O matko nie wytrzymam !!
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 paź 2006, 22:25
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 paź 2006, 22:27
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 28 paź 2006, 22:30
Dratinho pisze:4:2 Shocked Gila... Cios za cios.
Załuje że nie oglądałem tego spotkania od początku... Sad Mecz kosmiczny i jakie emocje Razz
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 28 paź 2006, 22:32
No wina Matrixa - mam nadzieje ze w koncu dla pojebow co dostają czerwone za glupotę zaczną dawac jakies kary zeby sie opamietali ...Zico_FCI pisze:A teraz szybciutko do szpitala po stan przedzawałowy przeszedłem. Dlaczego oni zaczęli statystować ?
Juras_InterFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 paź 2006, 22:33
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 paź 2006, 22:39
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 paź 2006, 22:41
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 28 paź 2006, 22:50
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 28 paź 2006, 22:55
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 paź 2006, 23:11
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 paź 2006, 23:15
Dokładnie. Chcecie Derby Europy? Przyjedźcie do Mediolanu. Napięcie do ostatniej sekundy. przy bramce na 3-4 myślałem, że dostanę zawałuTotnik_ASR pisze:niech hiszpanie sie schowaja z tymi swoimi derbi europa !!
Martin Pellegrino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 paź 2006, 23:16
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 28 paź 2006, 23:23
Po dość wyrównanym meczu? Chyba mówisz wyłącznie o tym fragmencie gry kiedy Inter grał w 10? Dopóki siły były wyrównane Milan nie istaniał. Myślę, że gdyby nie czerwień dla Matrixa (nie rozumiem za co) do Inter strzeliłby jeszcze minimum jedną bramkę. Obrona Milanu była w takiej formie dziś jak ich atak przez cały sezon. Inter wygrał w pełni zasłużenie i był lepszy na boisku. Nie powiem, Milan wykorzystał prawie doskonale fakt, że grali w przewadze, ale niestety prawie robi wielką różnicę.gilardino11 pisze:4-3 po dość wyrównanym meczu
Martin Pellegrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 28 paź 2006, 23:28
Martin Pellegrino pisze:Milan wykorzystał prawie doskonale fakt, że grali w przewadze, ale niestety prawie robi wielką różnicę.
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 paź 2006, 23:30
Nawet w 9 bo w końcówce Vieira grał z kontuzją i tylko spacerował po boisku. Najlepszym zawodnikiem meczu (chyba się zgodzicie ?) by Deki. Piękny gol i dwie asysty. Na pewno szkoda tej czerwonej kratki dla Matrixa bo końcówka na pewno nie byłaby tak nerwowa. Oczywiście, że lepiej byłoby wygrać 3-0 lub 4-1 i nie pozostawić żadnych złudzeń ale Inter już w tym sezonie przyzwyczaił mnie do tracenia sporych zaliczek. Na szczęście wszycie te mecze udało się wygrać. Zwycięstwo w meczach wyjazdowych z Romą, Viola i Milanem … w zeszłym sezonie w tych meczach zdobyliśmy 1 punkt …Martin Pellegrino pisze:Inter grał w 10
Zico_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio