę.

praiwe doskonala to byla ta laska z cvzerwoną opaską :D w 1 polowie Milan nie istniał, do czerownej kartki dla Matrixa tez nie istniał ... a później Hulio Cezar pokazał , ze jest zwyczajnie przeciętnym bramkarzem :)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 paź 2006, 23:30

Martin Pellegrino pisze:Inter grał w 10
Nawet w 9 bo w końcówce Vieira grał z kontuzją i tylko spacerował po boisku. Najlepszym zawodnikiem meczu (chyba się zgodzicie ?) by Deki. Piękny gol i dwie asysty. Na pewno szkoda tej czerwonej kratki dla Matrixa bo końcówka na pewno nie byłaby tak nerwowa. Oczywiście, że lepiej byłoby wygrać 3-0 lub 4-1 i nie pozostawić żadnych złudzeń ale Inter już w tym sezonie przyzwyczaił mnie do tracenia sporych zaliczek. Na szczęście wszycie te mecze udało się wygrać. Zwycięstwo w meczach wyjazdowych z Romą, Viola i Milanem … w zeszłym sezonie w tych meczach zdobyliśmy 1 punkt …

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”